0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημερα οντως το μοντελακι (1/32!!!!!!!!!!... )ειναι πολυ καλο μονο μια παρατηρηση αν με αφηνεις τα σηματα οπως το νουμερο 300 εκει που συναντουν πανελ θελουν λιγο χαραξει
Συγχαρητήρια! Να σου στείλω και τα δικά μου να τα τελειώσεις;
H αληθεια ειναι πως δεν ειχα κοντινες φωτο του κοκπιτ του F-18...Σε ευχαριστω Λευτερη!!! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το preshading όλα τα λεφτά Πολύ καλή δουλειά
Παράθεση από: Double Ugly στις Σεπτεμβρίου 11, 2007, 10:30:29 μμΣυγχαρητήρια! Να σου στείλω και τα δικά μου να τα τελειώσεις; αν μου στειλεις τα δυο 300 με ταχυδρομειο,το κανω!!!!!
Παράθεση από: ΛΕΥΤΕΡΗΣ στις Σεπτεμβρίου 12, 2007, 04:25:29 μμΠαράθεση από: Double Ugly στις Σεπτεμβρίου 11, 2007, 10:30:29 μμΣυγχαρητήρια! Να σου στείλω και τα δικά μου να τα τελειώσεις; αν μου στειλεις τα δυο 300 με ταχυδρομειο,το κανω!!!!! Αν έχεις υπομονή μπορώ να τα κρατάω τις μέρες της έκθεσης...
Πανέμορφο,φίλε!Και το preshade δείχνει καταπληκτικό έτσι!
αν κατεβω οκ!!!
Παράθεση από: ΛΕΥΤΕΡΗΣ στις Σεπτεμβρίου 12, 2007, 09:32:17 μμαν κατεβω οκ!!! Τι εννοείς αν κατέβεις; Στην έκθεση; Τρέχα να το τελειώσεις και θα κατέβεις γιατί θα σε δαγκώσω!
Λευτέρη δεν το είχα προσέξει (μάλλον λόγω μεγέθους )πολύ καλή δουλειά
Φοβερος!!! Τελειο το hornet!!
ευχαριστω πολυ φιλε μου!!!!!και εσυ δεν πας πισω με το f 16
Ένταξει παιδιά, διαγράφομαι από το φόρουμ. Μακρογείτονα μάς έστειλες....!!!!!
Καλά αυτό το F-18 μάλλον θα πετάει!!!! Τέλειο γίνεται και πολύ ρεαλιστικό!!!! Congrats!!!