λοιπον για αρχη δεν εχω τις πρωτες πρωτες φωτο, λογω ατυχηματος (φορματ) της φωτοφραφικης μηχανης!!! τελος παντων παμε!!!η κατασκευη θα αρχιζε με το βελτιωτικο της

οπως ειπα δεν εχω τις πρωτες φωτο της κατασκευης,και το βλεπετε ηδη βαμμενο το καθισμα

ακολουθησε η κατασκευη και το βαψιμο του κοκπιτ

το οποιο βαφτηκε μαυρο ματ και επειτα dry brush με λιγο γκρι να φανουν οι λεπτομερειες,και ο χωρος των ηλεκτρονικων πισω απο το καθισμα
μετα σειρα ειχαν τα πλαινα οργανα μεσα στο κοκπιτ

τα οποια βαφτηκαν με γκρι 127 humbrol και τα διαφορα εξαρτηματα με μαυρο ματ,και ακολουθησε το στεγνο πινελλο με το γκρι παλι

εφτασε η ωρα της φωλιας του ρυναιου το οποιο βαφτηκε λευκο ακρυλικο gloss tamiya τα καλωδια μαυρα και η δεξαμενη ασημι και μπλε διαφανο,για να δωσει την αισθηση του καμμενου ανοξιδοτου

αφου εκλεισα την ατρακτο

με διαφορους τροπους

σειρα ειχαν τα φτερα τα οποια δυστυχως δεν εχω φωτο

:(το μονο που φαινεται ειναι λιγο εδω

ακολουθως ειχαν σειρα τα πτερυγια του ραμφους,κανενα προβλημα εφαρμογης μεχρι τωρα

μια χαρα και οι εισαγωγες των κινητηρων

μεχρι που της δοκιμασα αν εφαρμοζουν,και τοτε το μεγαλο shock!!!!περισσευαν 3 χιλιοστα στο πλαι. και πηρα την αποφαση τρψιμο με 180!!!!!!! για τις φερω στα ισα και ευτυχως ιδου το αποτελεσμα
μετα ηρθε η ωρα των φλαπς τα οποια πηρα την αποφαση να ειναι στο μεγιστο κατεβασμενα

επειτα αφου στεγνωσαν τα εμπροσθια πτερυγια,κολληθηκαν στη θεση τους,το ενα με την βοηθεια αυτων των σωτηριων σφιγκτηρων

σειρα των ουραιων, ειναι και δυο τα σκασμενα

οταν στεγνωσαν μπηκαν στη θεση τους,στα ισα

μπηκαν και τα αλλα φλαπς

δεν εχω τις φωτο του ρυγχους και ακροφυσιων!!!αλλα φτασαμε στο μασκαρισμα,καλυπτρας και ακροφυσιων

και το γνωστο παραγεμισμα με βρεγμενη χαρτοπετσετα,στην ρηναια φωλια,και μασκολ!!!

ωπα λαθος !! παρεληψα το σιχαμενο σταδιο του στοκαρισματος

μπλιαχχχχ και τριψιματος

τωρα σειρα των σκελων,πολυ καλη λεπτομερεια,και κανενα προβλημα στην εφαρμογη,και μεταλλικες βεργες μεσα τους για να αντεξουν το βαρος του σκαφους!!!

και εφτασε η ωρα για το πρωτο χερι(ασταρι) γκρι 62 humbrol!!! και μετα το τερας του λοχ νες,(preshading)το οποιο προτημησα να το κανω στο κεντρο των πανελς!!!! με μαυρο ματ

και μετα αρχισα να το βαφω με 127 humbrol για τις κατω επιφανιες,και 128 humbrol για τις ανω

και να το αποτελεσμα!!

αβαφο το σκελος και προσθηκη καλωδιων

βαμμενα και μαυρο ματ για wash