Σας ευχαριστώ όλους για το κουράγιο που μου δίνεται ελπίζοντας ότι στο τέλος το αποτέλεσμα θα είναι αντάξιο των προσδοκιών μου και τουλάχιστον ικανοποιητικό για εσάς.

Double Ugly και trelas3 ευχαριστώ για τις επισυμάνσεις. Ευτυχώς τυχαίνει να έχω στο spare box τους σωστούς πυλώνες (καλά που μου το είπες) , τώρα όσον αφορά slats και τα διαφορα, αν κατάλαβα καλά από άλλα τόπικ του φόρουμ σχετικά με το RF-4 ,το κιτ δίνει τα σωστά.

Αν έχετε αντιρρήσεις, επισυμάνσεις, παρατηρήσεις, σχετικές φώτο, παρακαλώ τώρα είναι η καλύτερη ώρα να ξεκαθαρίσουν όποιες σκιές υπάρχουν σχετικά με την κατασκευή ενός κατασκευαστικά σωστού Ελληνικού "αμερικάνικου" RF-4E.
Σχετικά με την @αμό ρητίνη, πράγματι είναι σκέτος θάνατος. Η μάσκα έγινε ένα με το πρόσωπο μου κατά τη διάρκεια του καθαρισμού της από τα κομμάτια αλλά και από τον περιβάλλοντα χώρου ο οποίος έμοιαζε στο τέλος χιονισμένος . Προς το τέλος κατάλαβα ότι έπρεπε να φοράω και γυαλιά τα οποία δεν έχω, τουλάχιστον όχι ακομα. Συμπέρασμα όποιος μπλέκει μαζί της πρέπει να είναι τουλάχιστον καλά εξοπλισμένος, αν και η μάσκα (και μάλιστα η καλύτερη που μπορούμε να αντέξουμε οικονομικά) είναι απολύτος απαραίτητη και όταν βάφουμε . Πάνω από όλα η υγεία δεν θα πεθάνουμε από το hobby μας. Ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον σας.