Αποστολέας Θέμα: ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΗ!!!  (Αναγνώστηκε 7391 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος PanPan

• Παναγιώτης :)
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Αθήνα
  • xtracolor!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Απ: ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΗ!!!
« Απάντηση #75 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2007, 08:00:04 μμ »
Γεια σου Νάκι, καλώς ήρθες και από το μικρό της παρέας!!! Όπως είπαν και οι προηγούμενοι για οτιδήποτε απορία έχεις μπορείς να ρωτάς ελεύθερα!!! Καλές κατασκευές!!!

Αποσυνδεδεμένος mikegr_F.T.T

• IPMS 1185
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΜΥΤΙΛΗΝΗ-ΛΕΣΒΟΣ-ΑΘΗΝΑ
  • CARPE DIEM!!!
« Απάντηση #76 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2007, 08:14:40 μμ »
Κύριοι αρματάδες είδατε τι έγραψε η κοπέλα έτσι?  Για την αγάπη της για τα αεροπλάνα λέω μην κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε..... (ʼντε να το ξεκινήσω πάλι το αεροπλανάδες vs αρματάδες ΑΔΕΡΦΕ MOY ΦΑΝΗ ΑΚΟΥΣ?) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::Για ακόμα μια φορά ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ Νακι!!! 
Για τις πρώτες απορίες σου μια χαρά σου τα είπε ο Γιάννης παραπάνω, όσο θα προχωράς θα γεννιούνται κι άλλες εδώ είμαστε όλοι για να τις λύνουμε.  ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::

Βλέπω κ. Μιχάλη μας επιστρέψατε έτοιμος για νέες κόντρες :!:
 :mrgreen:
Καλώς όρισες Νάκι και από εμένα το Φανατικό Αρματά :!:
 ::icon_thumright::

Νάκι πρόσεξε τον, τον Φάνη έχει βαλθεί να παρασύρει όλους τους αεροπλανάδες μοντελιστές  από τον σωστό δρόμο του μοντελοθεού στον δρόμο του μοντελοδιαβόλου.....
Εσύ να ακολουθείς τον σωστό δρόμο που έχεις χαράξει και εμείς είμαστε εδώ....
Το έχει ξανακάνει για αυτό που σου λέω.... έγινε και νονός κάποιου που παραλίγο να παρασυρθεί από τα όμορφα λόγια του..... Και έχει και σύμμαχο στην προσπάθεια του Τσίτσος λέγεται..... (Ε ΡΕ ΜΠΛΕΞΙΜΟ ΠΟΥ ΠΑΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΠΑΛΙ!!!!!!!) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: 

Εδώ είμαι αδερφέ...... επέστρεψα..... χιχιχιχιχι

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #77 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2007, 08:18:13 μμ »
Κ. Μιχάλη μας δες λιγάκι στις καταγγελίες......

Αποσυνδεδεμένος MAFIOSA

• Η ζωή μας είναι ένα παιχνίδι.
  • Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αθήναι _ Θησείον
  • Έχω και κότερο...πάμε μια βόλτα...???
« Απάντηση #78 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2007, 11:24:50 μμ »
ΠΑΝ ΠΑΝ...σκεφτόμουν να σου γράψω  :oops: ευχαριστώ μικιό μου :wink:
Μιχαλάρα...δεν αλλάζω τόσο έυκολα γούστα :D ....Φάνης ε???...(είναι αυτό που λένε...πήρανε τ'άρματα φωτιά?)μάλιστα ...::glossa::
ΛΕΟ...δεν μασάμε!
 ::salut::
Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΝΑΝ ΕΧΘΡΟ.ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ. ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ,ΕΙΝΑΙ ΑΛΦΑΒΗΤΟ

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Βελετάς Δημήτριος - Γεννημένος λάθος εποχή
« Απάντηση #79 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2007, 12:30:04 μμ »
Eαν όντως θέλεις να ασχοληθείς με τον μοντελισμό και δεν ήρθες μόνο για πλάκα, ξεκίνα απο κατι απλό και φθηνό. Εαν θελεις να πας στην Ιπποκράτους που είναι συγκεντρωμενα τα περισσότερα μοντελιστικά καταστήματα, πέρνα τότε το Σάββατο που συγκεντρωνόμαστε εκεί για να μας γνωρίσεις και να σε γνωρίσουμε.
Οσο για τον γαλαντόμο από πάνω που θέλει και δώρα, στην επόμενη ομαδική αγορά μας (κάνουμε και ομαδικές αγορές Νάκι) θα τα σκάσουμε στον moduni
http://www.moduni.de/product_info.php/products_id/8104352
(Image removed from quote.)

RAMFIGHTER  Καλημερα ...... υπάρχει καθόλου στην ιπποκράτους το συγκριμένο Draken που είναι επετιακό? Αν όχι.... όταν παραγγείλετε απο moduni θα ήθελα να το παραγγείλω.

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος MAFIOSA

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #80 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2007, 04:21:52 μμ »
dive......Ευχαριστώ για τις συμβουλές σου, η πορεία θα δείξει εάν τα καταφέρω η΄όχι...Δεν γενιόμαστε ότι είμαστε αλλά γινόμαστε αυτό που είμαστε ! ::salut::
Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΝΑΝ ΕΧΘΡΟ.ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ. ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ,ΕΙΝΑΙ ΑΛΦΑΒΗΤΟ

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #81 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2007, 05:39:00 μμ »
dive......Ευχαριστώ για τις συμβουλές σου, η πορεία θα δείξει εάν τα καταφέρω η΄όχι...Δεν γενιόμαστε ότι είμαστε αλλά γινόμαστε αυτό που είμαστε ! ::salut::

Παρακαλω......αλλά μερικοί/μερικές μπορεί να έχουν κάποιο ταλέντο...... άρα μερικές φορές 'το έχουμε'.
 :D

Αποσυνδεδεμένος MAFIOSA

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #82 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2007, 08:11:13 μμ »
Στις διαταγές σας λοιπόν dive ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος MAFIOSA

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #83 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2007, 08:16:06 μμ »
ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗ.....Σου έστειλα το δέμα, έβαλα και μερικά "ΤΥΡΟΠΥΤΑΚΙΑ" είναι τ'αγαπημένα σου σίγουρα ::cop:: ::fahr01::

Αποσυνδεδεμένος MAFIOSA

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #84 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2007, 08:24:54 μμ »
Αλήθεια βρε παιδιά οι φθορές μπορούν να γίνουν και με ένα απλό γυαλλόχαρτο???

Αποσυνδεδεμένος PanPan

• Παναγιώτης :)
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • xtracolor!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Απάντηση #85 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2007, 08:32:25 μμ »
Yeap! Μπορείς αφού έχουν στεγνώσει τα χρώματα που έβαψες το μοντέλο να χρησιμοποιήσεις λεπτό ντουκόχαρτιο (γυαλόχαρτο είναι απλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και βρεγμένο) ή ακόμα και κάποια από τις χαρτόλιμες που χρησιμοποιείτε για τα νύχια και να τρίψεις απαλά τις επιφάνειες ώστε να ξεθωριάσεις το χρώμα....

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #86 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2007, 08:37:15 μμ »
Καλώς ήρθες Νάκι,στην παρέα μας!
Είναι λίγο περίεργο μια γυναίκα να θέλει να ασχοληθεί με μοντελισμό και ιδιαίτερα με αεροσκάφη.
Δεν ξέρω αν ασχολείσαι καθόλου ή τώρα πρόκειται να ξεκινήσεις,αλλά αν με το καλό ασχοληθείς και σου αρέσει,θύμησε μου να σου γνωρίσω την γυναίκα μου,μπας και την κολλήσεις! :mrgreen:
Φυσικά είσαι παραπάνω από καλοδεχούμενη στην παρέα μας,και σίγουρα θα σε έχουμε στα ώπα-ώπα!(αδύνατο φύλλο,ισότητα και μ@λ@κίες σου λέει μετά!),και θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά στα Σαββατιάτικα meeting μας!
Αν βέβαια κάνεις το λάθος και έρθεις,να ξέρεις ότι δεν πρόκειται να φύγεις χωρίς να ξέρουμε πρώτα το βαφτηστικό σου όνομα... :twisted:
Και πάλι καλώς ήρθες στον μαγικό κόσμο του Μοντελισμού!
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος MAFIOSA

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #87 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2007, 08:54:03 μμ »
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ΄pan pan!!!
MMAKER.....φέρτην στο καφέ να πούμε τα δικά μας!!!
ʼμα έχω επιστρέψει από Ωρωπό θα έλθω.
Τώρα θα ξεκινήσω.

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
« Απάντηση #88 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2007, 07:53:23 μμ »
Ενα καλως ηρθες στην παρεα κι απο εμενα! :wink:
Αν ισχυουν ολα τα παραπανω,ο Γιωργης με καλυψε!!
Είναι λίγο περίεργο μια γυναίκα να θέλει να ασχοληθεί με μοντελισμό
Δεν εισαι η πρωτη γυναικα που γραφτηκε στο φορουμ,αλλα προς το παρον βλεπω οτι εισαι η μονη που παραμενει!!
Η προηγουμενη ειχε ενα μονο ποστ..
Εγραψε--"μπορω να ρωτησω κατι?"
Της απαντησαν τα παιδια,ευγενικοτατα και με ελαφρυ χιουμορ οπως ειναι φυσικο--"Αν δεν ειναι μυστικο,βεβαιως"
Αποτελεσμα...Δεν ξαναεγραψε τιποτα!!!
Μαλλον της λυθηκε η απορια!!
Τωρα ξερει οτι "ΜΠΟΡΕΙ να ρωτησει κατι"!!!! :mrgreen: :mrgreen:

Υ.Γ.Δεν μας εχεις πει..
Πως και διαλεξες τον μοντελισμο σαν χομπι? :roll:

Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος Παναγιώτης Μαυροειδής

• Δεν είναι ψέμα, τελείωσα μοντέλο!!!
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Βόλος
« Απάντηση #89 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2007, 08:02:18 μμ »
Νάκι να σε καλωσορίσω κι εγώ... ::salut::

Είχα μέρες να μπω στο φόρουμ και δε σε πήρα χαμπάρι! :oops:

Δεν χρειάζεται να σου πω πόσο συγκινήθηκα όταν διάβασα ότι σε ενδιαφέρουν τα αεροπορικά θέματα :!: ::planeemoticon:: ::icon_thumright::

Καλή διαμονή λοιπόν στο διαδικτυακό μας "κοινόβιο" και καλή περιήγηση στον κόσμο του μοντελισμού!!! :D :D :D

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #90 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2007, 10:10:04 μμ »
Στις διαταγές σας λοιπόν dive ::salut:: ::salut::

xaxaxaxa ΕΛΕΟΣ.....οχι και διαταγές....... φτάνει...φάγαμε αρκετές στο στρατό..... εχει κουραστεί το αυτί μας.....

Αποσυνδεδεμένος MAFIOSA

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #91 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2007, 10:19:50 μμ »
ΔΕΔΑΛΕ....ευχαριστώ! Ηαγάπη μου για τα αεροπλάνα είναι πολύ παλιά αλλά ποτέ δεν είχα τον χρόνο να κάτσω ν'ασχολιθώ γιατί με απορόφισαν οι σπουδές μου και η παραμονή μου στο εξωτερικό για πολλά χρόνια.
Από το 1981 μένω (εκτώς από το Θησείο που είναι η βάση μου και στον Ωρωπό...έχουμε πολύ κοντά μας την βάση της Τανάγρας, οπότε μπορείς να φανταστείς τι περνάει κάθε μέρα από το κεφάλι μας. Είναι λογικό να έχω ερεθίσματα.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ....δεν έχασεσ και τίποτα! Ευχαριστώ!!!!!!!!! ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
« Απάντηση #92 στις: Σεπτεμβρίου 06, 2007, 11:27:44 μμ »
Νάκι να σε καλωσορίσω κι εγώ σ' αυτό το τόπικ (αν και το έκανα και σε κάποιο άλλο) και να σου ευχηθώ πρώτα πρώτα να έχεις μεγάλη ψυχική δύναμη και μερικές φορές γερά νεύρα για να αντέξεις όλα αυτά που θα συναντήσεις εδώ μέσα. Η τρέλα μας για τον μοντελισμό μας έχει κάνει να είμαστε ακόμη παιδιά (αν και απ' ότι βλέπω μόλις μπήκες στο φορουμ όλοι μας μεγαλώσαμε απότομα) και συμπεριφερόμαστε ανάλογα.
Θα σου πω αυτό που έγραψα όταν πρωτομπήκα στο modelclub και το γράφω σε κάθε νέο μέλος στο καλωσόρισμα. Ότι δηλαδή εδώ μέσα θα ανακαλύψεις ένα θησαυρό. Ένα πειρατικό σεντούκι που περιέχει μέσα χρυσάφια, πολύτιμα κοσμήματα και όλων των ειδών τις πολύτιμες πέτρες. Θα ανακαλύψεις ότι δεν έχει καμιά σημασία το που βρίσκεσαι, (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Έβρο, Κρήτη, Ρόδο ή Ζάκυνθο, για να πιάσω τις τέσσερεις γωνιές της Ελλάδας) κάθε στιγμή θα έχεις την αίσθηση ότι όλοι είναι δίπλα σου. Έτοιμοι να σου παράσχουν όποια βοήθεια κι αν χρειαστείς, θα κάνεις φίλους, πραγματικούς φίλους, ανθρώπους που δεν τους έχει δει ποτέ στην ζωή σου ή και δεν πρόκειται να τους δεις ποτέ, αλλά θα είναι πάντα δίπλα σου, να σου συμπαρασταθούν όχι μόνο στα μοντελιστικά σου προβλήματα αλλά και στα προβλήματα της καθημερινότητας, χωρίς να νοιάζονται το οποιοδήποτε κόστος, χρηματικό ή σωματικό.
Επειδή μ' έπιασε το συναισθηματικό μου και έχω ξεφύγει από το θέμα θα σταματήσω εδώ. Τα υπόλοιπα θα τα διαπιστώσεις μόνη σου.
Θα σου ευχηθώ καλό μοντελάρισμα, καλή αρχή  και ένα τέλος που δεν θα έρθει ποτέ αν πραγματικά αγαπήσεις αυτό το χομπυ.
Ρώτα μας ότι θέλεις. ʼλλωστε ο καλύτερος μοντελιστής είναι αυτός που ρωτάει συνέχεια..

(πριν από λίγο το παρόν τοπικ αναγνώσθηκε 910 φορές και δόθηκαν 92 με την δική μου απάντησεις) ΛΙΓΟΥΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ   ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος MAFIOSA

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #93 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2007, 12:18:27 πμ »
LIVERPOOLLLLLLL!!!!!! ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!!!!! ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΛΟΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος farmer121

• my name is John, Tsafis John
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΡΟΔΟΣ
« Απάντηση #94 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2007, 10:26:52 μμ »
 :oops: επιτέλους και μια γυναίκα να μας συμμαζεύει εδώ μέσα.......... πλάκα κάνω  ::hi:: ::hi::
Ο Β' ΠΠ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ "ΧΕΡΙΑ" ΜΑΣ

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #95 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2007, 10:31:59 μμ »
Αυτήν ποιός θα την μαζεύει ?  μου λες ?

::salut:: ::salut:: ::salut:: Γειά σου Νάκιιιιιιιιιιι...  ::salut:: ::salut:: ::salut::
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος MAFIOSA

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #96 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2007, 10:54:28 μμ »
Γειά σου farmer121  ::salut:: ::salut::και ευχαριστώώώώώώ!
LIVERPOLLLLLL......δεν μαζέυομαι με τίποτα! ::077devil:: ::077devil::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #97 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2007, 11:04:15 μμ »
Αυτό λέω κι εγώ.  :wink: :wink: :wink:
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #98 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2007, 12:34:09 μμ »
Καλώς ήρθες και καλές κατασκευές!

Παίδες, εφεξής να προσέχουμε την γλώσσα μας. Επιτρέπονται παλιόλογα έως το επίπεδο του "έκανα μία ψιλοανοησία" ή "ξαναείδα το μοντέλο και το βερνίκι μου το έκανε χάλια". Αλλιώς, ...πιπέρι στο πληκτρολόγιο!

Αποσυνδεδεμένος Farao Mike

• Modelclub.gr
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Εξαρχεια
  • modelclub.gr
« Απάντηση #99 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2007, 05:58:49 μμ »
Αχ βρε Mafiosa,κοριτσι παραμα και να γουσταρεις τουρμπινα και ουτε μια κουβεντα για τα αλλα,τα προπελατα.
Τελος παντων,το καταπινω και σε καλοσωριζω και γω...

Tags: