Αποστολέας Θέμα: Sahariana-ABM 42 με 47/32 AT - Italeri 1:35  (Αναγνώστηκε 7796 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Απ: Sahariana-ABM 42 με 47/32 AT - Italeri 1:35
« Απάντηση #75 στις: Οκτωβρίου 16, 2007, 11:54:35 μμ »
Απλή βάση αλλά απίθανο αποτέλεσμα.
Και πάλι μπράβο Φίλιππε! ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
« Απάντηση #76 στις: Οκτωβρίου 17, 2007, 10:06:30 πμ »
Εσένα τώρα στα εχω ξαναπεί.. Μέσα σε 6 μηνες απο "καθαρες" κατασκευες με πινέλο έφτασες στο εδω αποτέλεσμα... Η βελτιωση σου είναι ίσως απο τις πιό ραγδαίες που έχω δεί και πίστεψε με το έλεγα στα παιδιά καιρό τώρα.. Δεν χρειαζόταν το μετάλλιο για να επιβεβαιωθώ..

Για εμένα πάλι, η sahariana με την βάση της είναι η καλύτερη σου δουλειά εως τώρα. μέχρι την επόμενη που θα είναι το RSO..  :mrgreen:

Mπράβο Philip, άψογος!   ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Tomania
  • "Beauty, is in the eye of the beholder"
« Απάντηση #77 στις: Οκτωβρίου 17, 2007, 10:34:36 πμ »
Εσένα τώρα στα εχω ξαναπεί.. Μέσα σε 6 μηνες απο "καθαρες" κατασκευες με πινέλο έφτασες στο εδω αποτέλεσμα... Η βελτιωση σου είναι ίσως απο τις πιό ραγδαίες που έχω δεί και πίστεψε με το έλεγα στα παιδιά καιρό τώρα.. Δεν χρειαζόταν το μετάλλιο για να επιβεβαιωθώ..

Για εμένα πάλι, η sahariana με την βάση της είναι η καλύτερη σου δουλειά εως τώρα. μέχρι την επόμενη που θα είναι το RSO..  :mrgreen:

Mπράβο Philip, άψογος!   ::icon_thumright::

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τα λεγόμενα του Γρηγόρη,μπράβο Φίλιππε!!!Φοβερή πρόοδος!! ::eusa_clap::
Το μόνο στο οποίο έχεις παραμείνη κουμπούρας :mrgreen: ,είναι η σύνθεση του κάδρου,αλλά που θα σου πάει κι αυτό..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #78 στις: Οκτωβρίου 17, 2007, 10:46:26 πμ »
Λοιπόν επειδή το είδα κι εγώ από κοντά να πω ότι όντως είναι η καλύτερη δουλειά του Φίλιππου.
Να προσθέσω επίσης (κάτι το οποίο το είπα και στον ίδιο νομίζω, αλλά το συζήτησα και με κάποιους άλλους φίλους) ότι το μοντέλο του Φίλιππου σε κάποια σημεία ήταν ΚΑΛΥΤΕΡΟ από μια παρόμοια Sahariana που βραβεύθηκε με χρυσό. Να πω ότι δεν αμφισβητώ αποτελέσματα διαγωνισμού επιτροπών κλπ, κλπ αλλά σε κάποια σημεία όπως είπα, βλέπε εσωτερικό με τις φθορές του, chipping, weathering κλπ ήταν σαφώς ανώτερο.
Τώρα με την σύνθεση του κάδρου όπως λέει ο Κώστας  :lol: ... κάτι θα κάνουμε  :wink:

Μπράβο Φίλιπ, (άσε τα RSO  ::glossa:: ) και προχώρα γιατί σε περιμένουν άλλες 2 Saharianes, μια κόκκινη και μια .... μαύρη   ::glossa::  :mrgreen:   

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #79 στις: Οκτωβρίου 17, 2007, 03:52:26 μμ »
...θα το ξαναπώ, όντως έχει υπάρξει βελτίωση...αλλά μόνο εσείς ξέρετε που οφείλεται...και έτσι σας ευχαριστώ όλους μαζί εδώ στο forum, αλλά και ιδιαιτέρως τον καθένα ξεχωριστά, δηλ. τον gkontog που με πουσάρει (και στη sahariana είναι και σπόνσορας...) τον Greg που μου έδωσε λύσεις σε τεχνικές, τον Mastora με τις προτάσεις του, τον dedalo και Pz-Panos για την αμέριστη και πολύτιμη βοήθεια, τον Raw Shooter που είναι πάντα πρόθυμος να προσφέρει γνώσεις και υλικό και τον nino69 που πρώτος - πρώτος όταν πριν 8 μήνες έσκασα μούρη εδώ, με υποδέχτηκε με μοναδικό τρόπο, με έβαλε φιλικά στην παρέα και με βοήθησε αφάνταστα στο να καλυτερέψω με τις συμβουλές του. ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Φυσικά δεν μπορώ να μην έχω καλά λόγια και για όλους τους υπόλοιπους που ο καθένας έχει βάλει και ένα λιθαράκι στη βελτίωση των τεχνικών μου. ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΩ ΟΜΟΡΦΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τα λεγόμενα του Γρηγόρη,μπράβο Φίλιππε!!!Φοβερή πρόοδος!! ::eusa_clap::
Το μόνο στο οποίο έχεις παραμείνη κουμπούρας :mrgreen: ,είναι η σύνθεση του κάδρου,αλλά που θα σου πάει κι αυτό..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Προσλαμβάνεσαι ως σκηνογράφος...θες δε θες...  :roll:

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Tomania
  • "Beauty, is in the eye of the beholder"
« Απάντηση #80 στις: Οκτωβρίου 17, 2007, 05:15:28 μμ »
...θα το ξαναπώ, όντως έχει υπάρξει βελτίωση...αλλά μόνο εσείς ξέρετε που οφείλεται...και έτσι σας ευχαριστώ όλους μαζί εδώ στο forum, αλλά και ιδιαιτέρως τον καθένα ξεχωριστά, δηλ. τον gkontog που με πουσάρει (και στη sahariana είναι και σπόνσορας...) τον Greg που μου έδωσε λύσεις σε τεχνικές, τον Mastora με τις προτάσεις του, τον dedalo και Pz-Panos για την αμέριστη και πολύτιμη βοήθεια, τον Raw Shooter που είναι πάντα πρόθυμος να προσφέρει γνώσεις και υλικό και τον nino69 που πρώτος - πρώτος όταν πριν 8 μήνες έσκασα μούρη εδώ, με υποδέχτηκε με μοναδικό τρόπο, με έβαλε φιλικά στην παρέα και με βοήθησε αφάνταστα στο να καλυτερέψω με τις συμβουλές του. ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Φυσικά δεν μπορώ να μην έχω καλά λόγια και για όλους τους υπόλοιπους που ο καθένας έχει βάλει και ένα λιθαράκι στη βελτίωση των τεχνικών μου. ::icon_thumright:: ::icon_thumright:: ::icon_thumright::

ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΩ ΟΜΟΡΦΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ  ::salut:: ::salut:: ::salut::

Προσλαμβάνεσαι ως σκηνογράφος...θες δε θες...  :roll:

Τιμή μας,για το πρώτο και τιμή μου για το δεύτερο... ::salut::

Τώρα ,την πραγματική τιμή μου θα στην πω στο επόμενο διόραμά σου... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #81 στις: Οκτωβρίου 17, 2007, 05:22:13 μμ »
 ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::handshake:: ::handshake:: ::handshake::

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Innocence is no excuse
« Απάντηση #82 στις: Οκτωβρίου 17, 2007, 07:19:21 μμ »
Φίλιππε, εγώ δεν έχω παρακολουθήσει την πρόοδό σου...  :oops:
...αλλά εκείνο που ξέρω ότι αυτό που βλέπω μου αρέσει πάρα πολύ!!!   ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Γιάννης Γιαβάσης