0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολύ ωραίο βγαίνει Φίλιππε Θα συμφωνήσω με τους συναδέλφους πώς ο οργανισμός του ζητάει... ταλαιπωρία Υ.Γ. Έχεις δοκιμάσει να κάνεις chiping με ψιλό μαρκαδοράκι? Νομίζω πώς θα βολεύει...
Προς το παρόν ας αφήσουμε τον Philip να δουλεψει με τα γνωστά... Μην το βάλουμε να κάνει κανα πειραμα και μετά ποιος τον ακούει
Νίκο, ναι έχω δοκιμάσει με ένα ασημί...αλλά το εφέ ήταν πολύ σκληρό, ήταν σαν να φαινόταν η ακατέργαστη λαμαρίνα...
Phlip, Mπράβο !! Νομίζω οτι είναι οτι καλύτερο εχεις φτιάξει μέχρι τώρα... Ειναι η νέα γενιά μοντέλων by Philip.... Προσεγμένο chipping στα σωστά σημεία δίχως υπερβολες, και σκόνισμα στα σωστα σημεία... Πραγματικά με εντυπωσίασες !! (Ειδες ο αερογράφος?) Μια και ΜΟΝΟ μια παρατήρηση απο εμένα.. Το flash του πολυβόλου στην πάνω μεριά.. Ευκολο ειναι να το διορθώσεις... Αντε στην βάση τωρα (μην ξεχασεις να την βάψεις μαύρη!! Ε? ) και με τον νεο αερογράφο θα δούμε πολλά απο εσένα!! Μπράβο και πάλι
Φανταστικό! Φίλιππε δε βλέπω την ώρα να το θαυμάσω από κοντα.Αλλά, ρε παιδιά διορθώστε με, ο καθιστός τύπος στο πίσω μέρος δε μοιάζει εκλπηκτικά με τον Φίλιππο;
πολύ ωραίοχρειάζεται μόνο ένα γενικο σκόνισμα για να "δέσουν" τα πάντα,ιδίως τα χαμηλά μέρη.Σ.Σ.
Φίλε μου Φίλιππε πάρα πολύ ωραία η sahariana σου Τόσο στην κατασκευή - κατασκευή όσο και στο βάψιμο Κια απο ιταλικό "πράγμα" όσο θέλεις......απλά πές μου
εγω το ξαναλεω θα τα δω απο κοντα και τοτε να δεις θαψιμ.......... ε συγνωμη σοβαρη κριτικη θα κανω
Μία απλή βινιέτα όπως φαίνεται παρακάτω