Ωραία παραλλαγή Σταύρο και μάλιστα δύο φορές μπράβο, διότι το ελεύθερο χέρι δούλεψε πολύ πετυχημένα! Ελπίζω να το δούμε και στην έκθεση.
Το σκόνισμα προτιμάς να το κάνεις με στεγνές σκόνες/παστελ/κλπ ή σε υγρή μορφή;
Όσο για τα σήματα/σύμβολα, πρώτη φορά μαθαίνω ότι τα χρησιμοποιούν και οι Αμερικανοί σε άρματά τους και πιο πολύ εντύπωση μου έκανε η επιγραφή "Gott mit uns = Ο Θεός μαζί μας" πάνω στη θυρίδα!
Κατα τ'άλλα, ανεξάρτητα το τι πιστεύει ο κάθε Γερμανός/-ίδα, είναι γνωστή και μακρόχρονη όσο και μεθοδική η προσπάθεια αποβολής κάθε στοιχείου που έστω να θυμίζει τη ναζιστική περίοδο. Πόσο μάλλον εμβλήματα και σύμβολα στρατιωτικής φύσεως. Γι'αυτό νομίζω ότι γίνεται ντόρος (ίσως και υπερβολές) όταν κάτι τέτοιο ξεπροβάλλει από μια στρατιωτική μονάδα, στην πρώτη ένοπλη γερμανική αποστολή από το τέλος του Β'Π.Π. ... Από την άλλη μεριά, δεν μου φαίνεται απίθανο οι διοικητές της εν λόγω μονάδας είτε να διέταξαν άμεσα είτε να άφησαν τους φοίνικες στα οχήματά τους, αν διαπίστωσαν ότι αυτό ανεβάζει το ηθικό των ανδρών. Βέβαια τη σημερινή εποχή δύσκολα μένουν κρυφά τέτοια γεγονότα (ειδικά αν είναι "ζουμερά" δημοσιογραφικά).
Με συγχωρείς για το εκτεταμένο spam Σταύρο.
και πάλι συχαρητήρια για το Abrams και το βάψιμό του.