Ωραιότατο φίλε μου! Πολύ όμορφο και το mottling στα χείλη προσβολής. Επίσης μου αρέσει πάρα πολύ το sky στο κάτω μέρος, ποιο χρώμα χρησιμοποίησες;
Και οι φθορές πολύ ωραίες και στα σωστά σημεία και με το σωστό τρόπο, γιατί είναι πονηρό το Hurricane, ήταν ξύλινο απο το cockpit και πίσω και πολλοί έχουν κάνει chipping με aluminium εκεί που δεν πρέπει.
Προσωπικά θα πρόσθετα καπνιές στα πολυβόλα και πιο πολύ κάπνα στις εξαγωγές του κινητήρα αλλά αυτά είναι γούστα και δεν επιρρεάζουν καθόλου την εξαιρετική δουλειά που έχεις κάνει. Θα το δούμε στην έκθεση
: Please 
Εν ολίγοις συγχαρητήρια!

Και επειδή είμαι και αχόρταγος, τι έχει η συνέχεια
:
Σε ευχαριστω για τα σχολια.
Τα χρωματα που χρησιμοποιησα ειναι τα 30(Dark Green) και 29(Dark Earth) της Humbrol για τις επανω επιφανειες.Τις κατω τις εχω βαψει με το Χ7 BS210 Sky της Xtracolor.
Το Hurricane οντως θελει προσοχη στις φθορες,ειδικα στην ατρακτο,μιας και οπως ανεφερες οι περιοχες πισω απο το κοκπιτ ηταν ξυλινες.
Με καταλληλη βιβλιογραφια και αρκετες φωτο του πραγματικου καταφερα να μην κανω λαθος φθορες.
Οσον αφορα τις φθορες στις εξατμισεις και στα πολυβολα,αυτες βασιστηκαν σε φωτο εποχης και ειναι διακριτικες,αλλα οπως ειπες ειναι θεμα γουστου.
Θα προσπαθησω να το φερω στην εκθεση.
Οσον αφορα την συνεχεια εδω και λιγο καιρο δουλευω παραλληλα 2 κιτ του Gloster Gladiator MkI της Roden στην 1/48.
Και λεω 2 γιατι το ενα θα ειναι σιγουρα Ελληνικο με παραλλαγη και το αλλο Λετονικο.
Μεχρι στιγμης εχω κλεισει τις ατρακτους και εχω περασει τα συρματοσχοινα.