Ενώ λοιπόν το FAMO στεγνώνει από το αστάρι του, είπα να πιάσω στα χέρια μου το άρμα που θα κουβαλάει!
Και για να δικαιολογίσω το κουβάλημα, είπα να του προσθέσω δυο-τρια πραγματάκια.
Ξεκινόντας λοιπόν από το κιτ, που πρόκειται για το Beobwagen III της Dragon, το οποίο θα μετατραπεί σε κανονικό Panzer III. Γιατί θα γίνει αυτό? Για τί δεν θέλω να πάρω ακόμα ένα κιτ και γιατί αυτό το είχα στο ντουλάπι και καθότανε!
Το κιτ αν και παλιό, βρίσκεται στα γνωστά επίπεδα της Dragon. Πολλά κομμάτια, καλή εφαρμογή, πολύ καλή λεπτομέρεια και ερπύστριες κομμάτι, κομμάτι.
Τα ζόρια τώρα αρχίζουν από την στιγμή που αποφάσισα να του τοποθετήσω κινητήρα. Και σασμάν.
Πήρα λοιπόν το σετάκι της CMK που δίνει όλο το διαμέρισμα του κινητήρα, μαζί με φίλτρα, μπαταρίες, ντεπόζιτα κτλ, και το σετάκι της AIRES που δίνει το σασμάν, τα διαφορικά, τις ράβδους στρέψης, το κάθισμα του οδηγού, καθώς και τα χειρηστήριά του. Τα ζόρια που είναι?
Τα ζόρια είναι ότι το κιτ έτσι όπως είναι κατασκευασμένο ΔΕΝ σε αφήνει να βάλεις εσωτερικό! Αρκεί να ρίξετε μια ματιά στο πάνω μέρος του πήγματος!

Πέρα από αυτά, έχω και τα φτερά της Aber, τα οποία εννοείται πως θα είναι τσαλακωμένα! (γι αυτό και τα πήρα άλλωστε!)
Το κιτ μαζί με τα βελτιωτικά του:

Ο κινητήρας και το διαμέρισμά του, της CMK:

Το σασμάν και το διαμέρισμα του οδηγού της Aires:

Το σετάκι με τα φτερά της Aber:

Και οι ερπύστριες του κιτ:

Ακόμα και το διαμέρισμα του οδηγού για να φανεί θέλει σφάξιμο το άρμα:


Το πάνελ του κινητήρα ανοίγει από το πλάι, ακριβώς εκεί που τελειώνει το πάνω μέρος του πήγματος:

Πάω να φτιάξω καφέ.
Η κατασκευή ξεκινάει!