Ψηφοφορία

Íáé ç Ï÷é óôá âåëôéùôéêá ?

ÍÁÉ
34 (73.9%)
Ï×É
12 (26.1%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 45

Αποστολέας Θέμα: AFTERMARKET ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ: ΝΑΙ Ή ΟΧΙ ??????????  (Αναγνώστηκε 13609 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΣΜΗΝΑΡΧΟΣ(Ι)ΚΑΚΑΛΟΣ

• at Ormond VOR, radial 260, 3500ft...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Daytona Beach
  • Παντέλας
    • http://www.airclub-larissa.gr
Απ: AFTERMARKET ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ: ΝΑΙ Ή ΟΧΙ ??????????
« Απάντηση #75 στις: Αυγούστου 09, 2007, 04:47:46 μμ »
Χαχαχαχαχαχα!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Δεν παίζεστε!  ::glossa::

Στο θέμα μας τώρα, ωραία τα είπατε ::eusa_clap:: , προσωπικά χρησιμοποιώ βελτιωτικά γιατί θέλω τα μοντέλα μου να είναι μικρογραφίες των πραγματικών αεροσκαφών και όχι ένα απλό μοντελάκι, επίσης δεν νομίζω να είμαι καλός στο scratchbuilding όπως άλλοι εδώ στο φόρουμ... :x Η αληθοφάνεια είναι μεγαλύτερη και πιο πειστική, αυτό με ευχαριστεί για τα δικά μου μοντέλα.
-Αν τυχόν με ικανοποιεί η λεπτομέρεια από την εταρεία δεν παιρνω βελτιωτικό!  :)

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #76 στις: Αυγούστου 09, 2007, 06:08:45 μμ »
 ::ontopic::

Αποσυνδεδεμένος Dimitris Papadopoulos

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα
  • Σουτιέν.
« Απάντηση #77 στις: Αυγούστου 09, 2007, 06:13:24 μμ »
 ::salut:: ::offtopic::
γουρουμουστρουφούρδουφλουκ

Αποσυνδεδεμένος CNCman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Der Panzerfahrer
« Απάντηση #78 στις: Αυγούστου 09, 2007, 06:35:46 μμ »
Και αυτή πήρε aftermarket βελτιωτικά?????
Δεν υπάρχει η λέξη " ΑΔΥΝΑΤΟΝ " στο λεξιλόγιό μου και το εννοώ!
Βασίλης μόνον για του φίλους.

Αποσυνδεδεμένος Aλέξης Κοντηβέης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη-Πάτρα
  • Jolly time!!!
« Απάντηση #79 στις: Αυγούστου 09, 2007, 07:03:18 μμ »
ΕΡΩΤΗΣΗ:
Θα τη διατυπωσω οσο πιο συγκεκριμενα μπορω.

ειμαι ο -Α-
Αγοράζω ενα συνηθισμενο κιτ της Ηasegawa στην 1/32 κάπου 30 λιρες.
Θέλω να το κάνω Super detailing και Επιπλεον παραγγέλνω και όλα τα σετάκια αφτερμαρκετ για να καλυψω τα πάντα κάπου 100 λιρες (πάνω κατω)
Υποθετω οτι κατεχω και τη σχετική βιβλιογραφια.
Συνολο: 130 λιρες και στη χειρότερη περιπτωση συνολο 60 λιρες (το φθηνοτερο σενάριο)

εισαι ο -Β-
Αγοράζεις το ιδιο κιτ, πάλι 30 λιρες, αλλά δεν έχεις χρηματα για να πάρεις τα καλουδια που πηρε ο Α και αναγκαστικά θα πάς για ιδιοκατασκευη των σημειων που θες, αφου και συ θέλεις να κάνεις Super detailing.

Και ο Α αλλά και ο Β ειναι εξισου έμπειροι και φτιάχνουν το μοντελο τους  και το πάνε στην Εκθεση.
Και οι δυο έχουν πετυχει Τελειο Βαψιμο και Weathering και αφορουν ακριβως την ιδια έκδοση.
To πρωτο έχει ομως ένα τέλειο φινιρισμα της υπερλεπτομέρειας ενω το σκρατς αναγκαστικά θα υστερησει (με βάση τα λεγομενα σας) Σωστά????

Ερχεται η ωρα της κρισης. Με βάση τους κανονες της Ενωσης μπαινουν και τα δυο στην ιδια κατηγορια προς διάκριση.
Ποιο απο τα δυο τυχαινει μεγαλυτερης πιθανοτητας να διακριθει??? Το Α (που τα έσταξε) ή το Β (που δεν είχε να τα στάξει)???
και ποσο σωστο ειναι αυτο???

Ενημερωτικα, όλα τα υπολοιπα Γ, Δ, Ε κτλ στην ιδια κατηγορια ειναι κάτω απο τα Α και Β και δεν παιζουν για διάκριση.

Μαυρομοντελούρος..."Εδώ τα καλά τελευταία Βιολογικά μοντέλα!!!"

Αποσυνδεδεμένος CNCman

• Scale 1/35
  • *
  • Der Panzerfahrer
« Απάντηση #80 στις: Αυγούστου 09, 2007, 07:08:13 μμ »
Το -Γ- που θα έχει πιό πρωτότυπο θέμα!  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #81 στις: Αυγούστου 09, 2007, 07:58:02 μμ »
Βασικά το να συγκρίνεις δύο μοντέλα μεταξύ τους το θεωρώ κάπως άτοπο. Αν δεν κάνω λάθος, στις διεθνείς εκθέσεις, όπως η Euromilitaire, το κάθε μοντέλο κρίνεται με βάση την σωστή του κατασκευή, βάψιμο, φθορές, detailing, superdetailing και όχι με κάποιο από τα άλλα μοντέλα που υπάρχουν στην ίδια κατηγορία. Ο Τσίτσος θα τα ξέρει καλύτερα μιας και έχει λάβει μέρος εκεί.

• Scale 1/35
  • *
  • Jolly time!!!
« Απάντηση #82 στις: Αυγούστου 09, 2007, 08:05:53 μμ »
Συνονοματε, θα προτιμουσα να μου απαντουσες επι της συγκεκριμένης ερωτησης.
Και μιλάω για το ποιο απο τα δυο έχει τις πιθανοτητες στο τσεπάκι. Γιατι μπαινει στη μέση ο παράγων πορτοφολι οταν ολα τα υπόλοιπα ζυγιζουν ακριβως τα ιδια.

Δεν νομίζω οτι ζητω κάτι το παράλογο μέσα απο την ερωτηση. Απλη ειναι.

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #83 στις: Αυγούστου 09, 2007, 08:18:03 μμ »
Σαφώς τις πιθανότητες τις έχει το μοντέλο που θα είναι ρεαλιστικότερο! Αν αυτός που χρησιμοποίησε τις ιδιοκατασκευές, δεν έχει ρεαλιστικό αποτέλεσμα μιας και ίσως μπορεί, οπως και ο ίδιος ανέφερες, να υστερεί, τότε το μοντέλο με τα aftermarket θα κερδίσει την διάκριση.
Αν όμως αυτός που έχει χρησιμοποιήσει τα έτοιμα βελτιωτικά, δεν τα έχει τοποθετήσει σωστά, γιατί δεν είναι και εύκολο να κατασκευάσεις σωστά μια δέστρα στην 1/35, ή έναν καθρέφτη καλύπτρας στην 1/72, τότε το μοντέλο με τις ιδιοκατασκευές θα κερδίσει.
Αν πάλι και τα δύο είναι άψογα κατασκευασμένα, τότε το βραβείο πηγαίνει στο μοντέλο με τις ιδιοκατασκευές.

Και για να βγω λίγο εκτός θέματος:
Αν και πιστεύω πως δεν πρέπει κάθε φορά που κατεβάζουμε ένα μοντέλο να επιδιώκουμε το βραβείο! Εγώ προσωπικά όταν κατεβαίνω στις εκθέσεις, συμμετέχω γιατί βλέποντας οι άλλοι τα μοντέλα μου, μου δείχνουν τα λάθη μου και έτσι με βοηθάνε να βελτιωθώ.

• Scale 1/35
  • *
  • Jolly time!!!
« Απάντηση #84 στις: Αυγούστου 09, 2007, 08:32:01 μμ »
Με κάλυψες Αλεξ. Παρόλο που έπαιξες έξυπνα με τα λογια! Γιατι και ο Α και ο Β είναι εξισου έμπειροι και τα δυο μοντελάκια πλην της υπερλεπτομέρειας ειναι ομοια και δειχνουν εξισου ρεαλιστικα.

Τωρα με άλλο σχετικα που θετεις έχεις δικιο και έτσι είναι το σωστό. Εγω όμως μλάω και για όσους σε άναλογες περιπτωσεις που αναφέρω στην ερωτηση μου μένουν πάντα πισω εξαιτιας των Ευρω! Και αυτοι θα έπρεπε να έχουν δικαιωμα το ιδιο με τον Α.

Υπάρχουν άλλες απόψεις ρε παιδια, επι της ερωτησης?

Αποσυνδεδεμένος CNCman

• Scale 1/35
  • *
  • Der Panzerfahrer
« Απάντηση #85 στις: Αυγούστου 09, 2007, 09:12:39 μμ »
Να κερδίζει πάντα ο καλύτερος!!!! Οι υπόλοιποι ,να μαθαίνουν απο τα λάθη τους!

Αποσυνδεδεμένος nick2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: πειραιας
Απ: Απ: AFTERMARKET ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ: ΝΑΙ Ή ΟΧΙ ??????????
« Απάντηση #86 στις: Αυγούστου 09, 2007, 09:26:32 μμ »
ΕΡΩΤΗΣΗ:
Θα τη διατυπωσω οσο πιο συγκεκριμενα μπορω.

ειμαι ο -Α-
Αγοράζω ενα συνηθισμενο κιτ της Ηasegawa στην 1/32 κάπου 30 λιρες.
Θέλω να το κάνω Super detailing και Επιπλεον παραγγέλνω και όλα τα σετάκια αφτερμαρκετ για να καλυψω τα πάντα κάπου 100 λιρες (πάνω κατω)
Υποθετω οτι κατεχω και τη σχετική βιβλιογραφια.
Συνολο: 130 λιρες και στη χειρότερη περιπτωση συνολο 60 λιρες (το φθηνοτερο σενάριο)

εισαι ο -Β-
Αγοράζεις το ιδιο κιτ, πάλι 30 λιρες, αλλά δεν έχεις χρηματα για να πάρεις τα καλουδια που πηρε ο Α και αναγκαστικά θα πάς για ιδιοκατασκευη των σημειων που θες, αφου και συ θέλεις να κάνεις Super detailing.

Και ο Α αλλά και ο Β ειναι εξισου έμπειροι και φτιάχνουν το μοντελο τους  και το πάνε στην Εκθεση.
Και οι δυο έχουν πετυχει Τελειο Βαψιμο και Weathering και αφορουν ακριβως την ιδια έκδοση.
To πρωτο έχει ομως ένα τέλειο φινιρισμα της υπερλεπτομέρειας ενω το σκρατς αναγκαστικά θα υστερησει (με βάση τα λεγομενα σας) Σωστά????

Ερχεται η ωρα της κρισης. Με βάση τους κανονες της Ενωσης μπαινουν και τα δυο στην ιδια κατηγορια προς διάκριση.
Ποιο απο τα δυο τυχαινει μεγαλυτερης πιθανοτητας να διακριθει??? Το Α (που τα έσταξε) ή το Β (που δεν είχε να τα στάξει)???
και ποσο σωστο ειναι αυτο???

Ενημερωτικα, όλα τα υπολοιπα Γ, Δ, Ε κτλ στην ιδια κατηγορια ειναι κάτω απο τα Α και Β και δεν παιζουν για διάκριση.

Κατά τη γνώμη μου λοιπόν,εάν οι δύο κύριοι έχουν φτιάξει ολόιδιο μοντέλο,έχουν ακριβώς τις ίδιες πιθανότητες να διακριθούν.

Όσον όμως αφορά το ποιός τα έχει "στάξει",νομίζω πως αυτός που το έκανε σκρατς πρέπει να έχει "σπρώξει" πολλά λεφτά σε ειδικά εργαλεία γιά μετρήματα,κοψίματα,τρυπήματα,κολλήματα ετερόκλητων υλικών,καλουπώματα κλπ.
      ʼρα αυτός που τα έχει "σπρώξει" δεν είναι αυτός που έχει αγοράσει δυό-τρία βελτιωτικά............

Όσο γιά την έκθεση.........και "την ώρα της κρίσης"

Όποιος είναι "μάγκας" (εγώ δεν είμαι) κατεβάζει το μοντελάκι του εκτός συναγωνισμού και το βραβείο του είναι το συγκεντρωμένο πλήθος πάνω από το μοντέλο του και τα επιφωνήματα θαυμασμού γιά το δημιούργημά του.Αυτό το έχω δεί και πρόσφατα μάλιστα.....

Αυτή είναι μιά διάκριση που ζηλεύω.........μοντέλο δεν έχω ζηλέψει ακόμα.

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
« Απάντηση #87 στις: Αυγούστου 09, 2007, 09:28:10 μμ »

Όσο γιά την έκθεση.........και "την ώρα της κρίσης"

Όποιος είναι "μάγκας" (εγώ δεν είμαι) κατεβάζει το μοντελάκι του εκτός συναγωνισμού και το βραβείο του είναι το συγκεντρωμένο πλήθος πάνω από το μοντέλο του και τα επιφωνήματα θαυμασμού γιά το δημιούργημά του.Αυτό το έχω δεί και πρόσφατα μάλιστα.....

Αυτή είναι μιά διάκριση που ζηλεύω.........μοντέλο δεν έχω ζηλέψει ακόμα.

Μετά απο 8 σελίδες....   ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #88 στις: Αυγούστου 09, 2007, 09:32:14 μμ »
 ::arrowred:: Αλέξης Κοντηβέης
Να συνοψίσω το ερώτημα σου. Έχουμε 2 μοντέλα του ατού θέματος με εξίσου καλο βάψιμο, κατασκευή  και φθορές, εκ των οποίων το ένα υστερεί σε κατασκευαστικές μικρές λεπτομέρειες έναντι του άλλου, που έχει προσθήκη έτοιμων λεπτομερειών και το ερώτημα σου είναι ποιό απο τα 2 θα παρει το βραβείο. Δεν έχω συμμετάσχει ποτέ σε διαγωνισμό και δεν εχω ψηφίσει ποτέ μου μοντέλα, αλλά θα διάλεγα το 2ο.
Να σου πω και κατι άλλο. Ειμαστε μια παρέα 5 φίλοι που ασχολούμαστε με παλιά αυτοκίνητα. Λογω της οικονομικής μας κατάστασης πέφτει πολύ προσωπική δουλειά στο γκαράζ ενός εκ της παρέας. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου μία τιμητική διάκριση, τους υπόλοιπους όμως τους πονάει. Τα βραβεια πάνε σε αυτόν που πήγε στο εξειδικευμένο συνεργείο και έβαλε ολα τα αυθεντικά ανταλλακτικά και after market sales εποχής, γιατί όντως φαίνεται ομορφότερο το δικό του.
Καταλήγω στα εξής:
1. Μην πιστεύεις στις παλιές ταινίες του Νικου Ξανθόπουλου
2. Η μαρξιστική θεωρια δεν εφαρμόζεται σε διαγωνισμούς

Αλλά πείτε βρε παιδιά. Γιατί σας ενδιαφέρουν τόσο πολύ οι διαγωνισμοί :?:

Συνδεδεμένος Δόξας Ιωάννης

• Scale 1/35
  • *
  • Ότι και να κάνεις, κάνε το σωστά!
« Απάντηση #89 στις: Αυγούστου 09, 2007, 10:03:46 μμ »

Γιάννο πιστεύω ότι στο να παίρνεις μέρος σε εκθέσεις και διαγωνισμούς δεν είναι κακό, γιατί πρώτων βλέπεις πολύ όμορφες δουλειές που από το να διαγωνίζεσαι και μόνο, σε προτρέπει να ασχοληθείς περισσότερο με το μοντέλο σου 8). Αυτή η διαδικασία σε τραβάει σε υψηλότερο επίπεδο γνώσης και δεξιότητας ::book:: ::painting::. Τουλάχιστον εγώ σε αυτήν τη κατηγορία μοντελιστών ανήκω ::mastigoma:: :P.
Τώρα με το θέμα της κριτικής επιτροπής, επειδή πέρσι ζητήθηκε η γνώμη μου για μερικά μοντέλα Α/φων στον διαγωνισμό της IPMS , θα έκρινα δύο ολόιδια λεπτομερή μοντέλα (λίγο δύσκολο), με το βαθμό δυσκολίας της κατασκευής. Πάντα ένα home made scratch, αν έχει και επιτυχημένο βάψιμο δίνει παραπάνω πόντους στην προσπάθεια 8) ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
« Απάντηση #90 στις: Αυγούστου 09, 2007, 10:17:42 μμ »
Τωρα με άλλο σχετικα που θετεις έχεις δικιο και έτσι είναι το σωστό. Εγω όμως μλάω και για όσους σε άναλογες περιπτωσεις που αναφέρω στην ερωτηση μου μένουν πάντα πισω εξαιτιας των Ευρω! Και αυτοι θα έπρεπε να έχουν δικαιωμα το ιδιο με τον Α.

Υπάρχουν άλλες απόψεις ρε παιδια, επι της ερωτησης?

εγω θα ρωτησω το εξης απλο το φιλο Αλεξη,γιατι τελικα το ερωτημα οπως το βλεπω εγω δεν προκειτε για το αν ειναι θεμιτο η οχι να χρησιμοποιηθουν βελτιωτικα στη κατασκευη ενος κιτ...
Αλεξη εαν εσυ, ειχες τελικα τα ευρω θα αγοραζες βελτιωτικα για να τα χρησιμοιποιησεις στη κατασκευη ενος κιτ? γιατι οπως φαινεται στο πιο πανω post σου,εμποδιο δεν ειναι η "φιλοσοφια μη χρησης και αρνησης βελτιωτικων" αλλα η ελλειψη ευρω για αγορα αυτων :!: :wink:

Αποσυνδεδεμένος Rambo

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΠΑΤΡΑ
« Απάντηση #91 στις: Αυγούστου 09, 2007, 11:49:44 μμ »
εγω ψηφισα οχι,
γιατι η πενιχροτητα των μεσων οξυνει την επινοητικοτητα και βλεπεις κατι παραπερα απο τα ετοιμα
δοκιμαζεις τεχνικες οχι κολλες.
κατα τα αλλα δεν εχω κανενα κολημα με τα βελτιωτικα, εχω χρησιμοποιησει και θα ξαναχρησιμοποιησω :mrgreen:
Οι εκθεσεις μου αρεσουν αλλα δεν συμετεχω, οτι φτιαχνω το φτιαχνω για να γουσταρω και οχι για να παρω βραβειο.
θα δωσω και εγω ενα παραδειγμα πανω στις ιδιοκατασκευες, δεν χρειαζεται πανακριβος εξοπλισμος φαντασια και προσπάθεια χρειάζεται,
προσφατα ανακαλυψα ενα ευκολο τροπο για κατασκευη καμπυλων,
λιγες φωτος απο την προσπάθεια μου για την κατασκευη buckeye στην 1/48
εχω χρησιμοποιησει ψαλίδι φυλο πλαστικού φελιζολ, κολλα στιγμης και γυαλόχαρτο:

χρησιμοποιησα ανα 2 τους πλαστικους νομεις σαν οδηγους στο τρίψιμο

και τα κολλησα πανω στο περιγραμμα του buckeye

δουλεια πολυ πιο ευκολη σε αεροπλάνα με λιγοτερες καμπυλες
the devil lies in the details

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Tomania
  • "Beauty, is in the eye of the beholder"
« Απάντηση #92 στις: Αυγούστου 10, 2007, 12:18:58 πμ »
Rambo όλα καλά κι όλα ωραία,αλλά δεν είναι κρίμα να χαραμίζεις το χρόνο και τις ικανότητές σου
 για την κατασκευή ενός κιτ που ήδη κυκλοφορεί στο εμπόριο :?: :roll:

Αποσυνδεδεμένος trelopanzerakias

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Λουτρακι
« Απάντηση #93 στις: Αυγούστου 10, 2007, 12:35:35 πμ »
Παρολο που δεν ψηφισα πιστευω πως η απαντηση ειναι και ναι και οχι ,αν ενα κιτ χρειαζεται κατι παραπανω οπως της ιταλερι το φορτηγο επικοινωνειας το οποιο ειναι αδειο μεσα δεν θα χρειαστει βελτιωτικο;Οταν ομως ενα κιτ τα εχει σχεδον ολα δεν νομιζω να χρειαζεται βελτιωτικο σετ,βεβαια αν ειναι κατι που χρειαζεται π.χ συρματοσχοινο σε ενα αρμα εφοσον υπαρχει πατεντα για να φτιαχτει για ποιο λογο καποιος να αγορασει εφοσον μπορει να το φτιαξει;Σημαντικο ειναι και το χρηματικο ετσι δεν ειναι;

Αποσυνδεδεμένος Getsa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ερμούπολη
  • YΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΣΥΡΟΥ
« Απάντηση #94 στις: Αυγούστου 10, 2007, 12:57:34 πμ »
Για να σας χαλαρώσω λίγο θα μεταφέρω το πρόβλημα σε άλλη βάση.

Έστω ότι το μοντέλο είναι ένα περιποιημένο γκομενάκι.  ::glossa::
Φαντάζομαι ότι λίγοι θα το ήθελαν ΟΟTΜ (Out of the mother-αντί του Οut of the Box) δηλαδή εν Αδαμιαία περιβολή. Όλο και κάποια βελτίωση θα θέλατε. Στριγκάκια, δαντελίτσες, μαστίγια και τα ρέστα. (καρφώθηκα πάλι...)
Το ερώτημα λοιπόν είναι: Θα φτιάχνατε scratch τα αξεσουάρ αυτά ενώ το γκομενάκι θα περίμενε σαν τη χήρα στο κρεβάτι για να του τα φορέσετε ή θα τα παίρνατε έτοιμα και θα είχατε τρελό πανηγύρι?

Αμ πως...
"Μη φοβάσαι το μοντέλο. Εσύ είσαι αυτός που κρατάει το κοπίδι..."

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Tomania
  • "Beauty, is in the eye of the beholder"
« Απάντηση #95 στις: Αυγούστου 10, 2007, 01:07:37 πμ »

Φαντάζομαι ότι λίγοι θα το ήθελαν ΟΟTΜ (Out of the mother-αντί του Οut of the Box) δηλαδή εν Αδαμιαία περιβολή. Όλο και κάποια βελτίωση θα θέλατε. Στριγκάκια, δαντελίτσες, μαστίγια και τα ρέστα. (καρφώθηκα πάλι...)
Το ερώτημα λοιπόν είναι: Θα φτιάχνατε scratch τα αξεσουάρ αυτά ενώ το γκομενάκι θα περίμενε σαν τη χήρα στο κρεβάτι για να του τα φορέσετε ή θα τα παίρνατε έτοιμα και θα είχατε τρελό πανηγύρι?

Αμ πως...

::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

Εγραψες!!!!!!!
Η πιο τέλεια παρομοίωση του τριγώνου, μοντέλο-μοντελιστής-βελτιωτικό........

::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::

Αποσυνδεδεμένος ramfighter

• Xrepi Model Collector
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #96 στις: Αυγούστου 10, 2007, 01:23:36 πμ »
 ::arrowred::  getsa
 ::award_1:: ::award_1:: ::award_1:: ::award_1::
Eρώτηση : Η γυναίκα σου διαβάζει το forum :?: :?::haushalt_001:: ::haushalt_001::

Αποσυνδεδεμένος Lman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #97 στις: Αυγούστου 10, 2007, 01:28:07 πμ »

Αμ πως...

εδώ σας θέλω τώρα για τοποθετηθείτε επί του ζητήματος που έθεσε ο Γιώργος 

::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Keep modeling !
« Απάντηση #98 στις: Αυγούστου 10, 2007, 01:33:20 πμ »
 ::ontopic::

Αποσυνδεδεμένος thanosmen

• IF IT'S OPEN, IT'S SCRATCHBUILT...
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/72
  • Τόπος: ΑΙΓΙΟ
  • Dare you challenge the Dark side???
« Απάντηση #99 στις: Αυγούστου 10, 2007, 02:25:51 πμ »
Μια σύντομη απάντηση - καθώς λόγω φόρτου εργασίας και ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν παρακολουθώ το forum το πρωί - στους φίλους που "παρεξηγήθηκαν": Τα ίδια λέγανε και κάποιοι σε παλιότερο topic σχετικά. Γιατί "τσιμπήσατε" τόσο άσχημα?????? Μια απλή ερώτηση ήταν, στην οποία τοποθετήθηκα άμεσα και κάθετα από την αρχή, μάλιστα. Εξάλλου, τις γνώμες των άμεσα γνωστών φίλων μοντελιστών από την Κέρκυρα και το Αίγιο τις ξέρω. Και μέσα από το forum απλά επιβεβαίωσα τα ήδη γνωστά: καλά τα βελτιωτικά, γλιτώνουν χρόνο, προσθέτουν γρήγορη λεπτομέρεια κλπ. Θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω με κάποια από αυτά. Από 'κει και πέρα όποιος θέλει, απαντάει. Δε ζητήθηκε η γνώμη κανενός με τη βία. Αν νιώθετε "περίεργα" και "σαν κάτω από μικροσκόπιο" (!!!!!!!), ή σαν μέλη κάποιου "target group" (???????),  το λόγο εσείς, και μόνον εσείς, τον γνωρίζετε. Όποιος έχει τη μύγα παρακαλείται να τη φέρει πίσω, και μάλιστα άθικτη!!!!!!!!!!!!
Αλήθεια, υπάρχει αντίστοιχο βελτιωτικό? ::moshi44x42::

Welcome to the Dark side of the Force...

Tags: