Ο καιρός χάλια Σάββατο (116) την Κυριακή ευτυχώς καλύτερος (117).
Φωτο τράβηξα μόνο από ʼραξο το A-7 στο υπόστεγο. Έξω ο Τίγρης... δυστυχώς δε βρήκα την ευκαιρία να φωτογραφήσω το κατά τα άλλα 1000φωτογραφημένο επετειακό της 335.
Στην 117 έκανα τα ψώνια μου. Patches μπρελόκ t-shirts κόρεσαν την καταναλωτική μου μανία

Μερικές φωτογραφίες τώρα :

Το συγκεκριμένο patch δεν πουλιόταν, βρισκόταν αναρτημένο σε περίοπτη θέση παρέα με φωτογραφίες σε σταν που βρίσκονταν εντός του υποστέγου έκθεσης του Α-7 στην 116, με επίγνωση του προσωπικού και του Διοικητή της μονάδας φαντάζομαι. Ειλικρινά δεν πιστεύω ότι εγείρεται μείζον πολιτκό θέμα από την κοινοποίησή του σε ένα δικτυακό τόπο ούτε απαραίτητα σημαίνει ότι ασπάζομαι όποια μηνύματα μπορεί η φαντασία κάποιου να γεννήσει (μου θυμίζει τη συζήτηση για το πιξέλιασμα του προσώπου του ιπταμένου στις φωτο από το επετειακό της 336

τη στιγμή που κάτι τέτοιο δε συνηθίζεται πουθενά στον αμυντικό τύπο για παράδειγμα...Ίσως μόνο σε άνδρες επίλεκτων μονάδων κτλ κτλ). Τη φωτο την παρέθεσα αποκλειστικά κα μόνο ως συλλέκτης. Το γεγονός μάλιστα ότι μπορούσε να το προμηθευτεί κάποιος εύκολα στη Σούδα δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι το σήμα θα κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο.
Το ότι βέβαια κάποιους τους προβληματίζει με οδηγεί συνειδητά και υπεύθυνα με γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία του club στο να περάσω μωσαικό

. Μπορώ να στείλω την εικόνα σε όποιον επιθυμεί και δεν φρόντισε να τη σώσει με personal.
Πάντως προσωπικά και για να κλείσει εδώ τοθέμα αν θέλετε περισσότερο με ανησυχεί το γεγονός ότι μπορώ να σας υποδείξω με ακρίβεια λιγοστών εκατοστών το πού ήταν εκτεθιμένο το εν λόγω σήμα παρά αυτό καθ'εαυτό το σήμα :
http://maps.google.com/?ie=UTF8&t=h&om=1&ll=38.164804,21.423147&spn=0.001902,0.003648&z=18
από φωτο αλλά ενδιαφέρουσα

air-refuel

λεπτομέρεια από τον κινητήρα

να και μια γενική άποιψη

τέλος τα ψώνια μου από 166 και 117

Και μερικές ακόμα φορτωμένες εδώ :
http://users.otenet.gr/~kakaletr/thumbs/index.htm enjoy!
Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη για το τηλεγραφικό του όλου θέματος αλλά έλλειψη χρόνου βλέπετε.
Να είστε όλοι καλά... και του χρόνου!!!