0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η ευχή ''Να τα 1000άσεις'',πλέον δέ λέει τίποτα σε κάποιους
Παιδια σας αφηνω.Παω μια στιγμη να μετρησω.....σε καμμια βδομαδα θα σας εχω απαντησει!!!
Το μόνο που σου λείπει είναι να ανοίξεις το μαγαζί!....
Γιωργη μπορει να ''τα εχω χιλιασει'' και δεν το ξερω :mrgreen:Ξερεις οσοι ειναι''θεωρητικοι''λενε ''θα τα φτιαξει ο γιος.Εγω κατι ψιλοφτιαχνω αλλα εχω κορες!
Να φροντίσεις οι γαμπροί σου να είναι μοντελιστές τότε
Γιατί δηλαδή τέτοιος ρατσισμός........ και τα κορίτσια μια χαρά τα καταφέρνουν!!!!!
Κι εγώ κάνω update, μέρες κι όλας που είναι, ας κάνουμε και καμιά απογραφή. Αναμείνατε εις το ακουστικό σας ...
Να βάλω και γω τα δικά μου....Εκτός απ αυτά στην αποθήκη,είναι και κάτι λίγα στο σπίτι σε ντουλάπες...Και βασικά η αποθήκη πήγαινε να γίνει και εργαστήριο με όλα τα κομφόρ,αλλά τελικά είδα ότι δεν...χωρούσα μέσα...
Οταν λες update τι εννοεις;Μηπως προσθετεις καινουρια κομματια στη συλλογη;Γιατι αν ειναι ετσι ολο στο update ειμαστε.
Στις φωτογραφίες εννοούσα Λοιπόν ... η ντουλάπα στο δωμάτιο της μικρής μου κόρης (πρώην εργαστήριο) σε όσα φύλλα δεν έχω φάει έξωση (ακόμα) δηλαδή ενώ όσα έφυγαν από την άνωθεν ντουλάπα, μετακόμισαν στην αποθήκη στο υπόγειο ... και μερικά ψιλά σε μια γωνιά στο σαλόνι ααα και στο εργαστήριο το στοκ με τα ρητινένια και τα μισο-ξεκινημένα μισο-τελειωμένα φιγούρες και ψιλικοκο δεν βγάζω φωτό, είναι χωμένα σε 2-3 κούτες