Βασικα καλησπερα σας.......
Διαβασα με περισσιο ενδιαφερον τις 4-5 σελιδες και ομολογω οτι επιασα τον εαυτο μου αφενος να δινει συγχαρητηρια σε πολλους για τις αποψεις που δημοσιευσαν και αφετερου να αφριζει απο την συγχυση...
Σκορ,λυπαμαι αλλα δεν κρατησα..
Σε γενικες γραμμες λοιπον ,να τι αποκομισα απο τοσα κατεβατα..και παραθετω το δικο μου κατεβατο(φημιζομαι γι'αυτα!!) με την
συντομη γνωμη μου
Ναι-υπαρχουν τυποι ανθρωπων που--
1.
φερουν βαρεως την αυστηρη κριτικη(οπου αυστηρη εννοουμε παντα την εποικοδομητικη ετσι?!)---who gives a fuck και δεν ασχολεισαι ξανα
2.
αντιδρουν ασχημα και αρνητικα στο ακουσμα μια προτασης(ασχετως της ορθοτητας αυτης)----το ιδιο με το παραπανω + οι εθελοντες που ασχοληθηκαν με προτασεις να το θυμουνται και να το προσφερουν την επομενη φορα εκει που θα πιασει τοπο(Last Christmas i gave you my heart..φετος θα παρεις τ'@@ μου !)
3.
θεωρουν εαυτους τελειοτερους του τελειου---Ι pity the fool (κοινως τους λυπαμαι γιατι ειναι βαλτωμενοι ανθρωποι χωρις ελπιδα βελτιωσης)
4.
θεωρουν τον μοντελισμο ειδος πολυτελειας και αποδεχονται και αναγνωριζουν μονο τους ικανοτερους ---υπαρχουν ξενα φορουμ που ομολογουμενως στοχευουν σ'αυτην την κατηγορια και guess what...ειναι ανοιχτα ολο το 24ωρο και μπορειτε να γραφτειτε!!Παρεπιπτοντως...εκει να σας δω ποσα απιδια πιανει ο σακος!!
5.
θεωρουν επιτακτικη αναγκη ο καθενας να αποδωσει τα μεγιστα συμφωνα με τα προσωπικα αλλα και τα (ακουσον ακουσον)διεθνη μονταλιστικα στανταρ---αριστο προσον η αναζητηση του τελειου(αν και λιγο αγχωτικο),αλλα καλο θα ειναι οταν σε πιανει αυτη η αναγκη να το ζητας απο τον κυριο που βλεπεις στον καθρευτη,ή απλα να ξαπλωνεις μεχρι να σου περασει.Χομπι ειναι,χαλλλλαρα κυριοι!
6.
χαιρονται με οτιδηποτε "καλο" εμφανιζεται στο φορουμ---(οπου "" ας θεωρησουμε το γενικως αποδεκτο και το συμφωνο με την απλη λογικη και κοινο αισθημα)---εδω οντως υπαρχει η επιτακτικη αναγκη της δημοσιοποιησης αυτης της αναγνωρισης που θα δωσει στον δημιουργο το αναζωογονητικο αισθημα της χαρας του χομπι
7.
χαιρονται με οτιδηποτε "κακο" εμφανιζεται στο φορουμ---βρηκατε επιτελους τον λογο να σχολιασετε και να καυτηριασετε ενα θεμα.Αψογα.Αν αυτο που σκεφτεστε να γραψετε υπερβαινει τα ορια του "ευγενικου"... καντε οτι κανω κι εγω.......υπαρχει και το msn να ξεκωλωθειτε στο γελιο ελευθερα!
8.
χαιρονται γενικως---το γελιο δινει ζωη και συνηθως ειναι μεταδοτικο.Αρα αυτοι θα ζησουν περισσοτερο και μπορει να συμπαρασυρουν και τους δυσκοιλιους....
Υ.Γ.Αλλα μια παρακλιση βρε παιδια...με μετρο ρε παιδια τα emoticons...με μετρο!!Το ρητο λεει "παν μετρον αριστον" και ουχι "παν μετρον χαριστον"...μην τα χαριζετε τοσο απλοχερα τα παλαμακια...ας τα δουμε και σαν κλιμακα..ενα παλαμακι =καλο,δυο=καλοοοοοο,τρια=παρα πολυ καλο κοκ...
9.
υποστηριζουν αλληλους---και πολυ καλα κανετε,αφου βρηκατε και τακιμιασατε τα γουστα σας,χιλια μπραβο.ΑΛΛΑ,αυτα επι του προσωπικου.Οταν ερθει η ωρα του δημοσιευμενου μοντελου,καλυτερα να ειστε 100 φορες πιο ειλικρινεις αφενος γιατι ειναι φιλος και πρεπει να βοηθατε πραγματικα και ουσιαστικα και αφετερου γιατι με τα "μπραβο" σας(σε περιπτωση που δεν αρμοζουν)εμποδιζετε την εκφραση τριτων που θα ειχαν κατι καλυτερο να πουν και θα βοηθουσε τοσο τον ενδιαφερομενο οσο και τον απλο αναγνωστη.
10.
σφαγιαζουν αλληλους---msn rules,ειδαλλως,αν ειστε μια γειτονια,κανονιστε μια σεανς στο κοντινοτερο παρκακι και λυστε το.Αν δεν επιστρεψει κανεις απο εσας...πιστεψτε με ,δεν θα μας χαλασει!
11.
ψαχνουν ποιος την εχει μεγαλυτερη(την μοντελιστικη ικανοτητα η οποια και σερβιρεται παντα με το μετρο..)---παρακαλω την διαχειρηση να ανοιξει ενα τοπικ οπου θα θετουν υποψηφιοτητα οι εκαστοτε μαστερ του ειδους και να γινει ονομαστικη ψηφοφορια.Εκει ο καθενας μπορει να διαλεξει δασκαλο.Οι υπολοιποι που θα απεχουμε της ψηφοφοριας απλα θα κωλοχτυπιομαστε στα γελια με τα exit polls
12.
αποχωρουν επιδεικτικα ή,το ακομα καλυτερο..απειλουν με αποχωρηση----it's a free country (last time i checked)και δεν κανουν σε κανεναν την μουρη κρεας..Κοινως βλεπε το Νο1. και ειναι ελευθερο το δικαιωμα της αποχωρησης,οποτε καν'τε ελευθερη χρηση!
13.
θεωρουν οτι εχουν την ban-free καρτουλα---Μην κρυβομαστε...Ως ενα σημειο ΙΣΧΥΕΙ,ιδιως για τα παλια μελη.Και πολυ συχνα δοκιμαζουν τα ορια της ανοχης των διαχειριστων(των αξιολατρευτων αυτων κυριων με την Ιωβεια υπομονη).Κι εγω οταν μπηκα στο φορουμ,ηταν ακομα πιο κλειστο το καρε,πιο παρειστικα τα πραγματα,τοσο που σου δινοταν η εντυπωση οτι περπατας στην κοψη καθε φορα που ποσταρεις.Αλλα οταν εφτασε ο κομπος στο χτενι επεσε παντοφλα σε παλιο μελος που ακομα την σακουλευεται!!Γι'αυτο ας μαζεψουμε τα ορια λιγακι για να μην χαλασουμε τις καρδιες μας παλι.Υ.Γ.προς την διαχειρηση--μπαναρετε ασυστολα γιατι εχει χαθει η αξιοπεπεια και ο Ελλην γουσταρει που και που την βιαιη αφυπνηση...μονο ετσι θυμαται τι πρεπει να σεβεται!!
14.
μπορουν να ειναι υπερβολικοι,η ακομα και αγενεις,ΑΛΛΑ αν παρακαλεσεις θα σε βοηθησουν στο τελος...με πολλα πολλα πμ...-----ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ κυριοι..ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ και οσοι απλα και μονο το δεχτηκατε,ποσο μαλλον το επικροτησατε!!!Μα ειστε σοβαροι ανθρωποι????????????????????Δηλαδη,να με προσβαλουν δημοσιως(για κατι που στην τελικη δεν τους πεφτει και λογος) κι εγω να το κανω γαργαρα γιατι στο τελος "....αχ θα με παρουν τα κλαματα...ναι!!!!θα με βοηθησει!!Δεν πηγε χαμενη η ξεφτιλα"...Ρε ειστε με τα καλα σας ή απλα δεν εχετε ιχνος αυτοσεβασμου??Και οι μεν και οι δε!!!Ουτε απο τον πατερα μου δεν θα το δεχομουν αυτο....Ξυπνηστε ρε!!Νερο να πιω θα μου δωσει ο οποιοσδηποτε,αλλα αν ειναι να το πληρωσω το βαρος του σε αξιοπρεπεια,γ@μησε το ρε φιλε,προτιμω να σκασω!
και παμε στην "επι του προκειμενου" κατηγορια,δλδ την αμιγως μοντελιστικη
Υπαρχουν τυποι ανθρωπων που
15.
φτιαχνουν και ποσταρουν-------Η κατηγορια εκπληξη...Γι'αυτο και τετοιοι ανθρωποι ειναι στο ψηλοτερο σκαλι της μοντελιστικης μου εκτιμησης και θα ακουσω,δω,μελετησω,σεβαστω οτι εχουν να μου προσφερουν!Τους ευχαριστω ειλικρινα!!
16.
φτιαχνουν αλλα δεν ποσταρουν----ολοι ξερουμε γιατι..οσοι δεν χαμπαριασατε,διαβαστε την παραπανω κατηγορια και μαζευτειτε λιγακι!!Χωρος υπαρχει για ολους μας!!
17.
ποσταρουν αλλα δεν φτιαχνουν----Δεν ειναι κακο!Σε ολους τους τομεις υπαρχουν οι θεωρητικοι και οι πρακτικοι ανθρωποι.Θελει τον ιδιο κοπο να σχηματισεις αποψη ειτε διαβαζοντας ειτε φτιαχνοντας.Και οι δυο εχουν τον δικο τους τροπο προσεγγισης,συνεπως φερουν το ιδιο βαρος.Μην ξεχναμε οτι καθε πρακτικη εχει την θεωρια της και καθε θεωρια βρισκει πραξη!
Ακομα και εκεινοι οι οποιοι δεν εχουν ουτε θεωρητικη γνωση αλλα ουτε και πρακτικη και ποσταρουν,να ξερετε οτι το κανουν γιατι το χαιρονται και το γουσταρουν!
Εξαιρεση του κανονα οι "δεν εχω τπτ καλυτερο να κανω οποτε γραφω οτι π@π@ρια μου κατεβει εδω γιατι ειναι το μοναδικο φορουμ που δεν με εχει σουταρει ακομα".Ειπαμε..μπαναρετε γιατι πηξαμε!
18
.Δεν ποσταρουν καθολου!----η πλειοψηφια του αρχικου modelclub ειναι το φωτεινο παραδειγμα!Χωρια τα υπολοιπα εκατονταδες μελη που δεν εχουν μπει καν στον κοπο να συστηθουν..Αν εξακολουθειτε να αναρωτιεστε δειτε(παλι) τα νουμερα 1 εως και 14.. η απλα δειτε τα "νουμερα"!!
19.
ποσταρουν επιλεκτικα----γνωμη μου,δεν ειναι κακο,προσωπικα το σεβομαι και το εφαρμοζω
20.
εξειδικευονται---εχουν εμπεριστατωμενη αποψη,βαθεια γνωση και η βοηθεια σας ειναι πολυτιμη.Εσεις που κρυβεστε οταν σας κανουν ερωτησεις η λετε τα μισα,εσεις που δεν σκοπευετε να μοιραστειτε την γνωση,εσεις που αγαπατε το παλαμακι και ερωτοτροπειτε με τον εαυτο σας στις υποκλισεις...να δημοσιευετε απο τουδε και στο εξης στον περιοδικο τυπο να βγαλετε και κανενα φραγκο (μην βγαινει τσαμπα η μακακια) και να μην χρειαζεται να δωσετε περισσοτερα απο αυτα που σκοπευατε!
Εδω ειναι διαδραστικα τα πραγματα και αν δεν σας αρεσει,παλαμακι θα λαβετε απο εμενα μονο κατα την εξοδο σας!
Οι υπολοιποι,οι πραγματικα αξιοι παρακαλουνται οπως προσελθουν να δωσουν κανενα ρημαδι φως μπας και ξεστραβωθουμε!Σας ευχαριστω θερμα!!
21.
δεν εξειδικευονται,μοντελαρουν τα παντα----ακουστηκε και αυτο...Οτι δλδ,δεν μπορεις να μοντελαρεις τα παντα και πρεπει να ασχοληθεις με ενα θεμα και μονο (προφανως δια να αριστευσεις τεκνον μου)!!Θελετε να το αναλυσουμε η αρκει η σουμα σε μια προταση για να αναγνωρισετε το γελοιο της υποθεσης!!
ΡΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ και τους χαιρομαι ρε!!Δωστε του να καταλαβει!!
Κουραστηκα..στεγνωσε κι ο στοκος(ναι...μοντελαρω!!!Ασταματητα!!)
και κατι τελευταιο...δεν ειναι ντροπη να ζητατε γνωμη και συγνωμη...στοιχειωδεις αρχες κυριοι!!
Τα παραπανω ειναι προσωπικη γνωμη και υποχρεουμαι να τα σεβαστω μονο εγω!!

(το μοναδικο emoticon του θεματος!)
Edit.δεν ασχοληθηκα( και ουτε προκειται) με τα περι ιστορικης ακριβειας και λοιπα...Ενα μονο θα πω...μετρηστε τα χρυσα -οχι μονο σε μεταλια αλλα και σε
πραγματικη αξια-σε what-if δουλειες κυριως του εξωτερικου...να δειτε πανθηρες και ΚΤ να στραβωσει μονιμα το χειλος απο το εγκεφαλικο!Διευκρινειστε το σωστο αλλα αμα δεν ενδιαφερει δεν χαλασε κανενας κοσμος....αφηστε ρε τον κοσμακη να εκφραστει οπως το γουσταρει...