Αποστολέας Θέμα: Searching the enemy, στην 1/35.  (Αναγνώστηκε 13808 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Απ: Searching the enemy, στην 1/35.
« Απάντηση #100 στις: Δεκεμβρίου 22, 2010, 11:41:34 μμ »
...αλλά για τις φιγούρες  :roll:
OK, δεν ξέρει από φιγούρες, αν και όσον αφορά στις συγκεκριμένες δεν πιστεύω πως χρειάζεται κάποιος ειδήμων για να κρίνει. Να το αλλάξω σε "ρώτα τον Πέτρο τι μπορείς να κάνεις με τα μοντέλα σου" είναι εντάξει; Παραδέχομαι πως έκανα λάθος χρήση του όρου "φιγούρες" ενώ θα έπρεπε να πω "μοντέλα".

Τώρα να νομίζεις ότι κάποιος μπορεί να διδάξει βάψιμο φιγούρας θεωρητικά χωρίς να έχει βάψει ούτε μία, παω πάσο. Αν τώρα εσύ τον αποδέχεσαι σαν "δάσκαλο", δεν ισχύει αυτό για όλους
Δε νομίζω τίποτα. Απλά ο Πέτρος μου έχει δώσει σε αρκετές περιπτώσεις συμβουλές, εντάξει, όχι για φιγούρες, οι οποίες όμως για εμένα τον κουλό ήταν πολύτιμες. Δεν αποδέχομαι κανένα για δάσκαλο ούτε προσπαθώ να πείσω άλλους να αποδεχτούν τον οποιονδήποτε για δάσκαλο. Και φυσικά δεν έγραψα κάτι τέτοιο, απλά διαστρεβλώνεις αυτά που λέω για να στηρίξεις δικές σου απόψεις οι οποίες κάτι μου λέει πως έχουν να κάνουν με τις επικές έριδες που ταλανίζουν το μοντελιστικό βορά...

Και αφού τέλος πάντων το μάθαμε όλοι πως ο Πέτρος δεν ξέρει να φτιάχνει φιγούρες και κυρίως δεν ξέρει να βάψει φιγούρες, να σε ρωτήσω κάτι: Επί του θέματος έχεις να πεις κάτι; Γιατί τη φόλα την έριξες, περιμένω και συνέχεια, όταν αρπάζεστε εσείς εκεί πάνω αρπάζεστε για τα καλά, αλλά στο θέμα έχεις κάτι να προσθέσεις; Εχεις διαβάσεi παλιότερα posts του μέλους που αποχώρησε; Εχεις δει αντιδράσεις; Εχεις δει ειρωνίες σε ΕΝΤΕΛΩΣ άσχετα θέματα από τους "οπαδούς"; Εχεις δει P-51 βαμένα leaf green και azule blue με γερμανικές καταρρίψεις στο PTO1; Αν βάψω ένα Μ48 RLM74, RLM75 και RLM76 τι θα μου πεις; Και τι θα πεις αν μου επισημάνεις το λάθος και μετά σου ζητήσω αγενώς τα ρέστα; Εγώ και άλλοι τρεις τέσερεις;

Και για να τελειώνω, δέχεσαι κριτική ή όχι στα μοντέλα σου;

1. Για να μην ψάχνετε υπήρξε τουλάχιστον ένα P-51D με γερμανικές καταρρίψεις στο PTO, και μάλιστα και μία ιταλική αν θυμάμαι καλά. Ο πιλότος είχε καταρριφθεί στο ΕΤΟ και είχε διαφύγει στην Αγγλία οπότε λόγω κανονισμών δε μπορούσε να πετάξει πάλι στο ίδιο θέατρο επιχειρήσεων και μεταφέρθηκε στο ΡΤΟ. Εκείνο το Ρ-51D ήταν NMF και φυσικά ο βλαξ δεν μπορώ να βρω ή να θυμηθώ το όνομα του πιλότου ::eusa_wall:: Κάθε βοήθεια δεκτή...
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

tazman

• Επισκέπτης
« Απάντηση #101 στις: Δεκεμβρίου 23, 2010, 12:03:29 πμ »
Για να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα

Κανένας δεν διέγραψε τον Τζουδας, ο ίδιος ζήτησε να αποχωρήσει, όπως και στο παρελθόν....

Προφανώς, αρέσκεται μόνο σε επαινετικά σχόλια και δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του - μάλλον λοιπόν, άλλος είναι ο ...μάστερ

Η κριτική μου είχε να κάνει με τις κατασκευές του, όχι με τον χαρακτήρα του ή την προσωπικότητα του

Η λέξη «παιδική» συμπυκνώνει τη κριτική στη δουλειά κάποιου, που παρόλο έχει ήδη κατασκευάσει ουκ ολίγα μοντέλα-διοράματα, αδιαφορεί πλήρως για ιστορία, διακριτικά, βάψιμο, γυάλισμα ντήκαλς κλπ. όπως θάκανε ένας 15χρονος, που κολλάει και βάφει κανένα πλαστικό, απλά για να περάσει την ώρα του....

Και άντε εγώ είμαι ....στριμμένος - όπως λέει και ένα ....κολοβό φίδι   :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Τα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ που προσπάθησαν με «άλλο» τρόπο , τι εισέπραξαν;;;;
Ακόμα και οι διαχειριστές δυσανασχέτησαν με τις απαντήσεις του

Υ.Γ. Και μιλώντας για συμπεριφορές ...............

Οι υπερασπιστές του, ας ξαναδιαβάσουν τα όσα έγραψαν
Βρίθουν από ειρωνείες και προσωπικές επιθέσεις

::arrowred:: Λοιπόν, το ότι ζήτησε ο ίδιος να φύγει, το δέχομαι. Πιστεύω όμως ότι αν δεν χαρακτήριζες ''παιδική'' την κατασκευή του, δεν θα το ζητούσε. Αυτό ήταν που με πείραξε
     εμένα περισσότερο. Πες ό,τι έχεις να πεις, όχι όμως με χαρακτηρισμό. Στο κάτω-κάτω, γιατί ασχολήθηκες αφού δεν ήθελε τις συμβουλές σου; Εγώ στη θέση σου δεν θα είχα
    ασχοληθεί.

::arrowred:: Με βοήθησες στο τελείωμα του εδάφους και του Πάνθηρα που έφτιαξα. Γιατί δεν έδωσες κάποιον χαρακτηρισμό στην όλη κατασκευή; Ήταν το πρώτο προσεγμένο μου άρμα, όσο μπορούσα τουλάχιστον, αλλά και η πρώτη απόπειρα με έδαφος. Η βοήθειά σου ήταν μεγάλη για μένα, γιατί στο δικό μου άπειρο μάτι, είδα διαφορά. Αυτό θα ήθελα να κάνεις. Αν δεις ότι δεν το γουστάρω αυτό που θα πεις και δεν θέλω να το προσπαθήσω καν, τότε σε αυτή τουλάχιστον την κατασκευή μην ξανασχοληθείς.

Κι επειδή είσαι κι εσύ άνθρωπος, αλλά κι εγώ δεν γουστάρω να κρατάω κακία σε κανέναν, πιστεύω ότι μπορείς να μην ξαναδώσεις τέτοιο χαρακτηρισμό σε άλλη κατασκευή. Από τη στιγμή που μπορούμε να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε, θα το κάνουμε πιστεύω. Δυστυχώς ή ευτυχώς, εγώ ίσως να μην ανέβω πολλά επίπεδα ακόμα. Στην ουσία, μόνο 2 χρόνια ασχολούμαι και τον άλλο μήνα γεννάει η γυναίκα μου. Χρόνο λοιπόν δεν θα έχω. Αν βρω, κάτι θα κάνω.

Αν θες, κάνε μια πρόταση στις κατασκευές μας και βλέπουμε. Δεν αξίζει να το συνεχίσουμε άλλο το θέμα. Μπορεί να έχεις μια διαφορετική αντίληψη για τον μοντελισμό, δεν πρέπει όμως να προσπαθείς να μας την περάσεις. Ένα απλό χόμπι κάνουμε που μας αρέσει πολύ. Σε παρακαλώ λοιπόν να κάνεις το καλό και να το ρίχνεις στο γυαλό. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Εύχομαι να μην σου ξαναγράψω τίποτα σε αυτό το τόπικ. Κι επειδή κοντεύουν να πληγιάσουν τα δάχτυλά μου, μήπως έχεις Skype;  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος GRmodeler

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #102 στις: Δεκεμβρίου 23, 2010, 01:11:04 πμ »
Λοιπον,Βασιλη, εσυ τα γουσταρεις αυτα περι δικαιοσυνης και σε παραδεχομαι που τα λες χυμα και σταρατα στην οποια Διαχειρηση,κι επειδη οπως γραφεις εισαι σιγουρος 100% για μερικους εδω μεσα πως ειναι στο απυροβλητο εγω σε προτεινω για Μοderator αποκλειστικα σε θεματα που απτονται της καλης συμπεριφορας στο φορουμ !!! Να μπει μια ταξη ρε παιδι μου ! Οι κανονες υπαρχουν,εσυ απλα θα τους εφαρμοζεις ! Ψηνεσε ?
Καλά άμα είναι έτσι καλύτερα παίρνω πίσω ότι έχω πει για κανόνες, πριν, τώρα και στο μέλλον :lol: :lol: :lol:

Πέρα από την πλάκα, εγώ ποτέ δεν ζήτησα να υπάρχουν ή να εφαρμόζονται νόμοι και κανόνες, ούτε μου πέφτει λόγος ούτε με πολυενδιαφέρει. Απλά μια διαπίστωση έκανα για το (κατά την γνώμη μου και μόνο, και σύμφωνα με την δική μου αντίληψη) πως έχουν τα πράγματα εδώ μέσα. Δεν κρίνω κανέναν ούτε ζητώ από κάποιον να κάνει ή να μην κάνει  κάτι.

Απλά μου έχουν μείνει μερικές απορίες :

- όσοι δυσαρεστήθηκαν από αυτό που οδήγησε τον Τζούδα στην αυτοδιαγραφή του, σημαίνει ότι χρήζονται αυτόματα και υπερασπιστές της δουλειάς του ;;;;

- δεν ήξερα ότι υπάρχει "αστείος" μοντελισμός. Αλλά σίγουρα θα υπάρχει αφού αρκετοί εδώ συζητούν για "σοβαρές" δουλειές/μοντελισμό, επομένως πρέπει να υπάρχει και το αντίθετό του. Πάντως εγώ νόμιζα ότι πρόκειται για χόμπυ, μάλλον έχασα τη στιγμή που σοβάρεψε και δεν μπορούν να το κάνουν όλοι για το κέφι τους και κατά το κέφι τους.....

-όσοι "υπερασπιστές" του Πέτρου, μπορείτε να μου πείτε με βεβαιότηται ότι αν τον ίδιο χαρακτηρισμό και γενικά ύφος κριτικής τα έγραφε ένα μέλος άγνωστό σας (εννοώ να μην τον ξέρετε από κοντά), τότε θα είχατε την ίδια (μη) αντίδραση και αποδοχή στον τρόπο αυτό ;

- αφού αυτός ο τρόπος κριτικής είναι αποδεκτός, πιστεύετε ότι αν αρχίσουμε να σχολιάζουμε ελεύθερα με βάση αυτή τη λογική και όπως μας έρχεται στο μυαλό (αφού όπως λέτε αρκετοί σκεφτήκατε το "παιδικό") δεν θα γίνει μπάχαλο και δεν θα αντιδράσει κανείς;;;

Καλές γιορτές σε όλους ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
« Απάντηση #103 στις: Δεκεμβρίου 23, 2010, 01:43:02 πμ »
Κι επειδή λέτε όλοι τον ..... πόνο σας  ::glossa::  σε αυτό το topic με τίτλο ....."Ψάχνοντας τον εχθρό"  :lol: :lol:, να πω κι εγώ το δικό μου

::arrowred::

...... πως έχουν να κάνουν με τις επικές έριδες που ταλανίζουν το μοντελιστικό βορά...

...... όταν αρπάζεστε εσείς εκεί πάνω αρπάζεστε για τα καλά,

Και δυστυχώς όλες αυτές οι ιστορίες που κι εγώ έχω "ακούσει" (αφού είμαι νέος σχετικά στα τοπικά μοντελιστικά δρώμενα) για την πόλη μου, στιγματίζουν οποιονδήποτε μοντελιστή είναι από Θεσσαλονίκη ... ακόμα και αν δεν έχει σχέση με όλα αυτά.  Κοινώς ... μας παίρνει όλους η μπάλα   :evil:

Πότε επιτέλους θα καθαρίσει αυτή η μαύρη εικόνα-άποψη για τη μοντελιστική Θεσσαλονίκη  :?:  Φυσικά μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας εδώ πάνω  ...  :roll:

Sorry για το spam στο ... spam  :mrgreen:  του θέματος.

Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος Salonikios

• Scale 1/35
  • *
  • Μια ζωή την έχουμε!
« Απάντηση #104 στις: Δεκεμβρίου 23, 2010, 01:49:43 πμ »
Και δυστυχώς όλες αυτές οι ιστορίες που κι εγώ έχω "ακούσει" (αφού είμαι νέος σχετικά στα τοπικά μοντελιστικά δρώμενα) για την πόλη μου, στιγματίζουν οποιονδήποτε μοντελιστή είναι από Θεσσαλονίκη ... ακόμα και αν δεν έχει σχέση με όλα αυτά.  Κοινώς ... μας παίρνει όλους η μπάλα   :evil:

Νικόλα θα διαφωνήσω μαζί σου ασφαλώς και ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του και γίνεται ρεζίλι μόνο ο ίδιος, και βέβαια δέν παίρνει κανένα θεσσαλονικιό μοντελιστή η μπάλα, οι περισσότεροι οικογενειάρχες είναι εδώ μέσα όχι 15χρονα (άσχετα άν μπορεί να συμπεριφέροντα κάποιες φορές έτσι)

::arrowred:: για να μήν υπάρξει παρεξήγηση δέν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα μιλάω γενικά για διάφορα πρόσωπα και γεγονότα που έχουν γίνει κατα καιρούς
Αναλυτικά οι δουλειές μου εδώ:
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,21161.0.html

Αποσυνδεδεμένος Dimitris Papadopoulos

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα
  • Σουτιέν.
« Απάντηση #105 στις: Δεκεμβρίου 23, 2010, 02:01:39 πμ »

οι περισσότεροι οικογενειάρχες είναι εδώ μέσα όχι 15χρονα

Μήπως λοιπόν να προσελκύσουμε τα 15χρονα αντί να τρωγόμαστε ; Λέω εγώ τώρα ... Σαφώς κάτι καλύτερο θα αποκομίσουν από το να αποχαυνωνονται στο WoW
γουρουμουστρουφούρδουφλουκ

Αποσυνδεδεμένος Τσάπανος Γεώργιος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #106 στις: Δεκεμβρίου 23, 2010, 02:11:48 πμ »
 Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα Viper, ήταν κάτι που το σκεφτόμουν και δεν μετανιώνω για την εγγραφή μου αφού γνώρισα αξιόλογα άτομα πού έχουμε την κοινή αυτή τρέλλα. Τώρα, για άν κάποιος του αρέσει να παριστάνει τον δάσκαλο ή τον μάστερ φαίνεται από την συμπεριφορά του, πως λέγεται αυτός που συνέχεια θέλει να κάνει κριτική ή να δίνει συμβουλές: Επειδή όμως ο γραπτός λόγος μπορεί να παρεξηγηθεί και είμαι αρχάριος στα φόρουμ, φίλε qkontog σου ξαναλέω όσο πιό απλά γίνεται, βάζεις κάποια λινκ, να δέστε τι κάνει στα άρματα "και να μην επανέλθουμε" και σου απαντάω έχω άλλη άποψη και μετά λες για τις φιγούρες και σου λέω φίλε δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ευτυχώς, λες ότι έκανες λάθος, αλλά μετά το χοντραίνεις και ότι διαστρεβλώνω τα λόγια σου και έχω κρυφές προθέσεις αναφέρεις έριδες και ότι ρίχνω φόλες κλπ κλπ, τι θές να σου απαντήσω τώρα; Με ξέρεις; Δηλαδή όποιος πεί κάτι για τον Πέτρο αμέσως τρώει την ρετσινιά; Τι είναι αυτός που δεν μπορούμε να τον πιάσουμε στο στόμα μας ενώ μπορεί να λέει ότι θέλει; Μετά ρωτάς τί έχεις να πείς για  το θέμα;Δηλαδή πρέπει να πάρω θέση για τα παλιά ποστ του Τζούδα; Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου και δεν θα έγραφα αν δεν ασχολιόταν ο Πέτρος μαζί μου στο ποστάρισμα του Μ47
του Αρκάδιου, αν δεν ξέρει μα μην μιλάει. Και για να τελειώνω κριτική ασφαλώς και δέχομαι από γνώστες του αντικειμένου που τους εκτιμώ (πχ Φάνης από τις τοποθετήσεις του στο δικό μου τοπικ και στα τοπικ των άλλων), πάντα ομως ευγενικά και καλοπροαίρετα, γιατί όποιος αρχίσει ειρωνείες, φατσούλες γελαστές, εισαγωγικά στις λέξεις κλπ θα του απαντήσω ανάλογα και να μην ξεχνάμε ότι αυτός που κρίνει κρίνεται και όπως κάνει κριτική να την τρώει κιόλας. Για να με καταλάβεις κάνε τον κόπο να δεις το ποστ του Μ47 αυτά. Από μένα ΤΕΛΟΣ. Καλημέρα_
ΤΙΜΗ Σ' ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΟΠΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΩΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΓΟΥΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ. ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΗ ΚΙΝΟΥΝΤΕΣ

Αποσυνδεδεμένος Ni_Kos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Thessaloniki - Milano
« Απάντηση #107 στις: Δεκεμβρίου 23, 2010, 02:12:17 πμ »

Νικόλα θα διαφωνήσω μαζί σου ασφαλώς και ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του και γίνεται ρεζίλι μόνο ο ίδιος, και βέβαια δέν παίρνει κανένα θεσσαλονικιό μοντελιστή η μπάλα, οι περισσότεροι οικογενειάρχες είναι εδώ μέσα όχι 15χρονα (άσχετα άν μπορεί να συμπεριφέροντα κάποιες φορές έτσι)

::arrowred:: για να μήν υπάρξει παρεξήγηση δέν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα μιλάω γενικά για διάφορα πρόσωπα και γεγονότα που έχουν γίνει κατα καιρούς

Θεόφιλε, αναφέρομαι γενικά στην εικόνα που υπάρχει για τη Θεσσαλονίκη και έχει διαμορφωθεί, δυστυχώς, από πολλές και διάφορες παλαιότερες καταστάσεις και σε θέματα εδώ μέσα στο MC ....  

Όταν λέω "μας παίρνει η μπάλα" εννοώ ακόμα και το ότι δίνουμε δικαίωμα (και φυσικά σωστά το έγραψε ο Γιώργος (gkontog), με αυτά που έχει δει ο άνθρωπος) να γράφονται οι παραπάνω προτάσεις ......  Τα τελευταία 2 χρόνια υπάρχουν πολλοί "νέοι" μοντελιστές (όχι σε ηλικία  ::glossa::) σ' αυτή την πόλη που δεν μπορεί να τους κυνηγάει αυτό το φάντασμα !!
Nikolas Kostoulas

Αποσυνδεδεμένος Viper

• Modelclub.gr
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Χωματερή της Ευρώπης
  • Keep modeling !
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #108 στις: Δεκεμβρίου 23, 2010, 02:54:37 πμ »
Παιδια εγω απηύδησα και παραιτουμε ::eusa_wall:: ,παρακαλω τη [desc=Μεχρι 6ης πρωινής περικαλω γιατι μετα δε θα μπορεσωωωωωω.....]Διαχειρηση να με διαγραψει[/desc]  ::angel_evil::  Η το Πετρο να με ξεχεσει πατοκορφα ::toualet::. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα Viper, ήταν κάτι που το σκεφτόμουν και δεν μετανιώνω για την εγγραφή μου.....

"Μεγαλη μπουκια φαε ::burga:: ,μεγαλη κουβεντα μη λες"

αφού γνώρισα αξιόλογα άτομα πού έχουμε την κοινή αυτή τρέλλα.

Ω ΝΑΙ ! ΤΡΕΛΑ !!!!! ::tsekouri::

ΑΙΝΤΕ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΩΡΕΕΕΕ !!!!  8) 8) 8) 8)

Αποσυνδεδεμένος armatistis300

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #109 στις: Δεκεμβρίου 23, 2010, 04:24:50 πμ »
Και δυστυχώς όλες αυτές οι ιστορίες που κι εγώ έχω "ακούσει" (αφού είμαι νέος σχετικά στα τοπικά μοντελιστικά δρώμενα) για την πόλη μου, στιγματίζουν οποιονδήποτε μοντελιστή είναι από Θεσσαλονίκη ... ακόμα και αν δεν έχει σχέση με όλα αυτά.  Κοινώς ... μας παίρνει όλους η μπάλα   :evil: Θεόφιλε, αναφέρομαι γενικά στην εικόνα που υπάρχει για τη Θεσσαλονίκη και έχει διαμορφωθεί, δυστυχώς, από πολλές και διάφορες παλαιότερες καταστάσεις και σε θέματα εδώ μέσα στο MC .... Όταν λέω "μας παίρνει η μπάλα" εννοώ ακόμα και το ότι δίνουμε δικαίωμα (και φυσικά σωστά το έγραψε ο Γιώργος (gkontog), με αυτά που έχει δει ο άνθρωπος) να γράφονται οι παραπάνω προτάσεις ......  Τα τελευταία 2 χρόνια υπάρχουν πολλοί "νέοι" μοντελιστές (όχι σε ηλικία  ::glossa::) σ' αυτή την πόλη που δεν μπορεί να τους κυνηγάει αυτό το φάντασμα !!
το θεμα ξεκινησε πολυ διαφορετικα και ειχε καταληξη απροσμενη , πραγματικα βγηκαν τα μαχαιρια . διαβασα μελη που <<απαιτουν>> απο τους διαχειριστες , διαβασα εμμεσες  και αμμεσες ειρωνειες κλπ . ωραια ! μια χαρα. ομως , παντα μεσα απο μια μεγαλη διαφωνια , βγαινουν χρησιμα συμπερασματα αρκει να μπορουμε να τα αντιληφθουμε και ειμαι σιγουρος πως παρα τα τεντωμενα νευρα , το φορουμ αυριο θα βγει καλυτερο .

για την ιστορια , και εχοντας διαβασει και τις 5 σελιδες , θα συμφωνησω ΑΠΟΛΥΤΑ με τον gkontog , με τον οποιο αν και εχουμε κοντραριστει σε αλλο θεμα , δεν μπορω παρα να συμφωνησω μαζι του σε οσα εγραψε . gkontog και wildcat respect! ειναι πολυ προτιμοτερο να υπαρχει δυναμικη κριτικη εφοσον ο ιδιος ο μοντελιστης το ζητησε . μαλιστα , αν ηταν να διαλεξω μεταξυ ενος <<ελιτιστικου>> φορουμ κι ενος <<κουτσοι στραβοι στον αγ . παντελεημονα>> , θα διαλεγα σιγουρα το <<ελιτιστικο>> εστω και σαν απλος αναγνωστης , αφου βλεποντας και διαβαζοντας , ολο και κατι θα μαθω , ολο και κατι θα μου μεινει . διαλεξα το MC επειδη με ικανοποιησε η ποιοτητα των μοντελων ( κατα μεσο ορο ) και θα προτιμουσα να διαβαζω thread με μοντελα καλυτερα απο αυτα που μπορω να φτιαξω εγω που ειμαι αρχαριος στο κατασκευαστικο κοματι του μοντελισμου , ωστε να παραδειγματιστω . αν εψαχνα να βρω μοντελα μονιμως  αρχαριων που παρ ' ολα αυτα εισπρατουν επαινετικα σχολια με το τσουβαλι , ηξερα που να απευθυνθω και νομιζω πως οι περισσοτεροι απο εμας εχουν κανει τη ερευνα μας κι απο αλλα εγχωριας κοπης μοντελιστικα φορουμ κι εχουμε δει τι συμβαινει και τι μοντελα παρουσιαζονται .  το αρκετα εκνευριστικο φαινομενο που εχω παρατηρησει ειδικα σε post πριν 1-2 χρονια με 10 σελιδες γεματες παλαμακια και υποκλισεις , απο τα ιδια ατομα που πιστευαν πως με τον τροπο αυτο θα επισυναψουν δεσμους ιντερνετικης φιλιας . ευτυχως τα φαινομενα αυτα εχουν μειωθει παρα πολυ και αυτο ειναι δειγμα βελτιωσης στο φορουμ του MC και νομιζω πως εχει επιτευχθει μεσα απο τις διαφωνιες .

οσο αφορα αυτο που εγραψε ο gkontog και σχολιασε παραπανω ο Ni_Kos , τα πραγματα δεν ειναι τοσο ασχημα στη θεσσαλονικη . ειναι πιο ασχημα !
Spoiler (hover to show)

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ σε ολους  , και ελπιζω το post μου να ειναι αφορμη σκεψης και λυσης προβληματων κι οχι περαιτερω διαμαχης

υγ . gkontog πολλες ευχες μεσα απο τη καρδια μου
υγ2 πετρο , μη δινεις σημασια . υποκινουμενη επιθεση ειναι , με αφορμη το M47 !  θα περασει!
υγ3 arkadie , respect για την ανοχη σου .

Αποσυνδεδεμένος giorgos800

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #110 στις: Δεκεμβρίου 23, 2010, 09:43:59 πμ »
.....Αμαν πλακώσαν τα καρντάσια!!!! ::M16:: ::M249SAW::  ::MP5:: ::fahr39:: ::prioniicon:: ::M16:: ::axeman:: ::prioniicon::

....οι υπολοιποι παμε να φυγουμε...!!!!  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ειρηνη υμην  ::pop::  αδελφια,  Χριστουγεννα ερχονται ::love7:: ::057love:: ::058love::

Αποσυνδεδεμένος xmarkelos

• ΚΟΡΕΑΤΗΣ
  • Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Νίκαια Αθήνα
  • ΕΛ ΛΑΣ
« Απάντηση #111 στις: Δεκεμβρίου 23, 2010, 10:51:38 πμ »
Μετά από πολλά χρόνια ψαξίματος κατέληξα ότι μέχρι να πεθάνω θα μαθαίνω και πάντα θα υπάρχει κάποιος καλύτερος. Μπήκα σε αυτό το φόρουμ όχι για να παντρευτώ κανέναν αλλά ,μιας και έχω το μικρόβιο, να μαθαίνω , να προσπαθώ για κάτι παραπάνω και ότι γνωρίζω να προσπαθώ να το μοιράζομαι με τους υπόλοιπους. Στον λίγο καιρό που είμαι μέσα έχω διαπιστώσει ότι υπάρχουν διάφορα κουμάσια. Με ενδιαφέρει να μου λένε την γνώμη τους ας με βρίσουν κιόλας. Αυτό θα με κάνει ποιο καλό μοντελιστή(ελπίζω) και θα μάθω ακόμα περισσότερο να διαβάζω χαρακτήρες(Είναι το άλλο μου μικρόβιο και με κάνει καλύτερο άνθρωπο).
Πιστεύω ότι πριν κατηγορήσεις η υπερασπιστείς κάποιον πρέπει να δεις την δική σου ιστορία στο δρόμο που διανύεις.
Αν θεωρείς τις πράξεις σου σωστές μην σε νοιάζει τι λένε οι άλλο. Αργά η γρήγορα όλα στο φως έρχονται και θα σε παραδεχτούν οι θα σε φτύσουν οι άλλοι.. Η διαδρομή μετραει. Όχι το τέλος. Αυτό μετά από λίγο σου αφήνει ένα κενό και θες να το ξαναγεμίσεις.

Αποσυνδεδεμένος Πέτρος

• ο τεως ...ΘΕΙΟΣ
  • Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #112 στις: Δεκεμβρίου 23, 2010, 01:07:38 μμ »
Καλές Γιορτές , δεν μας μένει να πούμε και τίποτε άλλο....

Υ.Γ.

::arrowred:: armatistis300 : πλησιάζουν τα Φώτα και ο Μεγάλος Αγιασμός, οπότε ....
http://christmas.pathfinder.gr/tradition/symbols

....παρακαλω τη [desc=Μεχρι 6ης πρωινής περικαλω γιατι μετα δε θα μπορεσωωωωωω.....]Διαχειρηση να με διαγραψει[/desc]  ::angel_evil::  Η το Πετρο να με ξεχεσει πατοκορφα ::toualet::. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ΤΕΩΣ  ::glossa::, το αίτημα σου στην  "υπευ/νη του σαιτ" παρακαλώ  και ότι αποφασίσει

::arrowred::Τσάπανος Γεώργιος

ρώτησα το sgt major για την ένωση και μου είπε ότι πρέπει να στοκαριστεί   :roll: :roll: :roll:
αν κάνω λάθος,  συγγνώμη  :oops: :oops: :oops:

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
« Απάντηση #113 στις: Δεκεμβρίου 23, 2010, 04:28:01 μμ »
Βασικα καλησπερα σας.......
Διαβασα με περισσιο ενδιαφερον τις 4-5 σελιδες και ομολογω οτι επιασα τον εαυτο μου αφενος να δινει συγχαρητηρια σε πολλους για τις αποψεις που δημοσιευσαν και αφετερου να αφριζει απο την συγχυση...
Σκορ,λυπαμαι αλλα δεν κρατησα..
Σε γενικες γραμμες λοιπον ,να τι αποκομισα απο τοσα κατεβατα..και παραθετω το δικο μου κατεβατο(φημιζομαι γι'αυτα!!) με την συντομη γνωμη μου
Ναι-υπαρχουν τυποι ανθρωπων που--

1.φερουν βαρεως την αυστηρη κριτικη(οπου αυστηρη εννοουμε παντα την εποικοδομητικη ετσι?!)---who gives a fuck και δεν ασχολεισαι ξανα

2.αντιδρουν ασχημα και αρνητικα στο ακουσμα μια προτασης(ασχετως της ορθοτητας αυτης)----το ιδιο με το παραπανω + οι εθελοντες που ασχοληθηκαν με προτασεις να το θυμουνται και να το προσφερουν την επομενη φορα εκει που θα πιασει τοπο(Last Christmas i gave you my heart..φετος θα παρεις τ'@@ μου !)

3.θεωρουν εαυτους τελειοτερους του τελειου---Ι pity the fool (κοινως τους λυπαμαι γιατι ειναι βαλτωμενοι ανθρωποι χωρις ελπιδα βελτιωσης)

4.θεωρουν τον μοντελισμο ειδος πολυτελειας και αποδεχονται και αναγνωριζουν μονο τους ικανοτερους ---υπαρχουν ξενα φορουμ που ομολογουμενως στοχευουν σ'αυτην την κατηγορια και guess what...ειναι ανοιχτα ολο το 24ωρο και μπορειτε να γραφτειτε!!Παρεπιπτοντως...εκει να σας δω ποσα απιδια πιανει ο σακος!!

5.θεωρουν επιτακτικη αναγκη ο καθενας να αποδωσει τα μεγιστα συμφωνα με τα προσωπικα αλλα και τα (ακουσον ακουσον)διεθνη μονταλιστικα στανταρ---αριστο προσον η αναζητηση του τελειου(αν και λιγο αγχωτικο),αλλα καλο θα ειναι οταν σε πιανει αυτη η αναγκη να το ζητας απο τον κυριο που βλεπεις στον καθρευτη,ή απλα να ξαπλωνεις μεχρι να σου περασει.Χομπι ειναι,χαλλλλαρα κυριοι!

6.χαιρονται με οτιδηποτε "καλο" εμφανιζεται στο φορουμ---(οπου "" ας θεωρησουμε το γενικως αποδεκτο και το συμφωνο με την απλη λογικη και κοινο αισθημα)---εδω οντως υπαρχει η επιτακτικη αναγκη της δημοσιοποιησης αυτης της αναγνωρισης που θα δωσει στον δημιουργο το αναζωογονητικο αισθημα της χαρας του χομπι

7.χαιρονται με οτιδηποτε "κακο" εμφανιζεται στο φορουμ---βρηκατε επιτελους τον λογο να σχολιασετε και να καυτηριασετε ενα θεμα.Αψογα.Αν αυτο που σκεφτεστε να γραψετε υπερβαινει τα ορια του "ευγενικου"... καντε οτι κανω κι εγω.......υπαρχει και το msn να ξεκωλωθειτε στο γελιο ελευθερα!

8.χαιρονται γενικως---το γελιο δινει ζωη και συνηθως ειναι μεταδοτικο.Αρα αυτοι θα ζησουν περισσοτερο και μπορει να συμπαρασυρουν και τους δυσκοιλιους....
Υ.Γ.Αλλα μια παρακλιση βρε παιδια...με μετρο ρε παιδια τα emoticons...με μετρο!!Το ρητο λεει "παν μετρον αριστον" και ουχι "παν μετρον χαριστον"...μην τα χαριζετε τοσο απλοχερα τα παλαμακια...ας τα δουμε και σαν κλιμακα..ενα παλαμακι =καλο,δυο=καλοοοοοο,τρια=παρα πολυ καλο κοκ...

9.υποστηριζουν αλληλους---και πολυ καλα κανετε,αφου βρηκατε και τακιμιασατε τα γουστα σας,χιλια μπραβο.ΑΛΛΑ,αυτα επι του προσωπικου.Οταν ερθει η ωρα του δημοσιευμενου μοντελου,καλυτερα να ειστε 100 φορες πιο ειλικρινεις αφενος γιατι ειναι φιλος και πρεπει να βοηθατε πραγματικα και ουσιαστικα και αφετερου γιατι με τα "μπραβο" σας(σε περιπτωση που δεν αρμοζουν)εμποδιζετε την εκφραση τριτων που θα ειχαν κατι καλυτερο να πουν και θα βοηθουσε τοσο τον ενδιαφερομενο οσο και τον απλο αναγνωστη.

10.σφαγιαζουν αλληλους---msn rules,ειδαλλως,αν ειστε μια γειτονια,κανονιστε μια σεανς στο κοντινοτερο παρκακι και λυστε το.Αν δεν επιστρεψει κανεις απο εσας...πιστεψτε με ,δεν θα μας χαλασει!

11.ψαχνουν ποιος την εχει μεγαλυτερη(την μοντελιστικη ικανοτητα η οποια και σερβιρεται παντα με το μετρο..)---παρακαλω την διαχειρηση να ανοιξει ενα τοπικ οπου θα θετουν υποψηφιοτητα οι εκαστοτε μαστερ του ειδους και να γινει ονομαστικη ψηφοφορια.Εκει ο καθενας μπορει να διαλεξει δασκαλο.Οι υπολοιποι που θα απεχουμε της ψηφοφοριας απλα θα κωλοχτυπιομαστε στα γελια με τα exit polls

12.αποχωρουν επιδεικτικα ή,το ακομα καλυτερο..απειλουν με αποχωρηση----it's a free country (last time i checked)και δεν κανουν σε κανεναν την μουρη κρεας..Κοινως βλεπε το Νο1. και ειναι ελευθερο το δικαιωμα της αποχωρησης,οποτε καν'τε ελευθερη χρηση!

13.θεωρουν οτι εχουν την ban-free καρτουλα---Μην κρυβομαστε...Ως ενα σημειο ΙΣΧΥΕΙ,ιδιως για τα παλια μελη.Και πολυ συχνα δοκιμαζουν τα ορια της ανοχης των διαχειριστων(των αξιολατρευτων αυτων κυριων με την Ιωβεια υπομονη).Κι εγω οταν μπηκα στο φορουμ,ηταν ακομα πιο κλειστο το καρε,πιο παρειστικα τα πραγματα,τοσο που σου δινοταν η εντυπωση οτι περπατας στην κοψη καθε φορα που ποσταρεις.Αλλα οταν εφτασε ο κομπος στο χτενι επεσε παντοφλα σε παλιο μελος που ακομα την σακουλευεται!!Γι'αυτο ας μαζεψουμε τα ορια λιγακι για να μην χαλασουμε τις καρδιες μας παλι.Υ.Γ.προς την διαχειρηση--μπαναρετε ασυστολα γιατι εχει χαθει η αξιοπεπεια και ο Ελλην γουσταρει που και που την βιαιη αφυπνηση...μονο ετσι θυμαται τι πρεπει να σεβεται!!

14.μπορουν να ειναι υπερβολικοι,η ακομα και αγενεις,ΑΛΛΑ αν παρακαλεσεις θα σε βοηθησουν στο τελος...με πολλα πολλα πμ...-----ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ κυριοι..ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ και οσοι απλα και μονο το δεχτηκατε,ποσο μαλλον το επικροτησατε!!!Μα ειστε σοβαροι ανθρωποι????????????????????Δηλαδη,να με προσβαλουν δημοσιως(για κατι που στην τελικη δεν τους πεφτει και λογος) κι εγω να το κανω γαργαρα γιατι στο τελος "....αχ θα με παρουν τα κλαματα...ναι!!!!θα με βοηθησει!!Δεν πηγε χαμενη η ξεφτιλα"...Ρε ειστε με τα καλα σας ή απλα δεν εχετε ιχνος αυτοσεβασμου??Και οι μεν και οι δε!!!Ουτε απο τον πατερα μου δεν θα το δεχομουν αυτο....Ξυπνηστε ρε!!Νερο να πιω θα μου δωσει ο οποιοσδηποτε,αλλα αν ειναι να το πληρωσω το βαρος του σε αξιοπρεπεια,γ@μησε το ρε φιλε,προτιμω να σκασω!

και παμε στην "επι του προκειμενου" κατηγορια,δλδ την αμιγως μοντελιστικη
Υπαρχουν τυποι ανθρωπων που
15.φτιαχνουν και ποσταρουν-------Η κατηγορια εκπληξη...Γι'αυτο και τετοιοι ανθρωποι ειναι στο ψηλοτερο σκαλι της μοντελιστικης μου εκτιμησης και θα ακουσω,δω,μελετησω,σεβαστω οτι εχουν να μου προσφερουν!Τους ευχαριστω ειλικρινα!!

16.φτιαχνουν αλλα δεν ποσταρουν----ολοι ξερουμε γιατι..οσοι δεν χαμπαριασατε,διαβαστε την παραπανω κατηγορια και μαζευτειτε λιγακι!!Χωρος υπαρχει για ολους μας!!

17.ποσταρουν αλλα δεν φτιαχνουν----Δεν ειναι κακο!Σε ολους τους τομεις υπαρχουν οι θεωρητικοι και οι πρακτικοι ανθρωποι.Θελει τον ιδιο κοπο να σχηματισεις αποψη ειτε διαβαζοντας ειτε φτιαχνοντας.Και οι δυο εχουν τον δικο τους τροπο προσεγγισης,συνεπως φερουν το ιδιο βαρος.Μην ξεχναμε οτι καθε πρακτικη εχει την θεωρια της και καθε θεωρια βρισκει πραξη!
Ακομα και εκεινοι οι οποιοι δεν εχουν ουτε θεωρητικη γνωση αλλα ουτε και πρακτικη και ποσταρουν,να ξερετε οτι το κανουν γιατι το χαιρονται και το γουσταρουν!
Εξαιρεση του κανονα οι "δεν εχω τπτ καλυτερο να κανω οποτε γραφω οτι π@π@ρια μου κατεβει εδω γιατι ειναι το μοναδικο φορουμ που δεν με εχει σουταρει ακομα".Ειπαμε..μπαναρετε γιατι πηξαμε!

18.Δεν ποσταρουν καθολου!----η πλειοψηφια του αρχικου modelclub ειναι το φωτεινο παραδειγμα!Χωρια τα υπολοιπα εκατονταδες μελη που δεν εχουν μπει καν στον κοπο να συστηθουν..Αν εξακολουθειτε να αναρωτιεστε δειτε(παλι) τα νουμερα 1 εως και 14.. η απλα δειτε τα "νουμερα"!!

19.ποσταρουν επιλεκτικα----γνωμη μου,δεν ειναι κακο,προσωπικα το σεβομαι και το εφαρμοζω

20.εξειδικευονται---εχουν εμπεριστατωμενη αποψη,βαθεια γνωση και η βοηθεια σας ειναι πολυτιμη.Εσεις που κρυβεστε οταν σας κανουν ερωτησεις η λετε τα μισα,εσεις που δεν σκοπευετε να μοιραστειτε την γνωση,εσεις που αγαπατε το παλαμακι και ερωτοτροπειτε με τον εαυτο σας στις υποκλισεις...να δημοσιευετε απο τουδε και στο εξης στον περιοδικο τυπο να βγαλετε και κανενα φραγκο (μην βγαινει τσαμπα η μακακια) και να μην χρειαζεται να δωσετε περισσοτερα απο αυτα που σκοπευατε!
Εδω ειναι διαδραστικα τα πραγματα και αν δεν σας αρεσει,παλαμακι θα λαβετε απο εμενα μονο κατα την εξοδο σας!
Οι υπολοιποι,οι πραγματικα αξιοι παρακαλουνται οπως προσελθουν να δωσουν κανενα ρημαδι φως μπας και ξεστραβωθουμε!Σας ευχαριστω θερμα!!

21.δεν εξειδικευονται,μοντελαρουν τα παντα----ακουστηκε και αυτο...Οτι δλδ,δεν μπορεις να μοντελαρεις τα παντα και πρεπει να ασχοληθεις με ενα θεμα και μονο (προφανως δια να αριστευσεις τεκνον μου)!!Θελετε να το αναλυσουμε η αρκει η σουμα σε μια προταση για να αναγνωρισετε το γελοιο της υποθεσης!!
ΡΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ και τους χαιρομαι ρε!!Δωστε του να καταλαβει!!

Κουραστηκα..στεγνωσε κι ο στοκος(ναι...μοντελαρω!!!Ασταματητα!!)
και κατι τελευταιο...δεν ειναι ντροπη να ζητατε γνωμη και συγνωμη...στοιχειωδεις αρχες κυριοι!!
Τα παραπανω ειναι προσωπικη γνωμη και υποχρεουμαι να τα σεβαστω μονο εγω!!
 :wink: (το μοναδικο emoticon του θεματος!)

Edit.δεν ασχοληθηκα( και ουτε προκειται) με τα περι ιστορικης ακριβειας και λοιπα...Ενα μονο θα πω...μετρηστε τα χρυσα -οχι μονο σε μεταλια αλλα και σε πραγματικη αξια-σε what-if δουλειες κυριως του εξωτερικου...να δειτε πανθηρες και ΚΤ να στραβωσει μονιμα το χειλος απο το εγκεφαλικο!Διευκρινειστε το σωστο αλλα αμα δεν ενδιαφερει δεν χαλασε κανενας κοσμος....αφηστε ρε τον κοσμακη να εκφραστει οπως το γουσταρει...
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος Τσάπανος Γεώργιος

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #114 στις: Δεκεμβρίου 24, 2010, 01:17:26 πμ »
 Αν ο Πέτρος πέτυχε την εγγραφή μου στο site, λόγω λάθους τοποθέτησης σε συζήτηση για ιρακινό Μ47, για να του επιτίθεμαι τότε ΜΠΡΑΥΟ του. Αν δεν γινόταν η παρέμβαση από κάποιον, σαν δάσκαλος στις φιγούρες, για κάποιον που το διάβαζε αργότερα, δεν θα παρέμεινε δάσκαλος; Θα συμφωνήσω όμως ότι ήμουν επιθετικός, αλλά όταν σε αναφέρουν δύο φορές μία σαν"τοπικό γκουρού" και μία σαν περιφερόμενο "γκουρού" και δέχεσε από το πρώτο ποστάρισμα άδικη επίθεση χάνεις την ψυχραιμία σου. Μήπως κάτι στο ποστάρισμα τον ερέθισε;
 Κανείς σας δεν ρωτά γι'αυτό. Το θέμα είνα ποσταρισμένο, γιατί δεν ψάχνετε να δείτε ποιός έχει δίκαιο. Δηλαδή όταν θα δέχομαι επίθεση (κριτική ναι) και θα απαντώ θα βάζετε πάντα στη μέση τον Πήγασο. Δηλαδή όποιος τα βάζει με τον Πέτρο τα βάζει με τον Πήγασο; Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Δεν με ενδιαφέρει κανένας Πήγασος, δεν είμαι γραμμένος και ούτε θα γραφτώ σε άλλον και αν υπάρχουν τα αρχεία της IPMS Ελλάδας, το νούμερό μου μπορεί να είναι κάτω από το σαράντα και ακόμα περισσότερο, γιατί έχω απιβδίσει.
 Ξέρετε ότι σε κάποια ποσταρίσματα στις λίγες μέρες που είμαι στο φόρουμ και είδα λάθος αναφορές σε θέματα που θα οδηγούσαν και άλλους σε λάθη αν επέλεγαν το ίδιο θέμα τοποθετήθηκα χωρίς να κάνω παράθεση; Επίσης οι παρατηρήσεις που αφορούν τον κατασκευαστή κατά τη γνώμη μου πρέπει να γίνονται με πμ και όταν δεν τις δίνει σημασία,  η παρέμβαση να είναι τέτοια ώστε μα μην τον προσβάλλει. Αυτα κάνουν οι απλοί μοντελιστές.
 Αγαπητέ Viper έχω τρέλα με τον μοντελισμό, δεν γράφτηκα στο φορούμ, για να ξενυχτώ γράφοντας στο πληκτολόγιο, ούτε να μου ανεβαίνει η πίεση (είμαι πάνω από τα εξήντα), αλλά δοθείσης της αφορμής να παρουσιάζω βήμα βήμα τις όποιες κατασκευές μου, να τις τελειώνω και με τις κατασκευαστκές, ιστορικές κλπ γνώσεις πού έχω μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά του φορουμ να βοηθήσουμε τους νέους ώστε να μας ξεπεράσουν.
Αγαπητε αρματιστή από τι μια μου λες να μιλήσω γι' αυτούς που θέλουν την καταστροφή του Πήγασου επειδή τους ξέρω και από την άλλη οτι υποκινείται επίθεση εναντίον του Πέτρου με αφορμή το Μ47,αλλά οι μόνοι θεσσαλονιοίς στο συγκεκριμένο τόπικ είναι αυτός και γώ, διάλεξε τί θέλεις.  Επειδή εγώ πάω σε εκθέσεις στην επαρχία χρόνια τώρα, είμαι (υιοθετώντας την 'αποψη του Πέτρου) και τόσοι άλλοι περιφερόμενοι γυρολόγοι;  Γιατί δεν λες ονόματα και χρησιμοποιείς πληνθυντικό; Ξέρεις πόσους προσβάλλεις; Να ξέρεις παρόλο που έφυγα από τον σύλλογο το 2007, για να μην πούν ότι τον σαμποτάρω, έλαβα μέρος στο διαγωνισμό του 2008, από κεί και πέρα όταν μετέχουν μοντέλα ημιτελή που δεν ξέρεις σε ποιά κατηγορία διαγωνίζονται (άρμα χωρίς ερπίστριες σε λουστραρισμένη βάση) και διακρίνονται, τέτοια παλαιότερα τα αποκλείαμε (αν θυμάμαι καλά βάση καταστατικού), ας κάνουν την εκδήλωση έκθεση-διαγωνισμό και εδώ είμαστε.
 Αγαπητέ Πέτρο δέχομαι την απάντησή σου αλλά έπρεπε να είχες ολόκληρη την παράθεση, γιατί οι φωτογραφίες ανέβηκαν μαζί με άλλες στο τοπικ  patton M48 family και έκεί θα προτιμούσα αιτιολογόντας την τοποθέτησή σου.
 καλά Χριστούγεννα
ΤΙΜΗ Σ' ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΟΠΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΩΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΓΟΥΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ. ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΗ ΚΙΝΟΥΝΤΕΣ

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #115 στις: Δεκεμβρίου 24, 2010, 01:32:26 πμ »
Καλές γιορτές σε όλους και καλά Χριστούγεννα .

Να τα περάσουμε με αγαπημένα πρόσωπα.

Αποσυνδεδεμένος STEINER

• ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: BUGATSUANA
« Απάντηση #116 στις: Δεκεμβρίου 24, 2010, 02:08:27 πμ »
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΔΕ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ:  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΑ ΜΑΛΓΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΟΛΟΓΟΥΣ!  :evil:
ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΘΑ ΠΗΞΕΤΕ ΒΑΡΔΑΡΙ-ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ! :evil:
ΠΕΡΙΠΟΛΑ ΣΤΟ ΣΕΙΧ-ΣΟΥ ΜΗ ΜΑΣ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΓΥΡΟΛΟΓΟΙ ΠΟΔΑΡΑΤΟΙ! :evil:
ΠΛΩΤΟ ΣΤΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟ ΜΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΝΑ ΦΟΥΣΚΩΤΟ! :evil:
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΛΟΥ-ΚΑΚΟΥ ΡΑΝΤΑΡ ΓΥΡΟΛΟΓΩΝ ΣΤΗ ΓΟΥΩΤΕΡΛΑΝΤ! :evil:
ΤΡΙΣΑΓΙΟ  ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ ΒΕΛΖΕΒΟΥΛ ΠΡΩΗΝ! ΑΝ ΔΕ ΠΙΑΣΕΙ ΟΛΟΝΥΚΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΗ ΔΗΜΗΤΡΗ -ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ- ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ! :twisted:
ΕΙΔΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΑ ΓΥΡΑΔΙΚΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ  ΤΩΝ ΓΥΡΟΛΟΓΩΝ!
ΓΥΡΟΛΟΓΟΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ! ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ! ΘΑ ΣΑΣ ΒΙΔΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΕΚΑΡΕΣ ΟΥΠΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΙΣΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ! ΣΟΥΡΤΟΥΚΙΑ! ΣΠΙΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ! ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΩΣ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ! ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ!  ::danseuse::

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αποσυνδεδεμένος IBANEZos

• Δημήτρης Μπουρέκας
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα - Χίος
« Απάντηση #117 στις: Δεκεμβρίου 24, 2010, 02:11:47 πμ »
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΔΕ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ:  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΑ ΜΑΛΓΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΟΛΟΓΟΥΣ!  :evil:
ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΘΑ ΠΗΞΕΤΕ ΒΑΡΔΑΡΙ-ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ! :evil:
ΠΕΡΙΠΟΛΑ ΣΤΟ ΣΕΙΧ-ΣΟΥ ΜΗ ΜΑΣ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΓΥΡΟΛΟΓΟΙ ΠΟΔΑΡΑΤΟΙ! :evil:
ΠΛΩΤΟ ΣΤΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟ ΜΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΝΑ ΦΟΥΣΚΩΤΟ! :evil:
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΛΟΥ-ΚΑΚΟΥ ΡΑΝΤΑΡ ΓΥΡΟΛΟΓΩΝ ΣΤΗ ΓΟΥΩΤΕΡΛΑΝΤ! :evil:
ΤΡΙΣΑΓΙΟ  ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ ΒΕΛΖΕΒΟΥΛ ΠΡΩΗΝ! ΑΝ ΔΕ ΠΙΑΣΕΙ ΟΛΟΝΥΚΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΗ ΔΗΜΗΤΡΗ -ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ- ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ! :twisted:
ΕΙΔΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΑ ΓΥΡΑΔΙΚΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ  ΤΩΝ ΓΥΡΟΛΟΓΩΝ!
ΓΥΡΟΛΟΓΟΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ! ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ! ΘΑ ΣΑΣ ΒΙΔΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΕΚΑΡΕΣ ΟΥΠΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΙΣΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ! ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ! ΣΟΥΡΤΟΥΚΙΑ! ΣΠΙΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ! ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΩΣ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ! ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ!  ::danseuse::
Το χουμε χασει εντελως εδω μεσα μου φαινετε.. :shock: :shock:

Καλα Χριστουγεννα και καλη πρωτοχρονια...

ΤΑ ΛΕΜΕ!!!

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #118 στις: Δεκεμβρίου 24, 2010, 02:31:17 πμ »
Παιδιά, παρα τράβηξε το αστείο. Θα παρακαλέσω τους "παλιούς" νέους φίλους μας να μην ανοίξουν θέματα για τα οποια κάποτε "απαιτούσαν" διαγραφές.

Μέρες που είναι κοιταξτε να τις περάσετε με τις οικογένειες σας και όχι μπροστά από μια οθόνη. Καλές γιορτές και πάλι.

Tags: