Μόλις μου στείλ...εεε έβγαλα φωτογραφίες από το τελειωμένο μου King Tiger (αυτό που θα ξεκινήσει και ο Γληγόρης!). Αφού πέρασα τις ερπύστριες, τις έβαψα με μαύρο ματ και στη συνέχεια τις πασάλειψα-λέρωσα με wash και κατόπιν με pigments του MIG αναμειγμένες με τουρπεντίνη. Όταν στέγνωσε από τα pigments, έκανα στεγνό πινέλο με το Steel της Vallejo και οι ερπύστριες, αλλά και το άρμα τελείωσε!
Σχεδόν τελείωσε βασικά, μιας και θέλει φόρτωμα στα πλαϊνά με ερπύστριες και κανένα σακίδιο κτλ...
Η κάθε ερπύστρια είναι χωρισμένη σε τρία κομμάτια, προκειμένου να μπορεί να μπει και να βγει από το άρμα, αυτό βοηθάει κατά την συναρμολόγιση και στο βάψιμο. Αφού κολλήσω μερικά πέδιλα μεταξύ τους, τα τοποθετώ στο άρμα επάνω για να πάρουν το επιθυμητό σχήμα, όπως για παράδειγμα πάνω στον κινητήριο τροχό. Στη συνέχεια ολοκληρώνω όλη την ερπύστρια, χωρίς όμως να την κολλήσω πάνω στο άρμα και την αφήνω μία μέρα για να στεγνώσει εντελώς η κόλλα. Την επόμενη, με προσεκτικές κινήσεις αφαιρώ τα τρία βασικά μήκη που πλέον έχουν πάρει το τελικό τους σχήμα και ξεκινάω το βάψιμο.

Εδώ είναι πλέον βαμμένες με το βασικό χρώμα και έτοιμες για την τελική τοποθέτηση στο άρμα. Πρώτα όμως θα κάνω στεγνό πινέλο με silver στα εσωτερικά δόντια για αναπαράσταση της σχετικής φθοράς και μετά θα τις τοποθετήσω μόνιμα με κυανοακρυλική στο άρμα.

Και να πως είναι τώρα!

Από αυτή τη γωνία μου αρέσει πάρα πολύ!!!

Περιμένω τα σχόλιά σας!!!!!!!!!