0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το διοροματάκι είναι υπό σκηνοθέτηση??
Μια χαρά σε βρίσκω και ακόμα καλύτερη η βιτρίνα... Το κλού φυσικά είναι η μπλούζα-βάση... Keep walking...
Ωραίος!!!Μόνη αντίρρηση τα σακιά άμμου που ποτέ δεν είναι έτσι σαν να έχουν σιδερωθεί.Το βάρος της άμμου τα κάνει να φαίνονται πατημένα.Δοκίμασε να τα φτιάξεις με εποξικό στόκο...
ΜΟΝΟ ΔΥΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ???????Το ΔΣ συνεδρίασε και αποφάσισε να σου αφαιρεθεί ο τίτλος < Αρρωστος Φαντομας >
Μονο που το καθισμα που εχει παραπεμπει σε Blk30.Αυτο πες του να προσεξει... Φοβεροι και οι 2 Αριστα με τονο!!!
Οχι αγορινα μου δεν καταλαβες το προσκεφαλο δεν ειναι εκει μαυρο.Παρε μια φωτο να το δεις...http://i7.photobucket.com/albums/y289/phantasma337/ACESII.jpgΤο καθισμα αυτο χρησιμοποιειται απο τα Block50 και μετα...
Πολυ καλος και εσυ και ο φιλος σου πολυ ωραιες δουλειες!Στο F-5 σου τα ελληνικα roundel στις πτερυγες ειναι πιο μεσα στην πραγματικοτητα(Φοβερο το Aegean blue σου πετυχε!!!).To Μιrage σου πολυ καλο!!Περιμενα να δω ελληνικο RF-4E αλλα και το Luftwaffe καλο ειναι!Ο φιλος σου εχει κανει φοβερη δουλεια στο Blk50!(Εγω και αυτος καναμε το ιδιο αεροσκαφος "063" της 347Μ)Μονο που το καθισμα που εχει παραπεμπει σε Blk30.Αυτο πες του να προσεξει... Φοβεροι και οι 2 Αριστα με τονο!!!
Πωπω ρε σι!! Τρομερά μοντέλα ο φίλος σου!! Τώρα τα είδα Πραγματικά δουλειές επιπέδου! Πόσο καιρό ασχολείται με το χόμπυ?? Εκπληκτικά αποτελέσματα, ειδικά στο Bf-109! Μπράβο!
Παράθεση από: mmakerΩραίος!!!Μόνη αντίρρηση τα σακιά άμμου που ποτέ δεν είναι έτσι σαν να έχουν σιδερωθεί.Το βάρος της άμμου τα κάνει να φαίνονται πατημένα.Δοκίμασε να τα φτιάξεις με εποξικό στόκο... Italeri ειναι τα ατιμα Και μενα δεν μου αρεσουν θα δουμε : Milliput θα δοκιμασω ή Fimo