0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
...όχι ότι με πειράζει, αντιθέτως μάλιστα να γίνεται πλακίτσα....αλλά εσείς οι δύο βρίσκεται ευκαιρία να σπαμαρετε στα ποστ μου...μήπως να εισπράττω σπαμαρόσημο;;;
Φίλιππε, ρίξε μια ματιά και εδώ http://www.modelclub.gr/forums/index.php?topic=2866.0Για ερημοφορτηγό πιστεύω είναι απαραίτητο.
Μου φαίνεται ότι κόπασαν για λίγο οι ζέστες αλλά η θερμοκρασία εδώ μέσα βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα!!! Φίλιππε πρώτα απ' όλα μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα της μηχανής πάνω στην καρότσα!! Το blitz έγινε αρκετά ρεαλιστικό τώρα, αλλά να σου πω την μαύρη μου αλήθεια μου άρεσε περισσότερο πριν στυλ καναρινί. Ξέρεις ήταν πιο γκλυκό, θα μπορούσες να το κάνεις what if και να βάλεις πατάκια με τον tweety... (μη με ακούς! μη με ακούς! με έχει πιάσει η λαλακία μου σήμερα!! )
Το VW που το έκρυβες τόσο καιρό;
Οντως πολύ καλύτερα!Ε ρε μάγκες, φαντάζεστε τι έχει να γίνει στην έκθεση φέτος; Ετσι, να μη χωράμε! Πάντως οι αρματάδες μας έφαγαν σε ποσότητα και τολώ να πω και σε ποιότητα...Αλλά η είδηση είναι αλλού: Τι κάνεις σπίτι τέτοια ώρα αγαπητέ λουφαδόρε; Το κοινό απαιτεί μία απάντηση.
Παράθεση από: gkontog στις Αυγούστου 01, 2007, 11:13:32 πμ Το VW που το έκρυβες τόσο καιρό;....εδώ το κρύβω... http://www.modelclub.gr/forums/index.php?topic=4642.0
...ζαμιεμαι να βάλω το αυτόματο ποτιστικό...που να μην τα πετάξω...με τέτοια ζέστη
Στο φυσικό φως φαίνεται ακόμα καλύτερο!!Εννοείται πως η προσφορά μου για τα πράγματα που σου υποσχέθηκα ισχύει, αρκεί να μου στείλεις ένα Pm μια μέρα πριν, για να τα φέρω!
Υ.Γ.Πες μου καλε μου ανθρωπε...το Bedford που το βρηκες και εχω φαει τον τοπο???
Παράθεση από: dedalos στις Αυγούστου 01, 2007, 12:39:27 μμΥ.Γ.Πες μου καλε μου ανθρωπε...το Bedford που το βρηκες και εχω φαει τον τοπο??? Χ2 η απορία..
Οοοοοοοο!! Το καναρίνι άσπρισε! Φίλιππε είναι πάρα πολύ όμορφο! Και δείχνει το άτιμο αρκετά ταλαιπωρημένο!! Πολλά πολλά συγχαρητήρια!!! Προτείνω επόμενο project (μιας και εξελίσσεσαι σε μέγιστο διοραματά ) έναν gkontogσαυρο στην 1/35 (!) στα μέσα της κρητιδικής περιόδου βουτηγμένο ως την μέση σε μια φουρτουνιασμένη θάλασσα να προσπαθεί να κατασπαράξει μια ταλαίπωρη Sivapiida της οικογένειας των cephalopods, κοινώς μια σουπιά... Βέβαια λόγω της κλίμακας θα χρειαστείς ένα από τα studio του Alpha αλλά κάτι θα σκεφτείς...
Παράθεση από: gfilos στις Αυγούστου 01, 2007, 12:42:03 μμΠαράθεση από: dedalos στις Αυγούστου 01, 2007, 12:39:27 μμΥ.Γ.Πες μου καλε μου ανθρωπε...το Bedford που το βρηκες και εχω φαει τον τοπο??? Χ2 η απορία.. ...σε βιβλιοπωλείο της γειτονιάς μου τυχαία, τώρα φεύγω να πάω στην δουλειά μου, οπότε σταματώ και αν έχει τα κτυπάω για σας φίλοι μου επιτόπου.Θα σας ενημερώσω σε κανά 2ωρο.