Δημητρη πολυ ωραιω το διοραμα σου ::icon_thumright::Μονο μερικες παρατηρησεις-ερωτησεις θα ηθελα να σου κανω 
1)Στα σκαλοπατια που κατεβαινουν προς την θαλασσα,το τελευταιο ρηχτι φαινεται στης φωτογραφιες οτι υψομετρικα ειναι πιο κατω απο την σταθμη της θαλασσας,μηπως θελει και αυτο μια στρωση πολυεστερα? 
2)Πιο σωστο θα ηταν να βαλεις την κολωνα στην αλλη πλευρα του δρομου,θα φαινεται πιο σωστο
(στα δικα μου ματια τουλαχιστον)
3)Το ανοιγμα της πορτας φαινεται οτι σε διαστασεις ειναι το ιδιο με το ανοιγμα του παραθυρου,πραγμα που δεν ειναι σωστο 
Κατα τα αλλα πολυ ωραιω,συνχαρητηρια και παλη

Ετσι μπράβο να σε χαρώ ..... αυτός είσαι , κάνε με κύβους . Εχεις δίκιο σε όλα !!!!!
Αλλά .
Το όλο διοραματάκι στήθηκε μόνο και μόνο για εναν λόγο . Στήθηκε γύρω απο το κτίριο που είναι της Ματσμποξ σε 1/76. ( για αυτό και το μικρότερο μέγεθος).
Τα διἀφορα καραγκιοζιλίκια τα έβαλα για εφέ για να πάρω την φωτό αλλά , υπήρχε και μια περίπτωση να την κάνω την μαμακία ! Τώρα που τα επισήμανες , ανακρούω πρύμνα .
Αυτό με το σκαλοπάτι έγινε επειδή είχα σκοπό στην αρχή να κάνω τον ποταμό πιο χαμηλά αλλά δεν μου έβγαινε ικανοποιητικά το εφέ του βάθους που ήθελα να δώσω .
Ρε γαμώτο σου μου είπες όλα τα στραβά και δεν μου είπες μπράβο για την βαρκούλα ;;;; Που έφαγα 2 μέρες για να την φτιάξω !!!! Είσαι κακός ! Παλιάνθρωπε ,άσπλαχνε.!!!

Ευχαριστώ για τις επισημάνσεις.
Μπράβο Δημήτρη... Πολύ καλή δουλειά... Kαι στο κτίριο και στα υπόλοιπα... Είναι κάτι προκάτ ή είναι όλα σκρατς?
Ολα είναι σκράτς εκτός του κτιρίου που είναι καλούπι απο το παλιό κιτ της μάτσμποξ.
Έλα ντε δώστου να καταλάβει!!!!!
Το πόσο γουστάρω που βλέπω braill scale θέματα δεν μπορώ να σου πω!!!!
Δώσεεεεεεεεε!!!!! 
Ξανά ματά ΧΧΧΧΜΜΜΜΜΜ !!!!!!

Ξέρεις εσύ.
Με το νερό έχεις πολύ καλή σχέση...

Κούκλα θα βγεί 
Κάτσε ντε , να δούμε ..... ο πολυεστέρας δεν είναι παιχνίδι έχει πάρα πολλές ιδιοτροπίες . Φτάχνεις κάτι και ταυτόχρονα κάνεις και το σταυρό σου.
Και όπως λέω πάντα ..... Αν δεν μοντελάρεις συνέχεια ...... Οπως κάποιοι τυχεροί !!! Ολα ξεχνιούνται τζιφίλε μου. Ξεμαθαίνει το χέρι. Οπως και να το κάνεις έτσι είναι.
Και για να τελειώνουμε εν συντονυμία σας μερσώ πολύ .... και ο θεός να βάλι το χέρι του .