0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχεις θέσει τον πήχη πολύ ψηλά Γιάννη και συνεχώς τον περνάς. Είσαι ο Μπούμπκα του μοντελισμού. Συγχαρητήρια.
μάλιστα έλεγα φέτος να ανηφορήσω και στην IPMS Θεσσαλονίκης με το διόραμα.
Siva: Τι ακριβώς θέλεις να μάθεις για να σου πώ φίλε μου.
Κάτι που είδα μόλις τώρα. Γιάννη γράφεις φυσικά ότι το 234 δεν είναι ακόμα έτοιμο, αλλά απ'ότι βλέπω οι 2 πίσω τροχοί δεν είναι στριμμένοι . Πιστεύω ότι το'χεις υπόψη σου ότι στρίβουν και αυτοί αντίθετα από τους εμπρός ε;;
Παράθεση από: Eagle στις Ιουλίου 06, 2007, 02:03:30 μμμάλιστα έλεγα φέτος να ανηφορήσω και στην IPMS Θεσσαλονίκης με το διόραμα.Να μας έρθεις, να μας έρθεις!! Παράθεση από: Eagle στις Ιουλίου 06, 2007, 02:03:30 μμSiva: Τι ακριβώς θέλεις να μάθεις για να σου πώ φίλε μου.Μόνο πως έκανες το παγωμένο νερό πάνω στα κλαδιά θα ήθελα να μάθω. Τα υπόλοιπα άστα θα χρειαστούμε καμιά εικοσαριά σελίδες με όλες τις απορίες που έχω!! Δε χορταίνω να το βλέπω ειλικρινά!
Κύριε Λέκκα,...μας δρόσισες την όραση, μας δρόσισες μεταφέροντάς μας σε ένα πραγματικό περιβάλλον, εμένα όμως μου πάγωσες τα χέρια...μοντελιστικά...είναι να μην ξαναπιάνω κοπίδι... (Το Κύριε Λέκκα, υποδηλώνει μοντελιστικό σεβασμό)