Αποστολέας Θέμα: Τροχοί & Ερπύστριες σε κλίμακα 1/72.  (Αναγνώστηκε 7538 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ΑΣΤΡΑΠΟΓΙΑΝΝΟΣ

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: AΘΗΝΑ
  • Σαούλ Σαούλ γιατί με καταδιώκεις ;;
Απ: Τροχοί & Ερπύστριες σε κλίμακα 1/72.
« Απάντηση #50 στις: Ιουλίου 07, 2007, 11:36:36 μμ »
Aυτή την φορά ο φωτογράφος δεν είχε κέφια . Εβγαλα πάρα πολλές φωτό και δεν μπορώ να αποδώσω το όχημα όπως πρέπει.
Είναι φρίκη οι μάπες να βγαίνουν σχετικά καλά , και ενα μοντέλο κάλύτερο να βγαίνει μάπα . Δεν πάει άλλο... θα πάω να κάνω μαθήματα φωτογραφίας.
Συστάσεις για το ΦΑΜΟ της Ρέβελ δεν χρειάζονται, είναι απο τα κομάτια που πρέπει να είσαι πολύ καλός για να τα αναδείξεις. ( κάτι πρέπει να φτιάξω κι έγώ όμως ) !!!

Εχω την εντύπωση πως οτι είναι πάντσερ γκρέυ πρέπει να θέλει άλλες ρυθμίσεις στη φωτογραφία , δεν ξέρω το αποψινό που έπαθα ήταν ανεπανάληπτο. Αλλα χρώματα βλέπω στο μοντέλο και άλλα στην φωτό ...... Δεν ξέρω τι να πώ . Τσάμπα χάρηκα χθές με το Κρόμγουελ . (Εμ 'άμα γινόμασταν έτσι εύκολα φωτογράφοι.....)
ΙΣΡΑΗΛ = (Συνεπεια , Αξιοπιστία , Αποτελεσματικότης). Δεν έχετε παρά να μας μιμηθείτε !!!

Αποσυνδεδεμένος 117tacan

• Οι διακοπές τελείωσαν ...
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Zante
  • Είναι πολλά τα άφτιαχτα...
« Απάντηση #51 στις: Ιουλίου 07, 2007, 11:44:49 μμ »
 ::icon_thumright:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Η κριτική είναι εύκολη, ...η δημιουργία είναι δύσκολη

Σβήσε και άλλα ::glossa:: ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΥΛΑ ::award_1:: SXUWP ::award_1::

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #52 στις: Ιουλίου 08, 2007, 01:00:18 πμ »

Το τι φωτό εχω βγάλει - σβήσει απόψε δεν περιγράφεται.
Μη έχωντας κάτι άλλο καλύτερο, είπα να βάλω δίπλα στο θηρίο ενα κούμπελ βάγκεν .Ετσι δείχνει ακόμα μεγαλύτερο .
Το κούμπελ είναι της ακάντεμυ και έμεινα πολύ ευχαριστημένος , μέχρι και κινητήρα δίνει. Εκτός ορισμένων προβλημάτων εφαρμογής του πατώματος με τα πλαινά , εκεί κοπήκαν κάποια περισευούμενα ενοχλητικά κομάτια για να ταιριάξει και να κοληθεί σωστά . Μήπως το παρατράβηξα με τις φθορές στο κούμπελ ;
ΙΣΡΑΗΛ = (Συνεπεια , Αξιοπιστία , Αποτελεσματικότης). Δεν έχετε παρά να μας μιμηθείτε !!!

Αποσυνδεδεμένος NICK OLIVER KALIMERIS

• Modelclub.gr
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: NAUPLIO-OXFORD,UK
  • modelclub.gr
« Απάντηση #53 στις: Ιουλίου 08, 2007, 02:55:24 μμ »

Πολυ ωραιω Δημητρη.
Μονο δυο παρατηρησουλες
1)Τα σκοινια που κατεβαζουν την μπουκαπορτα δεν θα επρεπε να ειναι σιδερενια?Απο κατι φωτο που εχω απο κατι αποβατηγα σιδερενια μου φαινονται.Εαν κανω λαθος διορθωσε με για να μαθω. ::icon_thumright::
2)Λες για πυροβολα 0,30,μηπως ειναι 1 πυροβολο των 0,30 και ενα μεγαλυτερου διαμετρηματος(0,60 πιθανως :roll:)? ::salut::
Οσο για της φωτογραφιες οσο πας γινεσαι και καλυτερος ::icon_thumright::μην ανυσηχεις,τι να κανουμε δεν ειμαστε ολοι staticjim στην φωτογραφηση :mrgreen: :mrgreen:

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #54 στις: Ιουλίου 08, 2007, 09:14:35 μμ »
Ρε καλέ μου άνθρωπε τι εννοείς όταν λές σιδερένια ;; :shock: :shock: :D :D :D :D;. Μπα σε καλό σου !!!!! έχω σκάσει στα γέλια ....
Τα συρματόσχοινα είναι εξ'ορισμού (σιδερένια).  ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ είσαι τεράστιος , σε ευχαριστώ με έφτιαξες.
Τώρα ας σοβαρευτούμε λίγο , στην κλίμακα αυτή δεν μπορείς να βάλεις συρματόσχοινο η τουλάχιστον εγώ δεν ξέρω αν κάποια εταιρία βελτιωτικών βγάζει.
Το συρματόσχοινο εγώ το αναπαράστησα απο ψιλή κλωστούλα , και το μόνο που δεν έχω κάνει είναι να την περάσω με κόλα για να πέσουν τα χνούδια της , που είναι ορατά , μόνο στην φωτό.
Τα πολυβόλα που είχε το σκάφος ήταν δύο (το έχω ψάξει ) και ήταν των 0,30 inch .Τα αμέσως μεγαλύτερα ήταν των 0,50 inch . 0,60 inch πολυβόλα δεν υπάρχουν .
Είπα να βάλω το 0,50 που έχω απο ένα σέρμαν αλλά δεν θέλω να το ορφανέψω. Κάποια στιγμή θα βρώ και θα αγοράσω κάποια καλά . Που θα πάει, θα βρώ (αυτά που μου πρότεινε ο χοντόγκ) δεν ξέρω αν είναι καλά και δεν είμαι για...... να μπαίνω σε διαδικασία με ιντερνετικά σόπινκγ . Εγώ είμαι απο χωριό δεν ξέρω τέτοια . Ισως κάποιος να ξέρει κάτι, και να πετάξει κανά φωνήεν.

Υ.Γ.
Μα το θεό το γέλιο που ῤιξα  :D :D :D :D :D     Μπα πανάθεμασε με τρέλανες (άκου σιδερένια σχοινιά) :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #55 στις: Ιουλίου 08, 2007, 09:23:14 μμ »
Κάποια στιγμή θα βρώ και θα αγοράσω κάποια καλά . Που θα πάει, θα βρώ (αυτά που μου πρότεινε ο χοντόγκ) δεν ξέρω αν είναι καλά και δεν είμαι για...... να μπαίνω σε διαδικασία με ιντερνετικά σόπινκγ . Εγώ είμαι απο χωριό δεν ξέρω τέτοια . Ισως κάποιος να ξέρει κάτι, και να πετάξει κανά φωνήεν.
Δημήτρη, η αγορά μπορεί να γίνει άνευ ιντερνετικής εμπλοκής από εδώ καταστήματα που παίρνουν ανάλογες παραγγελίες. Στείλε pm αν ενδιαφέρεσαι :wink:
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος CNCman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Der Panzerfahrer
« Απάντηση #56 στις: Ιουλίου 09, 2007, 11:54:58 πμ »
Καταπληκτικό για ακόμη μία φορά!
Δεν υπάρχει η λέξη " ΑΔΥΝΑΤΟΝ " στο λεξιλόγιό μου και το εννοώ!
Βασίλης μόνον για του φίλους.

Αποσυνδεδεμένος NICK OLIVER KALIMERIS

• Modelclub.gr
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: NAUPLIO-OXFORD,UK
  • modelclub.gr
« Απάντηση #57 στις: Ιουλίου 09, 2007, 12:13:30 μμ »
[
Ρε συ δεν καταλαβες τι εννοουσα :lol: :lol: :lol: :lol:
Εσυ εχεις βαλει κλωστουλα χρωματος μαυρο,ενω επειδη αυτα ηταν σιδερενια επρεπε να ειχες βαλει κλωστουλα χρωματος ασημι.Αυτο εννοουσα ::icon_thumright:: :lol: :lol: :lol:
Κανω ετσι τον θαμνο και τι βλεπω?
Τρεις ποντιους :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Το θυμασαι αυτο μεγαλε :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος CNCman

• Scale 1/35
  • *
  • Der Panzerfahrer
« Απάντηση #58 στις: Ιουλίου 09, 2007, 12:21:40 μμ »
Κάπως έτσι βγαίνουν και τα ανέκδοτα ρε παιδιά!

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #59 στις: Ιουλίου 09, 2007, 09:27:40 μμ »
Ρε καλέ μου άνθρωπε τι εννοείς όταν λές σιδερένια ;; :shock: :shock: :D :D :D :D;. Μπα σε καλό σου !!!!! έχω σκάσει στα γέλια ....
Τα συρματόσχοινα είναι εξ'ορισμού (σιδερένια).  ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ είσαι τεράστιος , σε ευχαριστώ με έφτιαξες.
Τώρα ας σοβαρευτούμε λίγο , στην κλίμακα αυτή δεν μπορείς να βάλεις συρματόσχοινο η τουλάχιστον εγώ δεν ξέρω αν κάποια εταιρία βελτιωτικών βγάζει.
Το συρματόσχοινο εγώ το αναπαράστησα απο ψιλή κλωστούλα , και το μόνο που δεν έχω κάνει είναι να την περάσω με κόλα για να πέσουν τα χνούδια της , που είναι ορατά , μόνο στην φωτό.
Τα πολυβόλα που είχε το σκάφος ήταν δύο (το έχω ψάξει ) και ήταν των 0,30 inch .Τα αμέσως μεγαλύτερα ήταν των 0,50 inch . 0,60 inch πολυβόλα δεν υπάρχουν .
Είπα να βάλω το 0,50 που έχω απο ένα σέρμαν αλλά δεν θέλω να το ορφανέψω. Κάποια στιγμή θα βρώ και θα αγοράσω κάποια καλά . Που θα πάει, θα βρώ (αυτά που μου πρότεινε ο χοντόγκ) δεν ξέρω αν είναι καλά και δεν είμαι για...... να μπαίνω σε διαδικασία με ιντερνετικά σόπινκγ . Εγώ είμαι απο χωριό δεν ξέρω τέτοια . Ισως κάποιος να ξέρει κάτι, και να πετάξει κανά φωνήεν.

Υ.Γ.
Μα το θεό το γέλιο που ῤιξα  :D :D :D :D :D     Μπα πανάθεμασε με τρέλανες (άκου σιδερένια σχοινιά) :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Ρε συ δεν καταλαβες τι εννοουσα :lol: :lol: :lol: :lol:
Εσυ εχεις βαλει κλωστουλα χρωματος μαυρο,ενω επειδη αυτα ηταν σιδερενια επρεπε να ειχες βαλει κλωστουλα χρωματος ασημι.Αυτο εννοουσα ::icon_thumright:: :lol: :lol: :lol:
Κανω ετσι τον θαμνο και τι βλεπω?
Τρεις ποντιους :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Το θυμασαι αυτο μεγαλε :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ξέρεις, εχω την εντύπωση πως δεν είναι ασημί ειδικά στην κλίμακα 1/72, Για να βάψεις κάτι ασημί πρεπει να είναι στην πραγματικότητα σαν καλογυαλισμένο ασημικό. Υστερα τα συρματόσχοινα στις περισσότερες των περιπτώσεων έχουν ανάλογα και την χρήση βέβαια ,μια μαυράδα που μπορεί να φτάσει μέχρι και την σκουριά.  Θα το βάψω να το δείς , και μετά θα έρθεις και θα μου πείς ..... Αστο Δημήτρη όπως ήταν,  μ@λ@κἰ@ είναι το ασημί.

Οσο για το άλλο με τους πόντιους άστο καλύτερα γιατί είμαστε και οι δύο πρώτοι στα χάχανα και έτσι και αρχίσουμε , θα το καταντήσουμε ανεκδοτάδικο το τόπικ. Τι να κάνουμε την έχουμε μεγάλη        την καρδιά .
Αλίμονο στους άλλους που την πήρανε απο τις (προσφορές) στα καλάθια.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #60 στις: Ιουλίου 09, 2007, 11:48:43 μμ »
Θα συμφωνήσω οτι το ασημί θα ήταν πολύ κραυγαλέο. Αν λάβουμε υπ' όψη οτι τα γρασάριζαν τα συρματόσκοινα να να ρολάρουν στα ράουλα, το μαύρο δεν είναι άσκημο. Οσοι πάτε σε πλοίο με καταπέλτη για αυτοκίνητα ρίξτε μια ματιά στα συρματόσκοινα, μάλλον μαύρα είναι τελικά.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος CNCman

• Scale 1/35
  • *
  • Der Panzerfahrer
« Απάντηση #61 στις: Ιουλίου 10, 2007, 11:07:34 πμ »
Θέλουμε να ακούσουμε και το ανέκδοτο!

Αποσυνδεδεμένος sotiris

• Aρχικατής Πρωτοσύγγελος και Πάπας
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Μέσ'το άρμα θα καούμε!
« Απάντηση #62 στις: Ιουλίου 13, 2007, 09:52:10 μμ »
Στην μοναδα μου τα συρματοσκοινα των αρματων οταν τα ετοιμαζανε για την ταξιαρχικη επιθεωρηση τα ειχανε βαψει ασημι

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #63 στις: Ιουλίου 13, 2007, 11:44:24 μμ »
Στην μοναδα μου τα συρματοσκοινα των αρματων οταν τα ετοιμαζανε για την ταξιαρχικη επιθεωρηση τα ειχανε βαψει ασημι

Κάτι τέτοιες κοτσάνες κάνουμε ώρες, ώρες και δεν ξέρεις τι να κάνεις!
Χαζό δεν είναι να βάφονται ασημί? Και μάλιστα με σπρέυ που παράλληλα με το συρματόσχοινο βάφεις και ολίγον από πήγμα? Λες και βλέπεις μοντέλο της Esci είναι!

Tags: