Αποστολέας Θέμα: ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ή ΟΧΙ?  (Αναγνώστηκε 19102 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
Απ: ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ή ΟΧΙ?
« Απάντηση #175 στις: Ιανουαρίου 03, 2008, 04:10:11 μμ »
 ::ontopic::

Αποσυνδεδεμένος prokroust

• H.A.F. Fanatic
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Σαλαμίνα
  • Η Ελλάς πρέπει να Ζήσει κ θα Ζήσει..(Χ. Τρικούπης)
    • ModelMania
Κρουστάλλης (Πάκης) Προκόπης

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #177 στις: Ιανουαρίου 04, 2008, 04:02:22 πμ »
 Φίλοι μου πολύ "το βασανίσαμε" το θέμα......τα πράγματα είναι απλά, τόσο για το Μ.Ε. όσο και για τα άλλα ξένα περιοδικά  ::arrowred:: Σ' αρέσει το αγοράζεις, Δεν σ' αρέσει το "προσπερνάς". Έτσι τουλάχιστον κάνω εγώ. Αγόραζα κάθε μήνα μια "αγκαλιά" περιοδικά....τελικά κατέληξα στα Steel Masters + TNL + Mezzi Corrazzati.
 Τέλος, ο εκδότης του περιοδικού (οποιουδήποτε) είναι επιχειρηματίας και το περιοδικό το προιόν του, εάν θέλει να "πουλά" το προιόν του, το "φροντίζει" με διάφορους τρόπους, εάν οχι "βαράει κανόνι". Έτσι είναι οι επιχειρήσεις, έχουν τα ρίσκα τους και απαιτούν "φροντίδα". Κανείς δεν είναι "δεδομένος" στο ελεύθερο εμπόριο.

Αποσυνδεδεμένος Aλέξης Κοντηβέης

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μυτιλήνη-Πάτρα
  • Jolly time!!!
« Απάντηση #178 στις: Ιανουαρίου 04, 2008, 08:09:39 πμ »
... Κανείς δεν είναι "δεδομένος" στο ελεύθερο εμπόριο.

Το Νο1 στον ΚΑΝΟΝΑ της αγοράς!!!!!!  ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::
Μαυρομοντελούρος..."Εδώ τα καλά τελευταία Βιολογικά μοντέλα!!!"

Αποσυνδεδεμένος Varonos

• Modelclub.gr
  • Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
Παιδια σημερα αγόρασα το περιοδικο Model expert καθοτι και εγω πλέον θεωρουμαι μοντελιστης.  ::glossa::  :lol: Τσιμπημενη τιμη μου φανηκαν τα 6 ευρώ αλλα προσωπικα εμεινα ευχαριστημενος από το περιοδικό. πλουσιο φωτογραφικο υλικο και καλα κειμενα. Ειδα οτι στο περιοδικο εχουν μοντελα μελων του φόρουμ εδω και αυτο ηταν μια ευχαριστη εκπληξη για μενα. Συγχαρητηρια παιδιά για τα εργα σας. Θελω να πιστευω οτι ΚΑΠΟΤΕ στο περιοδικο θα μπουν και δικα μου εργα.  :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος STARFIGHTER

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Ελληνικη Ομαδα Διασωσης Αττικης
...δεν θελω να γινω ''κακος'' και ''γκρινιας'' αλλα παροτι το τευχος αυτου του μηνα (..οπως και ολα τα τευχη) ,''εικαστικα στεκεται αψογα, μοντελιστικα εμενα δεν με βοηθαει σε κατι(...δεν εχει ουτε μια κατασκευη...), οποτε το να δωσω τα 6 ευρω ειναι πολυτελεια......τον επομενο βλεπουμε....
ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
πατησια/αθηνα

Αποσυνδεδεμένος Souplaman

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
Εγώ, για να είμαι ειληκρινής το παίρνω μπας και βρώ καμιά ιδέα και καμιά τεχνική κλπ. Από θεματολογία -προσωπικά δεν με καλύπτει :? - έχει 99% military θέματα και 1% φιγούρες (πάλι Military θέμα :lol: :lol: :lol:)

Αλήθεια γνωρίζει κάποιος συνάδελφος περιοδικό ξένου τύπου που να καταπιάνεται και με άλλα θέματα (civil, διοράμτα κλπ) εκτός από military?
Αλέξανδρος

Tags: