Στο παρακάτω λινκ, θα δείτε το δικό μου "in box review" για το συγκεκριμένο κιτ.
http://ipms-hellas.gr/02_Articles_02_Reviews_ACADEMY_F-16CGCJ%20_GR.htmΗ άποψη μου έχει καταγραφεί εκεί και δεν την ανασκευάζω, απλά θέλω να κάνω κάποιες επισημάνσεις σχετικά με το κιτ και τα όσα διάβασα παραπάνω απο τους άλλους φίλους.
Το κτι ήταν δείγμα του εισαγωγέα και όχι κανονικό "απο το ράφι".
δεν ξέρω εάν σημαίνει κάτι αυτό αλλά το αναφέρω.
την ακριβή ημερομηνία δεν τη θυμάμαι αλλά ήταν αρκετό καιρό πριν την κανονική εισαγωγή.
οι δοκιμές που είχα κάνει τότε για την εφαρμογή του κιτ, "στεγνές" δοκιμές χωρίς κόλλα, χωρίς διαδοχικές κολλήσεις (όπου μια απρόσεκτη κόλληση δημιουργεί διαδοχικά περισσότερα προβλήματα εφαρμογής κλπ.) και χωρίς πχ. προσαρμογές εσωτερικών κομματιών,
ήταν ικανοποιητικές και δεν είχα βρει κάποιο πρόβλημα, ούτε σκευρώματα κλπ. στα κομμάτια.
Η γενική εμφάνιση (γραμμώσεις, λεπτομέρειες κλπ.) ήταν πολύ καλή.
χωρίς να έχω την απόλυτη βιλιογραφία για το F-16, με ότι διέθετα τότε (και τώρα σχεδόν τα ίδια έχω) δεν διαπίστωσα ανακρίβειες ή χοντρά λάθη πέρα από όσα επισημαίνω στο κείμενο.
αυτή τη στιγμή δεν διαθέτω το κιτ (για να το ξαναδοκιμάσω) διότι το επέστρεψα στον εισαγωγέα.
Κλείνωντας, επαναλαμβάνω πως πρόκειται για "in box review", ουσιαστικά για παρουσίαση των περιεχομένων και προσφερόμενων στο κιτ.
Προσωπικά, δύσκολα πια βρίσκω "full buiλd reviews" , στη χώρα μας μάλιστα σπανιότατα αν όχι καθόλου, σε περιοδικά γενικού μοντελισμού μόνο στο FSM και σε 2-3 sites.
Αυτά.
Σ.Σ.