Αποστολέας Θέμα: USS KITTY HAWK (CV63) - USS CONSTELLATION (CV64)  (Αναγνώστηκε 1874 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος V_tolias

• Scale 1/144
  • *
USS KITTY HAWK (CV63) - USS CONSTELLATION (CV64)
« στις: Ιουνίου 19, 2007, 06:25:16 μμ »
Καλησπερα απο ενα νεο μελος...
Αν και αρκετα χρονια στον αερομοντελλισμο και μερικους μηνες στον νηομοντελλισμο δεν εχω ασχοληθει με στατικα παρα μονο με κανα 2 μοντελλακια(αεροπλανα) για πλακα, πριν απο 5-6 χρονια!!
Πραγματικα θαυμαζω την υπομονη σας και την ακριβεια σας...Εγω προσπαθω να φτιαξω ενα p-40 semiscale,παντα r/c,και το εχω αφησει στο βαψιμο!!!Συγχαρητηρια....
Ηρθε λοιπον η ωρα να ασχοληθω με ενα στατικο μοντελλο γιατι το χρειαζομαι για να φτιαξω ενα τηλεκατευθυνομενο scale αεροπλανοφορο!!
Ψαχνω λοιπον το κιτ του uss kitty hawk(CV-63) ή του uss constellation(cv-64),μιας και ειναι σχεδον ιδια,σε κλιμακα 1/720 ή 1/800!!
Συμφωνα με το στατικο θα κατασκευαστει με μεθοδους που θα δειτε εδω
http://www.nextcraft.com/rcdesignandbuilding.html
το σχεδιο σε κλιματα 1/100, αρα το κανονικο r/c αεροπλανοφορο θα εχει μηκος περιπου 3,40 μετρα(καλο δεν θα ειναι καλο και για ψαρεμα???) 8)
Μπορειτε να μου πειτε αν υπαρχει καπου στην ελλαδα ή αν γνωριζετε καποιο μαγαζι απο εξωτερικο που να μορει να μου το στειλει....
Φυσικα δεν θελω καποια τρελλη ποιοτητα καθως οπως θα δειτε παει για τεμαχισμο,αρα δεν θελω να κοστιζει παρα πολυ...
Εχω βρει οτι το βγαζουν εταιτριες οπως η academy models και η revell..Γνωριζει αν καποιος φερνει μοντελλα τους στην Ελλαδα???
Ευχαριστω....

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
Απ: USS KITTY HAWK(CV63)--USS CONSTELLATION(CV64)
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 19, 2007, 06:36:56 μμ »
Καλως ήρθες φίλε μου!
Τα συγκεκριμένα αεροπλανοφόρα κυκλοφορούσαν απ την Italeri σε 1/720
Λογικά θα βρεις εύκολα σχέδια για αεροπλανοφόρα και δεν θα χρειαστεί να ψάξεις για τα συγκεκριμένα κιτ
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος V_tolias

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 19, 2007, 06:40:03 μμ »
Δεν θελω να φερω σχεδια απο Αμερικη που εχω βρει...
Ασε που ειναι σε κλιμακα 1/250(αν θυμαμαι καλα) αρα θα θελουν τροποποιηση και αυτα!!Θα μου πεις,τι ειναι πιο ευκολο??
Αλλωστε και η κατασκευη του στατικου πρωτα,θα μου δειξει λεπτομεριες που το σχεδιο δεν θα εχει καθως επισης και πολλα αλλα χαρακτηριστικα 8)
Atileri νομιζω εχει ο καλφακης??

Αποσυνδεδεμένος Eagle

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ναύπλιο
  • ΕΛΛΑΣ
Απ: USS KITTY HAWK (CV63) - USS CONSTELLATION (CV64)
« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 31, 2008, 09:45:05 πμ »
Έχω στα χέρια μου τα σχέδια του αεροπλανοφόρου CV_64 Constellation στην 1/192.

Αν σε ενδιαφέρει στείλε π.μ.

Αποσυνδεδεμένος George R

• Kapitän zur See
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/35
  • DKM BISMARCK
    • Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων
« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 31, 2008, 12:22:13 μμ »
Δεν θελω να φερω σχεδια απο Αμερικη που εχω βρει...
Ασε που ειναι σε κλιμακα 1/250(αν θυμαμαι καλα) αρα θα θελουν τροποποιηση και αυτα!!Θα μου πεις,τι ειναι πιο ευκολο??
Αλλωστε και η κατασκευη του στατικου πρωτα,θα μου δειξει λεπτομεριες που το σχεδιο δεν θα εχει καθως επισης και πολλα αλλα χαρακτηριστικα 8)
Atileri νομιζω εχει ο καλφακης??

Τα αεροπλανοφόρα της Italeri υπάρχουν σίγουρα στο κατάστημα "Μοντελισμός" στα Ιωάννινα.  Εάν δεν τα βρείς πουθενά αλλού, πάρε ένα τηλέφωνο εκεί στον Κύρο Ζιάγκα στο τηλ. 2651077368
"Ich lasse mir doch mein Schiff nicht unter dem Arsch wegschiessen.  Feuererlaubnis !"

www.emioannina.gr

Tags: