Γιώργο, σου έχω πει ότι δεν έχεις σε χαλκομανίες να επικοινωνείς μαζί μου, να μου δίνεις μερικά στοιχεία και θα σου το φτιάχνω.
Φιλικά,
Γιάννης Χανιά...
Καλωσήλθες Γιάννη στην παρέα μας!
Αλήθεια σε 1/72 να περιμένουμε τίποτα...? 
Γιώργο,(M.MAKER), σ΄ευχαριστώ για τον χαιρετισμό σου,(αν και απευθυνόμουν στο Γιώργο τον (trelas 3),( υπ΄οψη είναι η πρώτη φορά που στέλνω μήνυμα αν και έχω φορητό ΡC από το
1981!!!!!).
Επειδή λοιπόν μετά από 46 χρόνια Μοντελισμού με πάνω από 1500 κατασκευασμένα μοντέλα (Αφη & Ε/Π στην 1/48,και όλων των ειδών τα ACCESSORIES & DECALS HOMEMADE
λόγω κακής εποχής, τώρα έχω 6 ΜΟΝΤΕΛΑ!!!! στην βιτρίνα , T-33A, F-84F, A-7H, C-47 DACOTA, C-130H, CH-47C CHINOOK,στα οποία δούλεψα και πέταξα ως Μηχ/κός - Ιπταμ. Μηχ/κός
αντίστοιχα επί 35 χρόνια στην ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ δυστιχώς δεν πρόλαβα τα F-16C Blk 52+ και ENA STOCK 500 KIT ),τα τελευταία χρόνια είχα απογοητευτή με τα τεκτενόμενα στόν χώρο του μοντελισμού
και δεν ασχολιόμουν καθόλου, επανήλθα τα τελευταία 2 χρόνια, ιδρύσαμε με κάποιους φίλους τον " ΟΜΙΛΟ ΣΤΑΤΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ " (είμαστε τώρα 50 μέλη και στήν φετεινή έκθεση (ογδοη) που διοργανώσαμε είχαμε περίπου 200 εκθέματα όλων των κατηγοριών πολύ υψηλής ποιότητας.
Τώρα στο ερώτημα σου εάν υπάρχει κάτι στήν 1/72 σε DECALS, o δεύτερος λόγος που επανήλθα είναι να φτιάξω τις χαλκομανίες σε όλα τα ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ ΑΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛ. ΠΟΛΕΜΙ-
ΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ από το F-84G μέχρι το Α-7Η "ΟΛΥΜΠΟΣ", σε όλες τις κλίμακες που υπάρχουν με απόλυτη αυθεντικότητα(έγώ τα σχεδιάζω σύμφωνα με τις Τ.Ο΄s) και ποιότητα (πάντα ερασιτεχνικα και Homemade), για oλους πληροφορίες: τηλ. 2821069626 & 6977401074.
Συγνώμη για την ταλαιπωρία Φιλικά Γιάννης Χανιά........