Αποστολέας Θέμα: AVIATION MEGASTORE...ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ  (Αναγνώστηκε 1994 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος STARFIGHTER

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Ελληνικη Ομαδα Διασωσης Αττικης
AVIATION MEGASTORE...ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
« στις: Ιουνίου 14, 2007, 02:04:28 μμ »
..Μολις πριν απο λιγο πηγα να κανω μια αγορα απο το aviation megastore μια αγορα αξιας 35e περιπου θεωροντας οτι τα μεταφορικα θα ερθουν γυρωστα 9e(απο παλιοτερη εμπειρια)
....οταν ομως ειδα τις χρεωσεις που θα εμπαιναν επαθα πλακα...χρεωναν μεταφορικα 19e. :shock: :shock: :shock:....εχει κανεις τιποτα υποψιν του για αυτην την αυξηση...?...για τι αν ισχυει βαζω χ... :? :? :?
ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
πατησια/αθηνα

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Tomania
  • "Beauty, is in the eye of the beholder"
Απ: AVIATION MEGASTORE...ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 14, 2007, 02:20:59 μμ »
Παραγγέλνω κι εγώ από τον Ολλανδό.Το κόστος των μεταφορικών καθορίζεται από τον όγκο της παραγγελίας και όχι από το κόστος αυτής.
Βέβαια ξεκινάει από τα 15EUR περίπου ως βάση,αλλά το πακετάρισμα είναι το καλύτερο που έχω δει και τα φέρνει στο σπίτι σου η ΤΝΤ!
Η μόνη λύση είναι να βρεις και κάποιον άλλο και να παραγγείλετε μαζί.
Αυτό κάνω εγώ.Αναφορικά ,για παραγγελία δική μου με κόστος 34EUR τα μεταφορικά ήταν 15EUR,ενώ όταν πρόσθεσα και την παραγγελία ενός φίλου τα μεταφορικά πήγαν στα 17EUR με κόστος τελικής παραγγελίας 117EUR.

Αποσυνδεδεμένος STARFIGHTER

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Ελληνικη Ομαδα Διασωσης Αττικης
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 14, 2007, 02:27:13 μμ »
...απο οτι θυμαμαι ομως (και αυτο μου κανει εντυπωση)ειναι οτι την τελευταια φορα που εκανα αγορα(πανε 6 μηνες περιπου) τα μεταφορικα ξεκινουσαν απο την τιμη που ανεφερα παραπανω( 9ε)...θα το κοιταξω ομως για να ειμαι σιγουρος
ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
πατησια/αθηνα

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 14, 2007, 02:53:06 μμ »
Θα συμφωνήσω με τον Γιάννη... Πριν δύο περίπου χρόνια τα μεταφορικά ήταν αρκετά λιγότερα από ότι σήμερα, τόσο που να σκέφτομαι την πρώτη φορά που πήγα στο μαγαζί ότι πλήρωσα περισσότερα για να πάω από μια κοντινή πόλη στα 40χλμ, από ότι να τα παράγγελνα από Ελλάδα. Τη δεύτερη φορά όμως επέλεξα να πάω γιατί τα μεταφορικά για Ελλάδα ήταν σχεδόν όσο θα μου κόστιζε να κάνω το ταξίδι από το Leiden στο Alsmeerderbrug...

Αποσυνδεδεμένος kongrigo

• ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ PATCHES!!!
  • Scale 1/48
  • *
  • ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ PATCHES !!!
« Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 21, 2009, 10:26:23 πμ »
Παιδιά,

αν κάνει κάποιος αγορά (όχι σύντομα  :oops: ) από το aviation megastore και θέλει να μοιραστούμε τα μεταφορικά ας μιλήσει... :wink:
Ως ηγήτορες των ιδεών μας, πρέπει να αντεπεξέλθουμε στις πιέσεις των ιδανικών μας..

[/u

Tags: