Παναγιώτη, το F-104 φαίνεται στο υπόστεγο του Μουσείου, αλλά το βάψιμό του είναι ακριβώς ίδιο με αρκετά άλλα βαμμένα μεταλλικά F-104G ανά την Ελλάδα, με το χαρακτηριστικό "G" στον κωδικό (ειδική πατέντα φτιαγμένη για τα εκθέματα πιστεύω...

), το ΠΑ (άσχετο με το μεταλλικό βάψιμο του αεροπλάνου), τα ίδια ακριβώς προειδοποιητικά (καμία σχέση τα περισσότερα με την εποχή που υποτίθεται ότι αντιπροσωπεύουν), πτέρυγες σε μεταλλική απόχρωση (μπροστά στα τόσα άλλα, το τελευταίο που θα περίμενα θα ήταν να τις βάψουν λευκές) και φυσικά μαύρο κώνο (ξέρω, ξέρω αυτούς είχαμε, αυτούς βάλαμε και σιγά μην τους βάφαμε κιόλας δίχρωμους). Εσείς τα βάψατε όλα ή κάποιος άλλος έχει αναλάβει την εργολαβία?
Τόση ομοιομορφία σε πάνω από 5 (αν θυμάμαι καλά) αεροπλάνα δεν τη συναντάς ούτε σε εν ενεργεία αεροπλάνα

. Έχουν βγει ειδικές οδηγίες βαψίματος αποσυρμένων F-104??

Μπορεί να γκρίνιαξα λίγο, αλλά φυσικά και δεν μπορώ να κατακρίνω το λάθος βάψιμο αεροσκαφών που στην ουσία πρόκειται να δωθούν βορρά στις ορέξεις των βανδάλων. Είμαι σίγουρος ότι το δικό σας θα το φτιάξετε καλύτερο. Απλά τόση ομοιομορφία μου προκαλεί εντύπωση για τα δεδομένα της ΠΑ.