Αποστολέας Θέμα: IDF Merkava  (Αναγνώστηκε 4493 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Lucas

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Cochem
Απ: IDF Merkava
« Απάντηση #25 στις: Μαΐου 30, 2007, 03:15:03 μμ »
Το μολύβι ονομάζεται  Derwent Sketching Light Wash HB νομίζω ότι τα πήρα σε μια κασετίνα αλλα δεν θυμάμαι καλά περάσανε πολλά χρονια.Ναι δοκίμασε το πριν και πες μας πως δείχνει το εφέ με ενδιαφέρει

Lucas

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #26 στις: Μαΐου 30, 2007, 04:47:57 μμ »
 Φίλε Lucas ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ η ανακατασκευή  ::eusa_clap:: ::eusa_clap::  Τέτοια μολυβάκια υπάρχουν στο ΠΛΑΙΣΙΟ της Cambell. Σε καταστήματα όμως με είδη σχεδίου και ζωγραφικής μπορούμε να βρούμε τα Castellari 3b τα οποία είναι πολύ "μαλακά" και έχουν 5 διαφορετικούς τύπους μεταλλιζέ (steel, burnt metal, gold, chrome silver, rust metal). Είναι κόκκινα απ'έξω και με κόστος περίπου 4 ευρώ το ένα. Επειδή είναι 3b που σημαίνει αρκετά "μαλακά" καλό είναι να περαστούν μετά με βερνίκι, ώστε να μην "μείνουν" στα δάκτυλα. Πρίν κανά μήνα είχε ανακοινώσει η ίδια εταιρεία και 2 νέους κωδικούς --smoke--  &  --exaust metal--

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #27 στις: Μαΐου 30, 2007, 05:18:21 μμ »
Εκπληκτική δουλειά σε φθορές και chipping,Λουκά!  ::eusa_clap::

Για τα μολύβια,προτείνω να πάτε στο Πλαίσιο με ένα κομμάτι μοντέλου,βαμμένο με ΜΑΤ χρώμα και να κάνετε δοκιμές απ ευθείας! :wink:
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος papasmurf

• Modelclub.gr
  • Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #28 στις: Μαΐου 30, 2007, 05:18:36 μμ »
τελειο  ::eusa_clap:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::fahr09:: ::fahr09::

Αποσυνδεδεμένος CNCman

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Der Panzerfahrer
« Απάντηση #29 στις: Μαΐου 30, 2007, 07:01:35 μμ »
Lukas, Tip - Top , Ausgezeichnet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Δεν υπάρχει η λέξη " ΑΔΥΝΑΤΟΝ " στο λεξιλόγιό μου και το εννοώ!
Βασίλης μόνον για του φίλους.

Αποσυνδεδεμένος Lucas

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #30 στις: Μαΐου 30, 2007, 09:31:28 μμ »
@CNC
jau vielen dank mann kannst wohl richtig gut deutsch.... ::icon_thumright::

Ξανά σε όλους σας ευχάριστο παρα πολύ να είστε καλά :D....μια ερώτηση τι είναι το Fornet :?: :?:

Lucas ::salut::

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #31 στις: Μαΐου 31, 2007, 12:59:13 πμ »
Το fornet είναι καθαριστικό για φούρνους σε σπρέυ... Αντίστοιχο είναι το ΟΚΙ, το Mr Muscle κτλ...

Αποσυνδεδεμένος OANNHSEA

• Scale 1/48
  • *
  • BELLUM OMNEUM CONTRA OMNE
« Απάντηση #32 στις: Μαΐου 31, 2007, 07:48:08 πμ »
Λοιπόν, δοκίμασα τα μολύβια που έχω στο σπίτι μοιυ και δεν κάνουν - βλέπετε είναι η φτηνή σειρά του πλαισίου (κάποια προβληματάκια με το βερνίκι που πέρασα μετά).
Από Σάββατο θα πάω στο πλαίσιο και στα άλλα καταστήματα να βρω τα μολύβια του raw shooter και την καλή σειρά από το πλαίσιο.
Από την άλλη όμως σκέφτηκα: Γιατί μόνο φθορές μετάλλου; Μήπως θα μπορούσα να αντικαταστήσω και το στεγνό πινέλο; Έτσι και αλλιώς εγώ δεν κάνω βαριές φθορές...

Αποσυνδεδεμένος Lucas

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #33 στις: Μαΐου 31, 2007, 01:32:57 μμ »
Το μολύβι δεν χρησιμοποιείτε μονο για φθορά είναι και για να δείξει το άρμα μεταλλικό.
aμα δεν χρησιμοποιείς το μολύβι μπορείς να κανεις το ίδιο εφέ με το στεγνό πινέλο ασημι χρώμα σμάλτου και raw umber λάδι

Lucas

Αποσυνδεδεμένος STARFIGHTER

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Ελληνικη Ομαδα Διασωσης Αττικης
« Απάντηση #34 στις: Μαΐου 31, 2007, 01:44:32 μμ »
Το μολύβι δεν χρησιμοποιείτε μονο για φθορά είναι και για να δείξει το άρμα μεταλλικό.
aμα δεν χρησιμοποιείς το μολύβι μπορείς να κανεις το ίδιο εφέ με το στεγνό πινέλο ασημι χρώμα σμάλτου και raw umber λάδι

Lucas
...εγω παντως στο πρωτο α/φ(Α-6) που χρησιμοποιησα απλο μολυβι(μαυρο 2β) για ''βρωμισμα'' εμεινα απολυτα ικανοποιημενος....το περνας στην περιοχη ενδιαφεροντος,το απλωνεις με το δαχτυλο,περνας και το βερνικι και τελος...
ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
πατησια/αθηνα

Αποσυνδεδεμένος Lucas

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #35 στις: Μαΐου 31, 2007, 01:53:21 μμ »
Την ίδια τεχνική την έχει δοκιμάσει και εγώ και δεν με ικανοποίησε... μήπως έκανα κάτι λάθος ::dontknow::

Lucas

Αποσυνδεδεμένος STARFIGHTER

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Ελληνικη Ομαδα Διασωσης Αττικης
« Απάντηση #36 στις: Μαΐου 31, 2007, 02:52:05 μμ »
Την ίδια τεχνική την έχει δοκιμάσει και εγώ και δεν με ικανοποίησε... μήπως έκανα κάτι λάθος ::dontknow::

Lucas
...Ισως εγω να την δοκιμασα υπο ιδανικες συνθηκες αφου το χρωμα του α/φ ηταν ανοιχτοι τονοι του γκρι οποτε οποιαδηποτε παρεμβαση γινοταν αισθητη..τα χερια να ειχες λερωμενα(που λεει ο λογος)....το weatheriζες το μοντελο....
ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
πατησια/αθηνα

Αποσυνδεδεμένος Raw_Shooter

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: akamatistan
  • Παναγιώτης
« Απάντηση #37 στις: Μαΐου 31, 2007, 03:40:59 μμ »
Για κάπνες πολύ καλό είναι να έχετε ενα μολύβι με όσα περισσότερα "b" μπορείτε (στην δουλειά μου έχω βρεί μέχρι 8b) --- περισσότερα b περισσοτερο μαλακό άρα πιο καλά, και μετά "άπλωμα" οχι με δάκτυλο αλλά με βαμβάκι ή αυτά τα στρογγυλά "βαμβακάκια" που ξεβάφονται οι κοπέλες (συσκευασία με πάνω απο 50-60 τέτοια "δισκάκια" περίπου 4-5 ευρώ), για σημεία που δεν χωρά κάτι απο τα 2 τότε μπατονέτα  :wink:

Tags: