Αποστολέας Θέμα: Ψεκαστικά αεροσκάφη εκτός ΠΑ  (Αναγνώστηκε 24196 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος seven4seven

• Scale 1/144
  • *
Απ: Ψεκαστικά αεροσκάφη εκτός ΠΑ
« Απάντηση #100 στις: Αυγούστου 11, 2008, 02:31:44 πμ »
Καλησπερα/καλημερα σε ολους.

Μιας και το συγκεκριμενο topic ηταν αυτο που εφερε το modelclub.gr στην υποληψη μου, θεωρησα σκοπιμο να μοιραστω μαζι σας φωτογραφιες απο τα εγκατελειμμενα ψεκαστικα στο αεροδρομιο της Αλεξανδρουπολης. Αν κρινω απο οσα εχω διαβασει, υπαρχει κοσμος που θα τις εκτιμησει...  :wink:
Παμε:
SX-AAX

SX-AAY

SX-APG

SX-APH

SX-AOG

SX-ANM

SX-ANO

Το μεγεθος που τις ανεβασα ειναι καθαρα "ιντερνετικο", ελπιζω να με καταλαβαινετε! Αν καποιος τις θελει full size, ας στειλει ενα πμ.

Και παλι καλως σας βρηκα

Αλεξανδρος

ΥΓ: Οι φωτο απο προσφατο ταξιδι μου στην Αλεξ/πολη, λογω της ΥΣΤΕΡΙΑΣ που με διακατεχει να φωτογραφησω ο,τιδηποτε εχει Ελληνικο νηολογιο.

Αποσυνδεδεμένος RAPTOR GR

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #101 στις: Αυγούστου 11, 2008, 04:01:33 πμ »
Δυστυχως αυτη ειναι η μοιρα καποιων αεροπλανων.Αλλα "πεθαινουν" πετωντας και αλλα ....ορθια και δεμενα.

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Tomania
  • "Beauty, is in the eye of the beholder"
« Απάντηση #102 στις: Αυγούστου 11, 2008, 09:39:02 πμ »
Σπάνιο θέαμα οι φωτογραφίες σου Αλέξανδρε!
Με ενδιαφέρουν πάρα πολύ τα ψεκαστικά αεροσκάφη και αυτά της Αλεξανδρούπολης είναι μέσα στο πρόγραμμά μου να τα επισκεφθώ,με την πρώτη ευκαιρία.

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #103 στις: Μαρτίου 16, 2009, 01:23:34 πμ »
Επανηλθα με νεα καλα και κακα...

Τα κακα ειναι οτι τα ψεκαστικα της Αλεξ/πολης ανηκουν,πια,στο παρελθον. Καποιος τα πουλησε για ανταλλακτικα και φορτωθηκαν σε νταλικες με προορισμο  ...καπου στη Ρωσσια. (Μαστορα, ελπιζω να προλαβες να κανεις το ταξιδι)
Τα καλα ειναι οτι ανακαλυψα ακομα δυο στην περιοχη της Βοιωτιας. Και τα δυο ειναι στο χορταρινο πεδιο προσγειωσης του Παπαδοπουλου (Lat  38°27'21.17"N, Lon  23° 8'21.90"E στο Google Earth), πολυ κοντα στο αεροδρομιο "Ικαρος" . To ενα ειναι εξω, και προκειται για ενα Air Tractor 301 με νηολογιο SX-AAP. To αλλο ειναι μεσα στο υποστεγο, και ειναι ενα AgWagon με νηολογιο (95% δωστε μου εδω) SX-ANB.

Aυτα!

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #104 στις: Μαρτίου 16, 2009, 10:35:26 πμ »
Κρίμα τα Agwagonάκια...δυστυχώς δεν τα πρόλαβα.
Η πληροφορία για τα δύο στην Βοιωτία είναι φοβερή!Ευχαριστώ..

Ξέρει κανένας πως πάνε στο πεδίο προσγείωσης του Παπαδόπουλου και εαν ειναι προσβάσιμο για φωτό ?

• Scale 1/144
  • *
« Απάντηση #105 στις: Μαρτίου 16, 2009, 06:36:08 μμ »
Εγω πηγα απο τον Ικαρο κατευθειαν, μια ευθεια ειναι απο το δρομο στον οποιο κανεις δεξια για να μπεις στον Ικαρο. Πηγαινεις με γενικη κατευθυνση προς την Εθνικη, και οταν δεις ενα μεγαλο ξεβαμμενο μπλε υποστεγο με τροχοσπιτα γυρω γυρω και μια μουρη απο Β720 (!!!) σταματας. Εγω ειχα παει τριτη, και δεν υπηρχε ψυχη, οποτε φωτογραφησα ανενοχλητος. Το κακο ειναι οτι το υποστεγο ηταν κλειστο, και μονο λιγο μπανιστηρι μπορεσα να κανω απο τρυπες και σχισμες  :lol:. Αν ειναι καποιος εκει, λογικα δεν θα αντιτεθει στο θεμα της φωτογραφησης (του θανατα δηλαδη, να μας πουνε "ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ" στο χορταρινο του Παπαδοπουλου!

Παρε και φωτο του ΑΑΡ:
http://www.airpics.net/photo/SX-AAP-Air-Tractor-AT-301A-Agrionic/5606/L

(σ.σ. ΕΓΩ το προσεγγισα απο τη μερια του "Ικαρος". Προφανως και θα υπαρχει και πιο ευκολη προσβαση απο την Εθνικη.)

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #106 στις: Μαρτίου 16, 2009, 07:02:17 μμ »
Ευχαριστώ πολύ,ήδη οργάνωσα την εξόρμηση! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Markpa

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Norwich
    • Shuttleworth
« Απάντηση #107 στις: Ιουλίου 29, 2010, 09:28:41 μμ »
Ανασταίνοντας ένα παλιό θέμα. Αν και απο τότε είχα υποσχεθεί να βρώ τους κώδικες των αεροπλάνων της Φιλαδέλφειας, τους γράφω τώρα. Το μέν ολοκληρωμένο είναι το SX-AHO με s/n 18803126T και το ημιδιαλυμένο είναι το SX-AMB με s/n 18802829T. Οι κωδικοί έχουν χαθεί απο καιρού αλλά ευτυχώς τα dataplates υπάρχουν ακόμα στην θέση τους δεξιά της θέσης του χειριστή στο πίσω διάφραγμα.

PER ARDUA AD ASTRA

Αποσυνδεδεμένος phantom_phixer

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: LGTG
« Απάντηση #108 στις: Ιουλίου 30, 2010, 04:59:28 μμ »
Κάλιο αργά παρά ποτέ  ::glossa::

Ευχαριστούμε για την πληροφορία. Για το ΑΗΟ δεν το γνώριζα αλλά το ΑΜΒ ήταν στον πρώτο Αρχάγγελο αν θυμάστε. Εάν δεν θυμάστε δείτε το εδώ.  :wink:

Κώστας Πάντιος
Some of my military aviation photos here

Αποσυνδεδεμένος phantom_phixer

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: LGTG
« Απάντηση #109 στις: Ιουλίου 30, 2010, 05:03:09 μμ »
... ανακαλυψα ακομα δυο στην περιοχη της Βοιωτιας. Και τα δυο ειναι στο χορταρινο πεδιο προσγειωσης του Παπαδοπουλου (Lat  38°27'21.17"N, Lon  23° 8'21.90"E στο Google Earth), πολυ κοντα στο αεροδρομιο "Ικαρος" . To ενα ειναι εξω, και προκειται για ενα Air Tractor 301 με νηολογιο SX-AAP. To αλλο ειναι μεσα στο υποστεγο, και ειναι ενα AgWagon με νηολογιο (95% δωστε μου εδω) SX-ANB.

Ναι πράγματι είναι το ΑΝΒ. Και με αποδείξεις  :wink:

Κώστας Πάντιος
Some of my military aviation photos here

Tags: