Αναφορικά μ'αυτό το "πράγμα" που ονομάζουν "μουσείο Πολεμικής Αεροπορίας", συμφωνώ απόλυτα με τον Getsa.
Πρέπει να είμαστε η μοναδική χώρα με "μουσείο Πολεμικής Αεροπορίας" ...off limits για το κοινό

Είμαι στην πύλη της Δεκέλειας κάποτε και περιμένω delivery. Με πλησιάζουν δύο Ισπανοί και ρωτάνε να μάθουν τις ώρες λειτουργίας του "μουσείου".
Μόλις τους λέω ότι μόνο τον Νοιέμβριο στην γιορτή της ΠΑ μπορούν να το επισκεφθούν, μένουνε ...λαλάκες, καθώς όπως μου λένε, έχουν επισκεφθεί πολλά μουσεία ανά τον κόσμο, αλλά μόνο εδώ συναντήσανε κάτι τέτοιο...
Περιττό να πώ πως περισσότερο λαλάκας από αυτούς αισθάνθηκα εγώ...
'Οσο για την ιδέα να τα βγάλουν όλα στον ήλιο, τον αέρα και την σκόνη, μπράβο σε αυτούς που το σκέφτηκαν, έτσι θα καταστραφούν γρηγορότερα και δεν θα χρειάζεται να ανησυχούμε πιά για την διαφύλαξή τους...
Όσο αφορά το Ju-52 και Ju-87 , καθώς και την ουρά του Ju-88, ξαναπετάξτε τα στην θάλασσα. Εκεί τουλάχιστον δεν θα τα κανιβαλίζουμε για να κάνουμε δωράκια στον κάθε υπουργό αμύνης και να τα αφήνουμε και αυτά μισο-τελειωμένα και παρατημένα στα στοιχεία της φύσης...