Φιλίπ,
Οτι έκανες, έκανες με το όχημα και την βάση.. Μην το παιδεύεις άλλο διότι τώρα οτι και να κάνεις δεν θα σου αρέσει τίποτα και μπορεί να χαλάσεις αυτό που ήδη εχεις κάνει.
Σχετικά με το όχημα, εμένα μου αρέσει οπως φτιάχτηκε και σαφως ειναι καλύτερο απο οτι ηταν πριν.
Σχετικά με το έδαφος.... Νομίζω οτι μπορούσε να βγεί καλύτερο (οχι οτι δεν ειναι καλό για βάση ενός μοντελου- να εξηγουμαστε μην χρειαστούμε δικηγόρους πάλι

) .
Για την επόμενη φορά που θα κάνεις εδαφος θα τολμούσα να σου πρότεινα μια απλή και γρήγορη μέθοδο που θα κάνει την διαφόρα σε βάση παρουσίασης μοντέλου:
1. Προμηθεύσου μια απλή ξύλινη βάση ή απο το Πλαίσιο πάρε ενα φύλλο χοντρού φελλού ( ειναι πάμφθηνο και θα σου βγάλει πολλά εδάφη..)
2. Κόψε τον φελό στο σχήμα που θέλεις.
3. ʼπλωσε τον polyfilla και κάνε την μορφολογία του εδάφους που θέλεις (λακούβες, κτλ) το καλό με τον χοντρό φελλό σαν βάση ειναι οτι μπορείς να τον σκάψεις στο σημείο που θες πχ να κάνεις μια λακούβα ή ενα ανάχωμα.
4. Αφού απλώσεις τον Polyfilla, λίγο πριν στεγνώσει (στο 15-20 λεπτο) και με μιά παλιά οδοντόφουρτσα άρχισε να τον χτυπάς με κοφτές και γρήγορες κινήσεις (οχι δυνατά) ωστε να δημιουργήσεις σε όλη την επιφάνεια πολλές,πολλές μικρές τρυπούλες. Στο σημείο αυτό "πατάς" και το μοντέλο σου στο μίγμα ωστε να κάτσει καλά στο έδαφος.
5. Οταν στεγνώσει όλο το έδαφος, βαψτο μαύρο και αστο να στεγνωσει.
6. Με πινέλα και διάφορους τόνους καφέ ( πάντα enamel εδώ) άρχισε να κάνεις στεγνό πινέλο πηγαίνοντας απο τα σκούρα σε πιό ανοιχτά χρώματα..
ΠΧ: Μαυρο =>Σκούρο καφέ => ανοιχτό καφέ => Ανοιχτό καφέ + Sand => Ανοιχτό καφέ+ ασπρο στα πολύ ανοιχτά σημεία (οπως το γύρω,γύρω απο την λακούβα).
7. Αν έχεις χορταράκια,στατικό γρασίδι, κτλ , τώρα είναι η ωρα να τα προσθέσεις χρησιμοποιόντας ατλακόλ.
Το παραπάνω είναι μια γρήγορη μέθοδος - κατα εμέ- (δεν θα σου πάρει πάνω απο 2-3 μέρες) ωστε να αναπαραστήσεις μια ρεαλιστική και όμορφη για το μάτι εικόνα..
Ελπίζω να μην έγινα κουραστικός.. Καλή συνέχεια, καλά μοντέλα, και αέρα στα πινέλα σου