Αποστολέας Θέμα: M2A1 Half Truck (Reconstruction)  (Αναγνώστηκε 5680 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
M2A1 Half Truck (Reconstruction)
« στις: Μαΐου 24, 2007, 10:40:25 πμ »
Βρέέέέέ οι αεροπλανάδες τελευταίως  μας σκίζουν και εμείς κοιμόμαστε;;;

Λοιπόν, πριν από κάμποσο καιρό είχα αναφέρει ότι μία κούτα με μοντελάκια μου είχε πέσει από το πάνω μέρος της βιβλιοθήκης και είχε γίνει ο χαμός.

Ένα από αυτά είναι και το half truck του οποίου όλα τα κομμάτια βρέθηκαν (!) και άρχισα να το φτιάxνω πάλι.

Το έφτασα σε αυτό το σημείο, δηλαδή κόλλημα αυτών που είχαν ξεκολλήσει, βάψιμο με Humbrol 116 και στεγνό πινέλο για λάσπες. (οι φιγούρες εδώ είναι απλά τοποθετημένες).

Είχα αρχίσει να του κάνω wash με λαδάκια και συγχρόνως προσπαθούσα να συνεφέρω τις απαίσιες  ερπύστριες, να τις κάνω δηλαδή να κρεμάσουν λίγο...και μια στραβοτιμονιά με έφερε πάλι πίσω, δείτε:

Δεν πειράζει λέω, καλύτερα για να σάξω τις ερπύστριες.  Logo έβαλα - τίποτα...ατλακόλ έβαλα (κατά Γρηγόρη σχέδια) - δυστυχώς τίποτα.

Είναι από ένα φρικτό σχετικά μαλακό υλικό και δεν χάνουν με ΤΙΠΟΤΑ την φόρμα τους. Καμιά ιδέα του τι να κάνω;;;

Και σε αυτή την πίεση αντιστάθηκαν σθεναρά και εγωιστικά.
.

Α!!! καλουπώνω και μία βάση από γύψο....

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
Απ: M2A1 Half Truck (Reconstruction)
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 24, 2007, 10:48:45 πμ »
Μιά χαρά Φίλιππε... Πιστεύω ότι με lοgο στιγμής, κολλώντας με μικρή ποσότητα(απόθεση με οδντογλυφίδα ή κάτι μικρό μυτερό) την ερπύστρια στους τροχούς θα είσαι οκ. Ξεκίνα από τους εδαφιαίους και προχώρα στους κινητήριους, με τόσο χρόνο διάστημα μεταξύ τους ώστε να έχει στεγνώσει η ερπύστρια στον προηγούμενο τροχό...Λίγο προσοχή μόνο μέχρι και τον δεύτερο τροχό να μην σου ξεκολλήσει... Στο τέλος, ανάλογα με τον τρόπο που θα κολλήσεις(από που θα κρατάς) την ερπύστρια, θα κάνει καμπύλη προς τα κάτω...

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 24, 2007, 10:52:34 πμ »
Για τις ερπύστριες δοκίμασε κόλλα 2 συστατικών. Αργεί να στεγνώσει αλλά τελικά τις κολλάει. Τα ίδια τραβήγματα είχα και με ένα Pz IV (http://www.modelclub.gr/forums/index.php?topic=3797.msg66811#msg66811)

Τα υπόλοιπα μου αρέσουν πολύ! Και βλέπω τελικά δε διστάζεις να φτάσεις το μαχαίρι στο κόκκαλο! Reconstruction με όλη την έννοια της λέξης! Δίνε φωτό να παίρνουμε μάτι...

Αυτό με το καλούπωμα με ενδιαφέρει πολύ. Λεπτομέρειες παρακαλώ, πολλές φωτο και οδηγίες. Δε ζητάω και τίποτα...  :)
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 24, 2007, 11:07:14 πμ »
Απ ότι ξέρω,στο συγκεκριμένο μοντέλο οι ερπύστριες έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα που δεν λύνεται εύκολα.
Ένας συνδυασμός κλωστής και εποξικής πιστεύω θα λύσει το πρόβλημα.
Ράψε την ερπύστρια με μια βελόνα,και πριν την σφίξεις,βάλε λίγη εποξική με προσοχή μην ξεκολλήσει και σφίξε.
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #4 στις: Μαΐου 24, 2007, 11:24:29 πμ »
Φίλιππε ο Γιώργος (mmaker) το κάλυψε απόλυτα το θέμα. Επειδή οι συγκεκριμένες ερπύστριες είναι όντως για πέταμα, κάνε παιχνίδι με κόλλα και κλωστή σε συνδυασμό και θα τις κάνεις να κάτσουν στη θέση τους.

Καλή ανακατασκευή, καλό καλουπάρισμα και που'σαι  :wink: ... παρ'τους φαλάγγι τους αεροπλανάδες μόνος σου γιατί εμείς βαλτώσαμε στις ίδιες μας τις λάσπες και μας σαρώσανε!!   :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
« Απάντηση #5 στις: Μαΐου 24, 2007, 12:15:16 μμ »
Φιλίπ,

Κανονικό λύσιμο και δέσιμο έχεις κάνει... Συνεργείο είσαι παλικάρι μου?  :lol:

Σχετικά με τις ερπύστριες μην ανησυχείς και πολύ, διότι αν δεις και απο τις φωτογραφίες του πραγματικού δεν κρεμούσαν ιδιαίτερα.. Για εμένα και ετσι να τις αφήσεις δεν τρέχει και τίποτα..  ::salut::

http://webplaza.pt.lu/flener/Poteau_news.html
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/06/M2-Halftrack.jpg
http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Halftrack-fort-benning-1.jpg

Και οπώς ειπε και ο Νικος, όρμα γιατι μας πηρανε φαλάγγι οι ιπτάμενοι..  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #6 στις: Μαΐου 24, 2007, 01:09:06 μμ »
αγαπητοί φίλοι, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον,
@ melpas & mmaker  , ήδη πριν πάω για ύπνο χθες, τις έδεσα και τις τάραξα στο ζέσταμα με αναπτήρα...μπας και πάρουν το σχήμα που θέλω (δεν το βλέπω) για να τις κολλήσω μετά. Σήμερα μόλις πάω σπίτι θα δω αποτέλεσμα...

@ gkontog Πήγα και αγόρασα κόλλα 2 συστατικών, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...
    Για το καλούπωμα τώρα, έριξα αργά το βράδυ μπετά...έέέ γύψο θέλω να πω σε ρευστότητα γιαουρτιού σακούλας σε ύψος να καλύπτει την πρώτη σειρά των lego (βοήθεια, με   κυνηγήσανε τα παιδιά το πρωί μόλις  είδαν ότι πήρα τα lego TΟΥΣ) και με το πολυτιμότερο εργαλείο (δάκτυλα) προσπάθησα να δώσω στην επιφάνεια το επιθυμητό σχήμα - λακκούβες κλπ. - θα ποστάρω φωτό μόλις ξεκαλουπώσω.

@ Νικόλα πρέπει να βοηθήσουν και άλλοι για το φαλάγγι.

@ Γρηγόρη γκαντεμοσυνεργείο κατάντησα όντως. Ευχαριστώ για τα links, κάποια τα είχα δει, όντως τεντωμένες είναι αλλά οι δικές μου ούτε τεντωμένες κάθονται, αναζητούν τον ουρανό με τ΄άστρα...

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #7 στις: Μαΐου 24, 2007, 01:18:18 μμ »
Φίλιππε,πρόσεξε με τον γύψο,πόσο πάχος θα έχει,μιας και θα σπάσει πολύ εύκολα.
Καλύτερα να προσθέτεις στρώματα γάζας ή ακόμη καλύτερα να δοκιμάσεις την επόμενη φορά με γυψόγαζα(αυτή που βάζουν αν σπάσεις κανα πόδι...φτου φτου)
Γιώργος   

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #8 στις: Μαΐου 24, 2007, 01:30:19 μμ »
Φίλιππε,πρόσεξε με τον γύψο,πόσο πάχος θα έχει,μιας και θα σπάσει πολύ εύκολα.
Καλύτερα να προσθέτεις στρώματα γάζας ή ακόμη καλύτερα να δοκιμάσεις την επόμενη φορά με γυψόγαζα(αυτή που βάζουν αν σπάσεις κανα πόδι...φτου φτου)

Τώρα το ξεστόμισες βρε μπαγάσα;;;;; :oops:

Κάτσε να δω το βράδυ τι θα βγει και θα το χειριστώ σαν μωράκι... ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
« Απάντηση #9 στις: Μαΐου 24, 2007, 02:59:53 μμ »
Καπως ετσι ειναι και τα παλια τα δικα μου( μετα fornet εποχη!!)
ΣΕ ΤΕΥΧΗ!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Στο προβληματακι τωρα!
Οι τροποι που χρησιμοποιω για να κατσουν σωστα ειναι δυο!
Ο μεν πρωτος ειναι η χρηση λεπτου καλωδιου χαλκου(αντι για κλωστη που ειπαν και τα παιδια),ξερεις το ενα απο τα πολλα που υπαρχουν μεσα σ'ενα καλωδιο.
Με αυτον τον τροπο και χωρις κολλα δενω την ερπυστρια πανω στον τροχο(βλεπε JSU-152).
Ενα περασμα το συρμα γυρω απο την μεση του τροχου (που ειναι ουσιαστικα εσοχη για να πιανει το πεδιλο οποτε δεν φαινεται)και εξοδο των ακρων του συρματος σε καποιο απο τα πεδιλα.Σφιγγεις το συρμα,δενεις και παπαλα!Αν το σημειο εξοδου του συρματος ειναι εμφανες τοτε μια σταγονα κολλα τυπου λογκο στο δεσιμο του καλωδιου και μολις στεγνωσει κοβεις τον κομπο(οχι τελειως),λιμαρεις και τα κανει αορατα :mrgreen:
Σε σημεια τωρα που δεν εχει τροχο για να δεθει οπως ειναι εσενα το πανω μερος της ερπυστριας μπορεις να κανεις το εξης.
Αν ειναι ευκολο κοβεις ενα απο τα πεδιλα και δενεις τις δυο ακρες μεταξυ τους με καλωδιακι με αποτελεσμα να εχεις μια τεντωμενη πλεον ερπυστρια.
Αν αυτο ειναι αδυνατο τοτε η λυση ειναι καρφιτσα!
Υπολογισε σε ποιο υψος θελεις το πανω μερος της ερπυστριας,ζεστανε (να κοκκινησει)μια καρφιτσα και βαλτην στο αντιστοιχο υψος μεσα στο πηγμα(η οποιοδηποτε σημειο πισω απο τις ερπυστριες.)Να υπολογισεις το βαθος που θα μπει η καρφιτσα στο πλαστικο ετσι ωστε να μην φαινεται στο εξωτερικο μερος των ερπυστρων.Αν δεν μπορεις να την βαλεις πολυ βαθια,τοτε απλα κοψε με μια πενσουλα το περισσευουμενο(εγω συνηθως την κοβω ετσι ωστε να πιανει λιγο περισσοτερο απο την μιση ερπυστρια).
Μολις βαλεις την ερπυστρια φροντισε η καρφιτσα να πεφτει αναμεσα στε πεδιλα και...τα κανει αορατα :mrgreen: :mrgreen:
Μπορεις να το κανεις με προσοχη και ενω εχεις τις ερπυστριες φορεμενες για πιο ελεγχομενο αποτελεσμα! :wink:
Ελπιζω να βοηθησα....
Keep recycling ::icon_thumright:: :mrgreen:
Γιατι να πανε χαμενα?! ::icon_thumright::
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #10 στις: Μαΐου 24, 2007, 03:12:40 μμ »
Να σημπληρώσω τον Τάσο (που μάλλον το ξέχασε),για το κόλπο με την καρφίτσα,λέγοντας ότι καλύτερα να προσθέσεις μια "κόντρα" από πλαστικό στο εσωτερικό μέρος του πήγματος ώστε να κοντράρει την δύναμη που ασκεί η ερπύστρια στην καρφίτσα... :wink:

Φίλιππε,δυστυχώς δεν σε πρόλαβαμε...
Πάντως αν θες Sony και καλά να το κάνεις με αυτόν τον τρόπο,χάραξε και βάλε ψιλά καρφάκια στην ξύλινη βάση σου,καλούπωσε γύρω γύρω με τα τουβλάκια και ρίξε κατευθείαν τον γύψο στην βάση.
Θα πρότεινα βέβαια άλλες μεθόδους για όγκο,όπως φελιζόλ,φελό ή ακόμη και ξύλο και τελικό πέρασμα με γύψο ή άλλο υλικό...
Γιώργος   

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #11 στις: Μαΐου 24, 2007, 03:16:00 μμ »
Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις και πυλό!
Εχει στα Jumpo τον Das με 2 EUR! ;)

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #12 στις: Μαΐου 24, 2007, 05:01:29 μμ »
@ mmaker :Ευχαριστώ για τις υποδείξεις για την βάση, αν  μου σπάσει στην επόμενη θα ακολουθήσω πιστά τις οδηγίες γιατί το καλούπι το έβαλα σε χαρτόνι και ήδη έχει γίνει κοίλο από κάτω και δα χρειαστεί τρίψιμο φαντάζομαι για να καθίσει σωστά στην ξύλινη βάση.

@ ALEX : Με πυλό έχω φτιάξει άλλες βάσεις, δουλεύονται εύκολα, αλλά σκάνε κιόλας, γιαυτό είπα να δοκιμάσω γύψο.

@ Τάσο : Ωραίος και αναλυτικός, θα το εφαρμόσω το βράδυ, συρματάκι έχω, με τέτοιο είναι ήδη δεμένες όπως λέω και παραπάνω για να  δώσω κάποιο σχήμα.

Ευχαριστώ όλους και θα ποστάρω φωτογραφίες με την συνέχεια.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #13 στις: Μαΐου 24, 2007, 06:05:17 μμ »
Δοκίμασε και τον polyfila τον ελαστίκό στόκο.. 4 ευρουδάκια στο Carefour και ουτε σπάει ουτε τίποτα... Ασε που μπορείς να κάνεις και αναπαραστίσεις απίθανο έδαφος για τα μοντέλα σου  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #14 στις: Μαΐου 24, 2007, 06:31:15 μμ »
Δοκίμασε και τον polyfila τον ελαστίκό στόκο.. 4 ευρουδάκια στο Carefour και ουτε σπάει ουτε τίποτα... Ασε που μπορείς να κάνεις και αναπαραστίσεις απίθανο έδαφος για τα μοντέλα σου  ::salut::
Σωστός ο Γρηγόρης!!!
Δοκίμασε τον Φίλιππε και δεν θα χάσεις...!
Και αν τον χτυπήσεις κάθετα με μια παλιά οδοντόβουρτσα να δεις...
Γιώργος   

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #15 στις: Μαΐου 24, 2007, 06:38:47 μμ »
Ρε γαμώτο την ξαναπάτησα, γιατί μου το είχε ξαναπεί ο Γρηγόρης για τον ελαστικό στόκο και τον έχω αγοράσει...αλλά το ξέχασα και σαν το ζώο ασχολήθηκα με τον γύψο που τον βρήκα μπροστά μου...

Αλσχάιμερ καλημέρα, καλώς με βρήκες  :cry:

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #16 στις: Μαΐου 24, 2007, 10:15:08 μμ »
Λοιπόν ξεκαλούπωσα και το αποτέλεσμα δείχνει στιβαρό. Θα τριφτούν με γυαλόχαρτο οι περίεργες ακμές και μετά...ε! έχω σχέδια για την βασούλα...λάσπες, νερά, χόρτα κλπ.
Θα σας κρατώ ενήμερους.

Πάω τώρα να παλέψω με τις ερπύστριες βάσει οδηγιών του γιατρού.

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #17 στις: Μαΐου 24, 2007, 10:50:56 μμ »
καλή προσπάθεια μέχρι εδώ.
το βάσανο με αυτές τις ερπύστριες, το έχουμε περάσει πολλοί.
μια μικρή διόρθωση μόνο για τον τίτλο.
μιλάμε για το Μ-21 έτσι;
βασισμένο σε Μ-3 και όχι για Μ-2.
η διαφορά είναι στην "ουρά"
ή κάνω λάθος? ή έχασα κάποιο επεισόδιο?
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #18 στις: Μαΐου 24, 2007, 11:26:51 μμ »
Εγω σε allied ειμαι σκραπας οποτε αφου το λεει ο Σταυρος... :wink:!
Στην βαση αν το οχημα εχει κινηθει προσφατα θα πρεπει να μεριμνησεις να κανεις και τις ροδιες οταν θα φτασεις στην λασπη :wink:
Οσο ειναι ακομα λιγο υγρη η λασπη(λιγο πριν ξεραθει,οχι αμεσως αφου την βαλεις γιατι θα σβησουν οι ροδιες...κοινως πειραμματισου.)βαλε απο πανω ενα rap και κανε τις ροδιες σου!! ::icon_thumright::
Α,μην το ξεχασω...να εχεις βαλει και τα χορταρακια στην λασπη οταν θα βαλεις το οχημα να πατησει!
Μην τα βαλεις μετα γιατι δεν θα καθονται στις ροδιες μεσα με τιποτα!!! :roll:
Για κανε κι ενα προλογακι ως προς το θεμα του διοραματος!! ::agree:: ::agree:: ::agree::
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #19 στις: Μαΐου 25, 2007, 12:33:30 πμ »
@ Σταύρο: ...και εγώ σκράπας είμαι, το κουτί (συσκευασία) δεν υπάρχει για να το δω, αλλά ψάχνοντας μέσω google, Μ2Α1 το βρήκα. Ίσως να κάνω και λάθος, ας πει όποιος ξέρει. Ευχαριστώ πάντως για τα καλά λόγια σου.

@ Τάσο, α! ρε με τις ιδέες σου, μία ώρα βασανίστηκα, ακατέβατα αλλά να το αποτέλεσμα

Όπου φαίνεται το σύρμα θα λασπωθεί δεόντως...

Επίσης ευχαριστώ για τις συμβουλές για ροδιές κλπ, θα φροντιστούν όλα.

Για το προλογάκι....κάπου κάποτε έβρεξε και βρέθηκε εκεί και είπαν να σταματήσουν να μπουμπουνίξουν καμιά οβίδα...ρε με δουλεύεις;  Το θέμα είναι ότι μου κατεβάσει η γκλάβα, αφού δεν είμαι διαβασμένος, απλός κατασκευαστής είμαι, που χρόνος για ψάξιμο και ιστορική στήριξη του τι θα παρουσιάσω, πειράζει;;;;

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #20 στις: Μαΐου 25, 2007, 12:40:20 πμ »
Πολύ ωραίο το αποτέλεσμα με το σύρμα στις ερπύστριες! :)

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #21 στις: Μαΐου 25, 2007, 12:56:00 πμ »
Δεν σου ειπα βρε συ για διαβασμα και ιστορικα ντοκουμεντα!!
Τι γουσταρεις κι αγαπας να φτιαξεις ΕΣΥ ρωταω!!! :wink:
Εκει που φαινεται το συρμα στο πανω μερος της ερπυστριας και δεν γινεται να εχει λασπη,μια πολυ καλη λυση που μου κατεβηκε στην γκλαβα μολις το ειδα ειναι να βαλεις ενα κλαδακι πιασμενο στον τροχο/ερπυστρια και ...τα κανει αορατα! ::icon_thumright::
Μην τον ειδατε τον Παναη συρματοσκοινον :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #22 στις: Μαΐου 25, 2007, 01:05:46 πμ »
Και σου ελεγα εγω.... ΜΗΝ ξενυχτας θα το χάσεις.... Όχι εσύ εκεί... ʼντε γράφτο και 3η φορα το ιδιο μύνημα να δέσει η κομπόστα  :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #23 στις: Μαΐου 25, 2007, 01:11:41 πμ »

Δεν σου ειπα βρε συ για διαβασμα και ιστορικα ντοκουμεντα!!
Τι γουσταρεις κι αγαπας να φτιαξεις ΕΣΥ ρωταω!!! :wink:
Εκει που φαινεται το συρμα στο πανω μερος της ερπυστριας(φωτο 1,εσωτερικα) και δεν γινεται να εχει λασπη,μια πολυ καλη λυση που μου κατεβηκε στην γκλαβα μολις το ειδα ειναι να βαλεις ενα κλαδακι πιασμενο στον τροχο/ερπυστρια και ...τα κανει αορατα! ::icon_thumright::
Μην τον ειδατε τον Παναη συρματοσκοινον :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Συνήθως έχω κάποιο όραμα στη κούτρα μου ΑΛΛΑ στη διαδικασία της κατασκευής οδηγούμαι αλλού  :oops: . Πάντως επειδή αγόρασα ένα water effect της citadel θα το δοκιμάσω στου γύψου την πλάτη...στις λακοιβίτσες, θα βάλω ίσως και λίγα απομεινάρια χιονιού...δεν ξέρω ακόμα, γράψε-σβήσε θα γίνει μέχρι να γίνει κάτι που να μου αρέσει.
ΟΚ για εκεί που φαίνεται το σύρμα, θα βαφτεί και...κλαδάκι...
Δε μου λες, το κομβίον που υπήρχε για να τροποποιούμε το έφαγε η μαρμάγκα;;; γιατί είδα αναγκάστηκες να ξαναποστάρεις

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #24 στις: Μαΐου 25, 2007, 01:13:51 πμ »
Ναι, που πήγε? Και εγω αυτό ψάχνω  :roll:... Bosss!!

Tags: