Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια!
Ποιο μοντελο βρε Γιωργη,
το story ολα τα λεφτα

Λές να το γυρίσω στη συγγραφή; Γιατί με αυτό που κάνω, όχι Poolitzer, κάτι άλλο από που αρχίζει από Poo παίρνω στο τέλος...
Γιώργο τι είναι η μεσινέζα?
Αυτή που εγώ τουλάχιστον χρησιμοποιώ δεν έχει να κάνει με το ψάρεμα όπως έγραψε ο άλλος Γιώργος (mmaker). Είναι ψιλη μαύρη πλαστική κλωστή για επιδιόρθωση καλτσόν. Οταν τη ζήτησα ο υπάλληλος μου είπε οτι τη λένε μεσινέζα.
...δεν θα κρύψω ότι ξανάνιωσα μ΄όλους εσάς τους μουρλούς...Thanks
Δεν έχει ακόμα μπει διάγνωση σχετικά με εμάς. Η επιστήμη αδυνατεί να μας κατατάξει στις γνωστές ψυχολογικές παθήσεις

To Σάββατο πάμε να τα χαζέψουμε παρέα στο μαγαζάκι - μουσείο
Αμα καταφέρω να κατέβω, ΣΙΓΟΥΡΑ! Εχεις pm.
το έχω ακόμα το δίτομο λιωμένο και με διαλυμένη βιβλιοδεσία από το συνεχές άνοιξε κλείσε
Ναι, και εγώ το κρατάω σε ημιδιαλυμένη κατάσταση, αν και πρόσφατα ξεκίνησε να το διαβάζει ο γιος μου και το βλέπω να σκορπάει...
Sorry, για το άσχετο αλλά.... κάτι τελευταίο ... το πατάρι, που το ξαναανακάλυψες τι πατάρι ήταν ;;

Θα προσπαθήσω να βγάλω φωτό από μία αποθήκη τρίτων (Third party logistics) για να δεις τι εννοώ. Πάντως για να προφτάσω καυστικά σχόλια, χωράω στα εν λόγω πατάρια. Και άνετα, είναι σχεδιασμένα να κινείται περονοφόρο ανάμεσα, και σαν έννοια δεν έχουν καμμία ομοιότητα με τα κοινά πατάρια των σπιτιών (αν και του ramfighter έχει κάτι το μυστήριο...)
Μπορεί να ξέχασα διάφορα άλλα πιο σημαντικά πράγματα στην ζωή μου,αλλά το σχετικά άγνωστο και άσημο αεροπλανάκι, δεν ξεχάστηκε ποτέ...
Τελικά είναι παράξενο τι μας μένει από τις παιδικές αναμνήσεις. Ισως είναι και μία υπενθύμιση οτι τι θεωρούμε σημαντικό και τι όχι πρέπει να επανεξεταστεί. Εμένα πάντως με έχει πείσει να μην παίρνω ΠΟΤΕ στην πλάκα τα προβλήματα που μου αναφέρουν τα παιδιά μου. Μπορεί τώρα στα 42 να μου φαίνεται γελοίο να στεναχωριέται η 8χρονη κόρη μου γιατί ξεκόλλησε η ουρά από μία πλαστική τίγρη, αλλά ξέρω ότι η μικρή υποφέρει και το έχει πάρει πολύ σοβαρά.
Όσο για το μοντέλο είμαι σίγουρος ότι κανένα δεν θα είναι όπως αυτό, όσο τέλειο κι αν το φτιάξεις στο μέλλον.
Ω ναι!
@ Τάσος : Την άλλη Τετάρτη ο αξιότιμος κύριος ΓΚΟΝΤΟΓΚ (έτσι νόμιζες ότι θα τη γλυτώσεις;;
) θα μας παραθέσει σπίτι μου μαθήματα περάσματος μεσινέζας (ως ακτίνες σε ζάντα μοτοσυκλέτας BMW σε 1/35
). ΜΗΝ το χάσεις, γιατί αν δεν τα καταφέρει (γιατί επιμένει ότι είναι εύκολο) θα τον τυλίξουμε ωσάν λουκάνικο με αυτήν και θα τον πετάξουμε από το μπαλκόνι 
Πόσα χιλιόμετρα μεσινέζας έχεις;

Για τη δουλειά αυτή πιο καλό είναι συρματάκι από πολύκλωνο UTP. Και αν βρεις και κάτω από cat 5 διευκολύνει τα πράγματα γιατί έχει λιγότερες συστροφές στη μονάδα του μήκους και είναι πιο εύκολο να ισιώσει. Πάντως η τεχνική είναι η ίδια και τα πράγματα στη ζάντα είναι πιο εύκολα, αρκεί να φτιάξεις με λίγο πλαστικό ένα στήριγμα για τη ζάντα και το κέντρο του τροχού. Πάντως το τελικό αποτέλεσμα είναι αρκετά ευαίσθητο από πλευράς μηχανικής αντοχής, οπότε σχεδίασε τη συνέχεια να είναι απαλή και τρυφερή...
Eννοείς ως ακτίνες σε ζάντα PiMP Hummer

Αυτές γίνονται με μήκη από ψιλό ατσαλόσυρμα, σαν αυτό που έχουν τα μηχανικά μολύβια της Rotring για να βγάζεις την μολυβένια μύτη αν σφηνώσει μέσα στο μολύβι. Ασε που είναι και έτοιμα ασημί γυαλιστερά!