Φίλε μου πολύ ωραίο! Πρόσεξε λίγο το silvering όπως είπε και ο Κώστας (melpas), νομίζω οτι υπάρχει στο σήμα με τις καταρρίψεις.
Μία παρατήρηση μόνο, από οτι μπορώ να δω έχεις κάνει και τα δύο πηδάλια κλίσης με κλίση προς τα κάτω. Σε συνθήκες πτήσης δουλεύουν αντίθετα, όταν ανεβαίνει το ένα και προκαλεί μείωση άντωσης στη μία πτέρυγα το άλλο κατεβαίνει και προκαλεί αύξηση άντωσης στην άλλη πτέρυγα με αποτέλεσμα το αεοσκάφος να "γέρνει" προς την πτέρυγα με την μειωμένη άντωση. Τώρα σε στάση αν το αεροσκάφος έχει μηχανικά τρόπο μετάδοσης των εντολών πτήσης από το χειριστήριο προς στις επιφάνειες ελέγχου, κάτι που είναι πολύ πιθανό για το Yak-1, τότε τα πηδάλια κλίσης πρέπει να είναι το ένα προς τα πάνω και το άλλο προς τα κάτω, όπως ακριβώς και στην πτήση. Σε αντίθεση είναι η περίπτωση που το αεροσκάφος διαθέτει υδραυλικό σύστημα μετάδοσης, όπως τα τελευταία μοντέλα του P-38, οπότε η πτώση της πίεσης στο υδραυλικό κύκλωμα κάνει και τα δύο πηδάλια κλίσης να πέφτουν προς τα κάτω. Ελεγξε τις πηγές σου μη σε πάρω και στο λαιμό μου και μη κυνηγάς μετά,,,