0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μέχρι που ξαναξύπνησε το φρικιό μέσα μου και αυτό οφείλεται στην κοπέλα μου (!)
Αποφάσισα να ξεκινήσω με το Bloch 174 A3 στην 1/72 της Heller.
Θα παρατηρήσετε ότι έχει βγει πολύ λασπουριάρικο! Το χέρι μου στο wash και το στεγνό πινέλο ξέφυγε.. αρκετά !
Λοιπόν, γιατί μπινελίκια; Μια χαρά τα πάς! Και dry brush βλέπω, και ωραία βαμένα τα καθίσματα, και ζωνούλες (Tamiya masking tape?), πολύ καλό είναι.
Αντε, συνέχεισε έτσι! Και αν θες τίποτα από στοιχεία, ή καμμιά βιβλιογραφία, ρίξε σήμα, κάτι θα βρούμε και για σένα
Μια χαρά πάς, το μόνο που έχω να προσθέσω είναι να δώσεις λίγο χρωματάκι στα πλαϊνά όργανα και μανέτες-κουμπάκια κτλ... Θα δείξει πολύ καλύτερο...
Εσύ δεν τον γλιτώνεις τον σκληρό δίσκο! Θα στον στείλω κάτω να τον φορτώσεις...
Γιάννη για πρώτη φορά είναι πολύ εντάξει. Ξάνοιξέ το λίγο με λίγο άσπρο εναμελ κάνοντας στεγνό πινέλο και θα δείξει πολύ καλύτερο.Τώρα για το σκούρο που λες απ' ότι είδα μάλλον έπρεπε να αραιώσεις περισσότερο το χρώμα που χρησιμοποίησες. Θέλει τρελό αραίωμα λέμε.Αύριο στο Κιστου να το δούμε από κοντά για περισσότερα, αν δεν το έκλεισες ήδη.
Παράθεση από: siva στις Μαΐου 04, 2007, 11:48:06 πμΕσύ δεν τον γλιτώνεις τον σκληρό δίσκο! Θα στον στείλω κάτω να τον φορτώσεις... OK, να ξέρεις όμως οτι οτιδήποτε κάτω από 100 Gbytes δεν κάνει. Και δεν κάνω πλάκα...
Καταπληκτική δουλειά στο κόκπιτ! Συνέχισε, μη σταματάς!
Παράθεση από: Costas 1/72 στις Μαΐου 04, 2007, 12:45:04 μμΚαταπληκτική δουλειά στο κόκπιτ! Συνέχισε, μη σταματάς! Χάρης σε εσένα φίλε μου! Thanks again!
Παράθεση από: LIVERPOOL στις Μαΐου 04, 2007, 11:50:29 πμΓιάννη για πρώτη φορά είναι πολύ εντάξει. Ξάνοιξέ το λίγο με λίγο άσπρο εναμελ κάνοντας στεγνό πινέλο και θα δείξει πολύ καλύτερο.Τώρα για το σκούρο που λες απ' ότι είδα μάλλον έπρεπε να αραιώσεις περισσότερο το χρώμα που χρησιμοποίησες. Θέλει τρελό αραίωμα λέμε.Αύριο στο Κιστου να το δούμε από κοντά για περισσότερα, αν δεν το έκλεισες ήδη.Στέλιο το wash το έκανα με λάδια Ζωγραφικής burt umber + λιγο invory black αραιωμένα με white spirit. Είναι κακός συνδυασμός? Ελπίζω να μπορέσω να έρθω στον Κίτσο να τα πούμε από κοντά.
Παράθεση από: siva στις Μαΐου 04, 2007, 12:11:54 μμΠαράθεση από: LIVERPOOL στις Μαΐου 04, 2007, 11:50:29 πμΓιάννη για πρώτη φορά είναι πολύ εντάξει. Ξάνοιξέ το λίγο με λίγο άσπρο εναμελ κάνοντας στεγνό πινέλο και θα δείξει πολύ καλύτερο.Τώρα για το σκούρο που λες απ' ότι είδα μάλλον έπρεπε να αραιώσεις περισσότερο το χρώμα που χρησιμοποίησες. Θέλει τρελό αραίωμα λέμε.Αύριο στο Κιστου να το δούμε από κοντά για περισσότερα, αν δεν το έκλεισες ήδη.Στέλιο το wash το έκανα με λάδια Ζωγραφικής burt umber + λιγο invory black αραιωμένα με white spirit. Είναι κακός συνδυασμός? Ελπίζω να μπορέσω να έρθω στον Κίτσο να τα πούμε από κοντά.Ο συνδιασμός που λες είναι εντάξει. Εγώ έλεγα ότι μάλλον έπρεπε να βάλεις περισσότερο white spirit στην αραίωση έτσι ώστε να διαλυθεί καλύτερα το χρώμα και να μην αφήνει πολλά υπολείματα όταν στεγνώσει. Κάνε μερικά ξανοίγματα με άσπρο λάδι ζωγραφικής και πέρασέ το με ένα ματ βερνίκι μετά. Θα αποκτήσει βάβος έτσι.