Παιδιά,ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας!
Πραγματικά το συγκεκριμένο project εκτός από την τιμή που μας έγινε για να το ολοκληρώσουμε και να εκτεθεί στην Μοίρα,είναι και ελκυστικότατο σαν θέμα και μέγεθος ( πολύ μεγάλο για μένα!

)
Όπως είπε και ο Κώστας,είναι πραγματικά πολύ όμορφο να μοντελάρεις με παρέα!
Πολλές φορές στο παρελθόν έχω ψιλομοντελάρει για μικρά διαστήματα με άλλους μοντελιστές,ποτέ δεν έτυχε μια ολόκληρη μέρα.
Πάνω στο κιτ τώρα,αφού κάναμε κάποιον πρόχειρο σχεδιασμό για το τι θα βελτιώσουμε ή αλλάξουμε,πλακώθηκε ο Κώστας και σε λίγο περισσότερο από μια μέρα,καθάρισε όλα τα κομμάτια και βελτίωσε με φύλλο πλαστικού το κόκπιτ προσθέτοντας βασικές λεπτομέρειες και ενισχύσεις.
Πάνω στην πλάκα,αποφασίσαμε να αφιερώσουμε όλη την επόμενη μέρα για εντατικό μοντελάρισμα με απώτερο σκοπό να ολοκληρώσουμε την βελτίωση στο κόκπιτ και να βάψουμε τα βασικά χρώματα,κάτι που τελικά έγινε!
Μιας και η μεγάλη μου αγάπη είναι η φθορές,αποφασίσαμε να αναλάβω αυτό το κομμάτι.
Έτσι λοιπόν αυτές τις μέρες θα κοιτάξω να φθείρω το κόκπιτ οπως του αρμόζει λόγω κλίμακας( άρμα θα το κάνω...

)
Εντωματαξύ ο Κώστας θα βελτιώσει την όψη των αεραγωγών και θα ασχοληθεί με τα βαρετά στοκαρίσματα...

Στην τελευταία ευθεία ο άλλος Κώστας(Heater) και ίσως ο προηγούμενος Κώστας(Melpas) θα ασχοληθούν με το βάψιμο,ενώ εγώ θα τους μαστιγώνω!
Στο θέμα φθορών,πραγματικά είναι κάτι που περιμένω να κάνω με μεγάλη αγωνία,αλλά θα κοιτάξουμε να συνεργαστούμε όλοι μας για το τελικό αποτέλεσμα!(Βρε Κωστάκη,καθάρισε λίγο τα πινέλα και τον αερογράφο...πιάσε και μια Κόκα ρε όπως θα έρχεσαι...

Μια βάση,για αναπαράσταση τροχοδρόμησης ή leak check στο τέλος και κάποιο ταμπελάκι θα ολοκληρώσει το project...!
Φυσικά μετά θα γυρίσουμε στα παλιά(δεν φτιάχνω άλλα μοντέλα για φέτος...θα συνεχίσω να μαζεύω κάτι κιτάκια που μου λείπουν,κλπ)