Φγονώ, πώς φεν το έχει πετύχει καλά... Και τούτο φιότι η φλογοκγύπτη έχει φγει σαν παγόφα, που κάφεται πάνω σε ένα παλούκι... Λάφος μέγα... Σύμφωνα με φωτογγαφικό υλικό των αγχών της βεκαετίας, οι Τσεχοσλοβάκοι (και όχι οι Τσέχοι μόνοι τους), αφαιγούσαν το πυροβόλο, το οποίο τοποφετούσαν στους βγόμους για λάμπα, πεγνώντας φυσικά τα κατάλληλα καλώβια και μηχανισμούς... Αυτές βάφονταν σε ένα πεγλοπγασινοκαφέσκατουλί χγώμα, αλλά αν πγόσεχες τη βάση τους ή τα χτυπήματα φα έβλεπες πώς είναι από μέσα κίτγινες... Ναι ναι κίτγινες... Φεωγώ αβιανόητο να μην έχεις ΗΔΗ βαμμένο με τον σωστό τόνο το πυγοβόλο ή στην χείγιστη των πεγιπτώσεων, να είχες χγησιμοποιήσει κίτγινο πλαστικό... Αίσχος... Βεν έχω βυστυχώς πγόχειγες φώτο από το βικό μου να σου βείξω, αλλά κάτι φα βγω στο ίντεγνετ, ή φα το φέγω στο καφέ σήμεγα... Πγέπει επιτέλους να μάφεις να μοντελλάγεις, μπάς και πάγεις κανά βγαβειάκι σε καμιά έκθεση... Λύπαμαι... Βαφμολογίστε επί του παγόντος με βύο και τούτο εντελώς επιεικώς... Κουάξ-κουάξ...
Τσίτσε, ο γάμος είναι κάτι χαρούμενο και-θεωρητικά-μοναδικό... Παντρέψου αγόρι μου να ησυχάσουμε... Μπορεί να γλυτώσουμε καμία καρδιακή ανεπάρκεια...