Να και το δικό μου μικρό Tiger Moth της Airfix! Μία μέρα ρώτησα τη σύζυγο να προτείνει ένα μοντέλο από το σωρό και το μάτι της έπεσε σε αυτό (θα μου πεις εδώ παντρεύτηκε εμένα!) και μάλιστα το ήθελε και trainer yellow. Το κιτ ήταν χοντροκομμένο σχετικά αλλά χωρίς flash, sink marks ή ejector pin marks. Η εφαρμογή ήταν καλή, κάτι σύνηθες στα διπλάνα της Airfix στην 1/72, πλην ίσως του Camel. Μόνο πρόβλημα το εντελώς άδειο cockpit, οπότε scatch και βγήκε ότι βλέπετε...
Αστάρωμα με άσπρο Humbrol 34, μασκάρισμα τα σημεία των roundels για να μη φαίνεται το κίτρινο κάτω από τα σήματα, preshading με γκρι Tamiya XF-22 και 3 λεπτά χέρια trainer yellow Ηumbrol 24. Ελαφρό wash, ψιλοφθορές και σήματα τα οποία ήταν τέλεια, όπως όλα τα σήματα της Airfix που είναι in register. Λίγα πράγματα από συρματόσκοινα, μόνο στα φτερά, και σε μία απόφαση της τελευταίας στιγμής οι ζώνες του πίσω καθίσματος βγήκαν από το cockpit και κρεμάστηκαν χύμα από έξω.

Η Ελένη ενθουσιάστηκε και αυτό μετράει!

Τώρα το χρώμα του cockpit είναι πιθανότατα λάθος και έπρεπε να είναι ένα προς το κεραμιδί, λείπουν περίπου το 50% από τα συρματόσκοινα και ο κώνος της έλικας έχει κάπως παράξενο σχήμα...
Αντε, τη γνώμη σας!