0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Boomer στις Μαΐου 07, 2007, 01:58:51 μμΜπράβο στον Black Sheep για το βράβείο.Η έκθεση είχε πολύ ωραία εκθέματαBoomer ευχαριστώ πόλυ - όπως και όλους τους "συνάδελφους, συνφορμίτες αγωνίστες μπεεε μοντελιστές ήθελα να πω - για τα καλά τους λόγια.Οσο για φωτό όταν πάρω φωτομηχανή!!
Μπράβο στον Black Sheep για το βράβείο.Η έκθεση είχε πολύ ωραία εκθέματα
Παράθεση από: LIVERPOOL στις Μαΐου 07, 2007, 01:39:00 μμΑπογοήτευση στην φωτογραφία φαίνομα διπλάσιος απο τον BLACK SHEEP. Σχεδόν σαν τον gkontog είμαι Δηλαδή αρρενωπός, πνευματώδης, αποφασιστικός, έξυπνος, μυώδης, τρυφερός, τσαχπινογαργαλιάρης και, ίσως το σημαντικότερο όλων, μετριόφρων
Απογοήτευση στην φωτογραφία φαίνομα διπλάσιος απο τον BLACK SHEEP. Σχεδόν σαν τον gkontog είμαι
Παράθεση από: gkontog στις Μαΐου 07, 2007, 01:44:54 μμΠαράθεση από: LIVERPOOL στις Μαΐου 07, 2007, 01:39:00 μμΑπογοήτευση στην φωτογραφία φαίνομα διπλάσιος απο τον BLACK SHEEP. Σχεδόν σαν τον gkontog είμαι Δηλαδή αρρενωπός, πνευματώδης, αποφασιστικός, έξυπνος, μυώδης, τρυφερός, τσαχπινογαργαλιάρης και, ίσως το σημαντικότερο όλων, μετριόφρων Αυτές είναι οι κρύφές μας χάρες βρε γι' αυτό άλλωστε είμαστε "στρόγγυλοι"
Ρε παιδιά εγώ γιατί δεν μπορώ να δω τις φωτογραφίες; Τελικά είμαι μόνο εγώ ή είναι και άλλοι;