Τωρα που το αποτελεσμα της ψηφοφοριας δεν αλαζει,μπορω να κανω μια χαζη ερωτηση?Πως ενα μοντελο με κοκπιτ της Eduard και εξατμισεις της Quickboost να ειναι δηλωμενο ως ΟΟΒ? 
κακώς είναι έτσι και δεν είναι πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τ΄΄ετοιο,
αλλά εξαρτάται απο την ειλικρίνεια του καθενός που συμμετέχει και στις γνώσεις αυτού που παραλαμβάνει που σίγουρα δεν προλαβαίνει να κάνει ενδελεχή έλεγχο.
Εγώ παιδιά λόγω πολύ σοβαρού προβλήματος υγιείας δεν μπορώ να κατέβω με τπτ
Κρίμα και το ήθελα πολύ
επειδή μάλλον το πρόβλημα του Παναγιώτη είναι για καλό, εύχομαι ότι καλύτερο . αυτός ξέρει.
Πέρασα και εγω μια βόλτα χτες το πρώι απο εκεί. Πρώτη μου φορά ήταν που πήγαινα σε τέτοια έκθεση. Αν και τα μοντέλα σε γενικό βαθμο ήταν πολύ καλοφτιαγμένα πέριμενα να ήταν αρκετά μεγαλύτερα σε αριθμο. Στα αεροπλανικά θέματα τουλάχιστον (καθότι αεροπλανακιας).
Σχετικά με της κατηγορίες θα ηθελα να ρώτησω κάτι. Μήπως είναι υπερβολικά πολλές σε σχεση με τον αριθμο το εκθεμάτων. Μήπως πρέπει να ενοποιηθουν κάποιες κατηγοριες. Πολλες κατηγορίες όπως επισυμανε και ο στρατος ειτε ήταν κενές είτε αντε το πολυ να έιχαν 1-2 μοντελα.
ο αριθμός των κατηγορίων και υποκατηγοριών ή κλάσεων,
έχει προκύψει έπειτα απο επιθυμίες αλλά και γκρίνιες των συμμετεχόντων.
γνωρίζοντας το σκεπτικό δημιουργίας όλων αυτών και τις ανάγκες που έχουν κληθεί να ικανοποιήσουν,
δεν μπορώ να φανταστώ ποιες κατηγορίες ή κλάσεις θα μπορούσαν να συγχωνευτούν (εντάξει υπάρχουν 1-2 περιπτώσεις αλλά όχι περισσότερες)
θα το επαναλάβω για πολλοστή φορά,
όλες οι προτάσεις ή ιδέες είναι ευπρόσδεκτες και συζητίσιμες,
εφόσον υποβληθούν στα αρμόδια όργανα απο τα μέλη της IPMS Ελλάδος.
και μέλος μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε πολύ εύκολα και με μικρό σχετικά κόστος.
Σ.Σ.