Αποστολέας Θέμα: 26ος Διαγωνισμός - Εκθεση της IPMS Ελλάδος (1-7/10/2007)  (Αναγνώστηκε 53956 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος NICK OLIVER KALIMERIS

• Modelclub.gr
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: NAUPLIO-OXFORD,UK
  • modelclub.gr
Απ: 26η Ετήσια Εκθεση Μοντελισμού της IPMS Ελλάδος
« Απάντηση #175 στις: Οκτωβρίου 02, 2007, 01:06:54 πμ »
Επειδη λοιπο εξωτερικο :cry:,καλη τυχη σε ολους σας παιδια ::salut::,ιδιαιτερα στους φιλους μου staticjim και Κακαλο που παιρνουν για πρωτη φορα μερος,καλη τυχη κοριτσια :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #176 στις: Οκτωβρίου 02, 2007, 07:19:56 πμ »
@Σταύρος: μεταφορά εκτός από πόρτα-πόρτα δεν υφίσταται :!:
 :mrgreen:
Τί ήθελες δηλαδή..... Να σου πω φέρε την προίκα σου σπίτι μου και θα σε πάω στην έκθεση ή μήπως εντάξει πήγαμε στην έκθεση αλλά τώρα θα σε αφήσω να γυρίσεις μόνο σου :?:
Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση :!:
 :wink:

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
« Απάντηση #177 στις: Οκτωβρίου 02, 2007, 09:33:38 πμ »
Βρε παιδιά, μην μου πείτε οτι γύρω απο τα μοντέλα δεν υπάρχουν προστατευτικά κορδονάκια που να απαγορεύουν την πολύ κοντινή επαφή??  :shock: :shock:

Δηλαδή αν κάποιος πιτσιρικάς αποφασίσει να διαπιστώσει αν ο ελικας απο κάποιο αεροπλάνο κάνει γκίλι,γκίλι (κοινός περιστρέφεται) ή αρχίσει και κυνηγιέται με άλλον συμπαθέστατο πιτσιρικά μεσα στην έκθεση και πάρουν βόλτα κανα τραπέζι? Τοτε τι γινεται?

-  Εε με συγχωρείτε κύριε Λέκκα αλλά ο γερανός σας μόλις γκρεμίστηκε... Λύπουμεθα για το ατυχες συμβάν... Να μην πω να συμβει σε κανα gkontong τι θα γίνει...

Βρε Σταύρο!!! Ειναι δυνατόν ??    :shock: :shock:

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #178 στις: Οκτωβρίου 02, 2007, 09:41:03 πμ »
Βρε παιδιά, μην μου πείτε οτι γύρω απο τα μοντέλα δεν υπάρχουν προστατευτικά κορδονάκια που να απαγορεύουν την πολύ κοντινή επαφή??  :shock: :shock:

Δηλαδή αν κάποιος πιτσιρικάς αποφασίσει να διαπιστώσει αν ο ελικας απο κάποιο αεροπλάνο κάνει γκίλι,γκίλι (κοινός περιστρέφεται) ή αρχίσει και κυνηγιέται με άλλον συμπαθέστατο πιτσιρικά μεσα στην έκθεση και πάρουν βόλτα κανα τραπέζι? Τοτε τι γινεται?

-  Εε με συγχωρείτε κύριε Λέκκα αλλά ο γερανός σας μόλις γκρεμίστηκε... Λύπουμεθα για το ατυχες συμβάν... Να μην πω να συμβει σε κανα gkontong τι θα γίνει...

έχεις δίκιο
αλλά.... :roll:
επίσης, οι φωτό του Φάνη,
δεν δείχνουν πόσο στριμωγμένα είναι τα πράγματα στην αίθουσα.... :shock:
θα χρειαστεί πολλή προσπάθεια για επιτήρηση και αποφυγη΄ατυχημάτων.
 ::icon_thumright::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #179 στις: Οκτωβρίου 02, 2007, 09:52:14 πμ »

έχεις δίκιο
αλλά.... :roll:
Σ.Σ.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Δηλαδή βρε Σταύρο μου, μήπως πρέπει τελικά να το ξανασκεφτούμε ΤΡΙΔΙΠΛΑ για το αν θα κατεβάσουμε (φυσικά με δικό μας ρίσκο πιστεύω πάντα εε;) κάτι ή όχι;;;;

Εμένα προσωπικά δεν θα με ένοιαζε ιδιαίτερα αν πάθει κάτι το διόραμα ή όχι....
αλλά.... μόνο τα 4 τέσσερα μοντέλα των αυτοκινήτων (τα οποία είναι ρητινένια, μου στοιχίσανε μια περιουσία ήδη πριν κάμποσα χρόνια και ΔΕΝ υπάρχουν πλέον γιατί η εταιρεία παραγωγής τους έχει κλείσει, και ας μην βάλω τον προσωπικό κόπο) να πάθουν κάτι δεν θα το αντέξω   :cry:

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #180 στις: Οκτωβρίου 02, 2007, 10:02:31 πμ »
Νομίζω, οτι πρεπει να το λάβετε σοβαρα υπόψη την επόμενη φορά που θα γίνει έκθεση Σταύρο...

Το θετικό είναι οτι τουλαχιστον εσυ ( δεν γνωριζω και κανέναν αλλο απο την IPMS) εισαι ειλικρινής και πραγματικά το εκτιμώ πάρα πολύ αυτό... Δεν περίμενα τέτοια απάντηση.. ::eusa_clap::

Κρίμα ειναι βρε φιλε, λέμε για Ευρωπαικά standards στις εκδηλώσεις μας.. Βάλτους εκει να παρουν κανα κορδόνι, δεν ειναι και τόσο ακριβά, μένουν για πάντα και δεν θα έχετε και σπαστικούς σαν εμένα , σαν αυτούς που θα σπάσουν τα μοντέλα τους και καμια 10αρια ακόμη να γκρινιάζουν...  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
« Απάντηση #181 στις: Οκτωβρίου 02, 2007, 10:05:27 πμ »
Γρηγόρη, Νίνο και λοιποί ενδιαφερόμενοι φίλοι,
Για να μην θεωρητικολογούμε και κινδυνολογούμε,
 :D
τόσα χρόνια που παρακολουθώ τις εκθέσεις της IPMS Ελλάδος απο κοντά,
(από εποχή Ελληνο-Αμερικανικής Ενωσης στη Μασαλλίας)
στους 25 διαγωνισμούς-εκθέσεις που έχουν γίνει μέχρι σήμερα
και με διάφορες συνθήκες,
 ::eusa_clap::
προσωπικά θυμάμαι μόνο 3-4 περιστατικά ατυχημάτων (σε μοντέλα εννοώ, με ευθύνη των επισκεπτών).
 :shock:
σε σχέση με τα χιλιάδες (κυριολεκτικά) εκθέματα όλων αυτών των ετών,
:roll:
νομίζω τα λιγότερα απο 10 ατυχήματα,
δικαιολογούνται στατιστικά.
αυτό δεν μειώνει βέβαια όσα λες:
για τον καθένα , το μοντέλο του αποτελεί κάτι ιδιαίτερο και αντιπροσωπεύει κόπο, χρόνο, θυσίες και ότι άλλο,
που σίγουρα δεν μπορούν να "καλυφθούν" απο μια "στατιστική" δικαιολογία για ενδεχόμενο ατύχημα.
ας ευχηθούμε και φέτος να πάνε όλα καλά.
 ::salut::
Σ.Σ.

ΥΓ. έλα να τα πούμε και απο κοντά στην έκθεση. ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Double Ugly

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτη
  • Three Traps Baby...!!!
    • Image
« Απάντηση #182 στις: Οκτωβρίου 02, 2007, 10:17:16 πμ »
... Να μην πω να συμβει σε κανα gkontong τι θα γίνει...
Μόνο στον gkontong :?: :?: :?:
Μήπως να το ξανασκεφτώ :?:
Όχι. Το περιμένω τόσο καιρό, τα μοντέλα συσκευάστηκαν από χθες, οπότε το ποτάμι δε γυρίζει πίσω...
Ο  ::pop:: να φυλάει τα μοντέλα μας αυτές τις μέρες ::eusa_pray:: ::eusa_pray:: ::eusa_pray::

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #183 στις: Οκτωβρίου 02, 2007, 10:21:14 πμ »
... ας ευχηθούμε και φέτος να πάνε όλα καλά.
 ::salut::
Σ.Σ.

Από το στόμα σου και στου θεού το αυτί,

και δεν κινδυνολογούμε φίλε Σταύρο, απλά 1ον φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά και 2ον με καλή διάθεση πάντα προσβλέπουμε όλοι πιστεύω (ο καθένας με τον τρόπο του και εκφράζοντας τη γνώμη του) στην καλυτέρευση του χόμπυ μας. Η ιδέα με τα κορδονάκια όπως είπε και ο Γρηγόρης (δε σου λέω για μεταλλικές μπάρες στυλ Euromilitaire) είναι εύκολα εφαρμόσιμη.
Sorry αν ακουγόμαστε υστερικοί ή απαιτητικοί, ομολογώ ότι δεν έχω παρακολουθήσει παραπάνω από 3-4 εκθέσεις (στην Καισαριανή και πέρισυ στο Πολεμικό) αλλά κυριολεκτικά το "μπάχαλο" το περυσινό με τρόμαξε, οπότε όταν μίλησες και για στενότητα χώρου ....

Εύχομαι καλή επιτυχία (που είμαι σίγουρος ότι είναι δεδομένη για φέτος) και όλα να κυλήσουν ομαλά.  ::salut::

ΥΓ ... κι εγώ πάντως θα το "κατεβάσω" το δικό μου.

Αποσυνδεδεμένος jogiav

• ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Innocence is no excuse
« Απάντηση #184 στις: Οκτωβρίου 02, 2007, 10:24:06 πμ »
Σ.Σ.

Η αλήθεια είναι ότι από τις περιγραφές, περίμενα κάτι πολύ πιο ευρύχωρο από αυτό που είδα...
Κατά τη γνώμη μου, πολύ δύσκολα θα αποφευχθούν ατυχήματα ενώ, δεν είδα ούτε τουλάχιστον καρτελάκια "Μην Αγγίζετε" (δεν ξέρω αν θα τοποθετηθούν αργότερα).
Επίσης, τα περίπτερα των καταστημάτων εκατέρωθεν των δύο πάγκων δυσκολεύουν περισσότερο τα πράγματα επειδή αφήνουν πολύ στενούς διαδρόμους...
Πράγματι χρειάζεται πολλή και ποιοτική επιτήρηση...
Ελπίζω και εύχομαι να πάνε όλα καλά.
Γιάννης Γιαβάσης

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #185 στις: Οκτωβρίου 02, 2007, 10:29:35 πμ »
Παιδιά μιας και είμαι και εγώ χρόνια στις εκθέσεις,θεωρώ ότι ο κίνδυνος είναι μηδαμινός...
Μπορεί να μην υπάρχουν κορδόνια,αλλά ο περισσότερος κόσμος έχει απόλυτη αίσθηση μιας και είναι μοντελιστές...
Κάποιοι ή κάποια παιδάκια  που έχουν την φαεινή ιδέα να βάλουν χέρι στα μοντέλα ή να κάνουν άγαρμπες κινήσεις,στην πλειονότητα των περισπτώσεων έχουν ήδη τσεκαριστεί από μέλη της IPMS και διάφορους άλλους και ζητείται κατευθείαν να δείξει την απαιτούμενη προσοχή.
Στην περίπτωση μικρών παιδιών,πιστεύω υπάρχει συνεχές τσεκάρισμα και ενημέρωση στους γονείς να μην αφήσουν το παιδί ελεύθερο για κανένα λόγο.
Μιλάμε για ηλικίες 2-10 ετών που μπορεί να είναι παντελώς απρόσεκτα...
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #186 στις: Οκτωβρίου 02, 2007, 10:47:32 πμ »
Παιδιά μιας και είμαι και εγώ χρόνια στις εκθέσεις,θεωρώ ότι ο κίνδυνος είναι μηδαμινός...
Μπορεί να μην υπάρχουν κορδόνια,αλλά ο περισσότερος κόσμος έχει απόλυτη αίσθηση μιας και είναι μοντελιστές...
Κάποιοι ή κάποια παιδάκια  που έχουν την φαεινή ιδέα να βάλουν χέρι στα μοντέλα ή να κάνουν άγαρμπες κινήσεις,στην πλειονότητα των περισπτώσεων έχουν ήδη τσεκαριστεί από μέλη της IPMS και διάφορους άλλους και ζητείται κατευθείαν να δείξει την απαιτούμενη προσοχή.
Στην περίπτωση μικρών παιδιών,πιστεύω υπάρχει συνεχές τσεκάρισμα και ενημέρωση στους γονείς να μην αφήσουν το παιδί ελεύθερο για κανένα λόγο.
Μιλάμε για ηλικίες 2-10 ετών που μπορεί να είναι παντελώς απρόσεκτα...

Γιωργο σεβομαι την αποψη σου αλλα δεν συμφωνω μαζί σου περι μηδαμινών πιθανοτήτων ζημιάς και κοντρολαρίσματος πιτσιρικάδων, δηλαδή τι μου λές τωρα ότι ειναι οκ να μην εχει προστατευτικά ??     :shock:

Και δεν το λέω για να μην κατεβάσουν τα παιδιά μοντέλα, προς θεού.. Αλλωστε και εγω θα φέρω, αλλά οι στοιχειώδεις κανόνες προστασίας απο ενα σύλλογο/κοινότητα που ειναι ο παλαιότερος στην χώρα και κάνει μια πανελλήνια εκθεση στην πρωτεύουσα της χώρας  με entry fee για τα μοντέλα ειναι επιτακτική και δεν χωράει διαπραγμάτευση κατα την γνωμη μου!

Το ειδα απο τις φώτο και οι προθέσεις μου δεν ειναι να σαμποτάρω οτιδήποτε... Απλα να πω την αποψη μου εχοντας επισκεφτεί αρκετες εκθεσεις σε Ελλάδα και εξωτερικο οταν ζούσα έξω.

Δεν θεωρω οτι σε πολυκοσμία θα μπορέσει κανεις μα κανεις, οση καλή διάθεση και να εχουν τα παιδιά να προλάβουν το κακό...

Στην εκθεση στο πολεμικό μουσείο Αθηνών ειδαν ενηλικους "πιτσιρικάδες" να αγγίζουν με το δάχτυλο καλύπτρα απο δουλειά του Τσώνου (και δεν ημουνα μόνος μου στο συμβάν).. Τους εγινε παρατήρηση αφου προλάβανε και "βάλανε δαχτυλο" ευτυχως χωρις συνεπειες..

Αυτά και καλή επιτυχία στην έκθεση και στην ΙPMS στην εξαιρετική προσπάθεια που κάνει...  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
« Απάντηση #187 στις: Οκτωβρίου 02, 2007, 11:46:06 πμ »
Παιδιά δέν νομίζω πως τα κολονάκια και τα κορδόνια μπορούν να προστατεύσουν τα μοντέλα απο τον αδαή/ανεγκέφαλο... Την έχω πάθει και φυσικά με πείραξε (βλέπε και το θέμα για το Spitfire) αλλά πιστεύω πώς εκτός απο αναποτελεσματικά, δημιουργούν και προβλήματα ειδικά σε περιορισμένους χώρους...

Θα πρέπει αναμφισβήτητα να μπούν πολλά καρτελάκια που να γράφουν ότι τα μοντέλα είναι ΠΟΛΥ ΕΥΘΡΑΥΣΤΑ και όχι ένα απλό "Μήν αγγίζετε" καί ίσως άν υπάρχει ηχητική εγκατάσταση να μεταδίδεται ανα τακτά διαστήματα μυνηματάκι περί του εύθραυστου και ευπαθούς των εκθεμάτων (ξέρετε καμιά απαλή, ευγενική/γυναικεία φωνή όχι κανένα ACHTUNG-ACHTUNG :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ::glossa:: )

Και φυσικά όλοι οι μοντελιστές επισκέπτες, να έχουν το νού τους για τους άσχετους... ξεχωρίζουν έτσι κι αλλιώς :twisted:
Πρωσωπικά πολλές φορές σε εκθέσεις "γυρνάω" μαζί τους και τους έχω "απο κοντά"...

Αποσυνδεδεμένος KostasT

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ουαλλια/Αθηνα
  • Κωστας Τσιπας
« Απάντηση #188 στις: Οκτωβρίου 02, 2007, 12:00:33 μμ »
Kali epitihia se olus eyhomai kai na ehete fun oloi sas ::icon_thumright:: ::salut::
kai poles fotos na parete :mrgreen:
There is a very fine line between "hobby" and "mental illness."
Τι τραβαει η ανθρωποτητα...................................

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • MC crew
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
« Απάντηση #189 στις: Οκτωβρίου 02, 2007, 12:13:58 μμ »
...καί ίσως άν υπάρχει ηχητική εγκατάσταση να μεταδίδεται ανα τακτά διαστήματα μυνηματάκι περί του εύθραυστου και ευπαθούς των εκθεμάτων (ξέρετε καμιά απαλή, ευγενική/γυναικεία φωνή όχι κανένα ACHTUNG-ACHTUNG ...

Και όμως αν υπήρχε μια φιγούρα ενός, ή και μίας διμοιρίας των SS, ή της Gestapo που θα αναλάμβανε την περιφρούριση των μοντέλων, θα ήταν μια χαρά!
:P :P ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος Wildcat

• ...ή απλά Γάτος
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Over the hills and far away...
« Απάντηση #190 στις: Οκτωβρίου 02, 2007, 12:19:02 μμ »
...καί ίσως άν υπάρχει ηχητική εγκατάσταση να μεταδίδεται ανα τακτά διαστήματα μυνηματάκι περί του εύθραυστου και ευπαθούς των εκθεμάτων (ξέρετε καμιά απαλή, ευγενική/γυναικεία φωνή όχι κανένα ACHTUNG-ACHTUNG ...

Και όμως αν υπήρχε μια φιγούρα ενός, ή και μίας διμοιρίας των SS, ή της Gestapo που θα αναλάμβανε την περιφρούριση των μοντέλων, θα ήταν μια χαρά!
:P :P ::glossa::

Deine papieren, bitte! Schnell!!! ::drill::

Αποσυνδεδεμένος Trutch

• ΕΛΛΗΝ ΟΠΛΙΤΗΣ - ΑΕΘΝΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ
  • Scale 1/48
  • *
  • OY ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ..
    • Trutch
Απ: 26η Ετήσια (2007) Εκθεση Μοντελισμού της IPMS Ελλάδος (1-7/10/2007)
« Απάντηση #191 στις: Οκτωβρίου 02, 2007, 03:52:16 μμ »
Αλεξ αν περασεις μια βόλτα απο τις φιγούρες θα δείς κατι γνώριμο  :mrgreen:
Για τον κοσμο εισαι καποιος....για καποιον εισαι ο κοσμος!!! Με αγαπη..ο καποιος! (το avatar μου φιλοτεχνηθηκε απο τον φιλο Corto)

http://trutch.moonfruit.com

Αποσυνδεδεμένος Trutch

• ΕΛΛΗΝ ΟΠΛΙΤΗΣ - ΑΕΘΝΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ
  • Scale 1/48
  • *
  • OY ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ..
    • Trutch
« Απάντηση #192 στις: Οκτωβρίου 02, 2007, 03:56:03 μμ »
Παιδιά εγώ δεν θα παραδώσω κάποιο μοντέλο καθώς τον μοντελισμό τον ανακάλυψα και τον ερωτεύθηκα πριν ένα μήνα οπότε δεν τολμώ να φέρω το μοναδικό μου μοντέλο στην έκθεση

οοο μην το πάς ετσι.. μια εμπειρία ειναι .. εγω πηγα δύο μοντέλα( μαλιστα το Φάντασυ ειναι η πρώτη μου φιγούρα :D ) που δεν μου αρέσουν ουτε εμένα του ίδιου  :mrgreen: :mrgreen: αλλα ειναι καλο να ακους την γνώμη των αλλων και να βλέπουν την δουλειά σου..
Για τον κοσμο εισαι καποιος....για καποιον εισαι ο κοσμος!!! Με αγαπη..ο καποιος! (το avatar μου φιλοτεχνηθηκε απο τον φιλο Corto)

http://trutch.moonfruit.com

Αποσυνδεδεμένος PanPan

• Παναγιώτης :)
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • xtracolor!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Απάντηση #193 στις: Οκτωβρίου 02, 2007, 04:53:24 μμ »
Παιδιά εγώ δεν θα παραδώσω κάποιο μοντέλο καθώς τον μοντελισμό τον ανακάλυψα και τον ερωτεύθηκα πριν ένα μήνα οπότε δεν τολμώ να φέρω το μοναδικό μου μοντέλο στην έκθεση

οοο μην το πάς ετσι.. μια εμπειρία ειναι .. εγω πηγα δύο μοντέλα( μαλιστα το Φάντασυ ειναι η πρώτη μου φιγούρα :D ) που δεν μου αρέσουν ουτε εμένα του ίδιου  :mrgreen: :mrgreen: αλλα ειναι καλο να ακους την γνώμη των αλλων και να βλέπουν την δουλειά σου..

το σάββατο θα σαι εκεί με τον Παναγιώτη(wingedwolf?)???

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #194 στις: Οκτωβρίου 02, 2007, 08:32:36 μμ »
Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά και απλά η κουβέντα που έγινε ήταν καθαρά φιλολογική.
Πάντως να προσθέσω ότι οι πάγκοι πάνω στους οποίους βρίσκονται τα μοντέλα είναι αρκετά ψηλοί, οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος από πιτσιρίκια.
Έτσι τουλάχιστον ελπίζω.

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #195 στις: Οκτωβρίου 02, 2007, 09:44:32 μμ »
Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά και απλά η κουβέντα που έγινε ήταν καθαρά φιλολογική.
Πάντως να προσθέσω ότι οι πάγκοι πάνω στους οποίους βρίσκονται τα μοντέλα είναι αρκετά ψηλοί, οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος από πιτσιρίκια.
Έτσι τουλάχιστον ελπίζω.

Φιλολογική θα είναι μέχρι του χρόνου να δεν υπάρχει κάτι.... Βρε Φάνη, το οι παγκοι ειναι ψηλοί ειναι Ελληνική δικαιολογία, και ετσι δικαιολογείς το αυτονόητο...

Δηλαδή τωρα τι λέμε οτι δεν πειράζει που δεν εχει κορδόνια? Ε ναι! Πειράζει και να φροντίσει η IPMS μετά απο 26 χρόνια στην επόμενη να έχει! Αν δεν εχει λεφτά να προέβλεπε να βάλει ενα εισητήριο 1 ευρώ για όλη την εβδομάδα και τα εσοδα να πηγαίναν για αυτόν τον σκοπό.. Ποιός θα τους κατηγορούσε?

Τέλος απο εμενα στο θέμα.. Και για να γυρίσω στα μοντελιστικά θεωρώ οτι το LAV του Σταυρου, τουλάχιστον απο τις φώτο, ειναι μαμάτο.. Μπράβο και  οταν το πάρεις πίσω ριξε κοντινές να δουμε και εμείς στο φόρουμ!  ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
« Απάντηση #196 στις: Οκτωβρίου 02, 2007, 10:30:06 μμ »
 ::arrowred:: PanPan,

φίλε, το TF-104 σου
το οποίο δεν είχα ξαναδεί,
είναι εξαιρετικό.
όλα τα λεφτά στην κατηγορία-κλάση του
συγχαρητήρια.
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος PanPan

• Παναγιώτης :)
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • xtracolor!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Απάντηση #197 στις: Οκτωβρίου 02, 2007, 10:56:40 μμ »
::arrowred:: PanPan,

φίλε, το TF-104 σου
το οποίο δεν είχα ξαναδεί,
είναι εξαιρετικό.
όλα τα λεφτά στην κατηγορία-κλάση του
συγχαρητήρια.
Σ.Σ.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! ::proskino:: ::proskino:: Χθες έφυγα κατά τις 7 παρά και δε τα είπαμε.... Θα είμαι όμως εκεί και το Σάββατο.... ::icon_thumright::

Αποσυνδεδεμένος LIVERPOOL

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
« Απάντηση #198 στις: Οκτωβρίου 02, 2007, 11:08:40 μμ »
Μιας και γίνεται λόγος για σχοινάκια για προστασία τον μοντέλων θέλω να πω πως μόνο αυτά δεν φτάνουν. Θα πρέπει να υπάρχουν και άτομα μέσα από τα σχοινιά και να επιτηρούν συνεχώς, για πιτσιρικάδες για άσχετους περίεργους ακόμα και για "σχετικούς" περίεργους.
Θα αναφέρω ένα, ευτυχώς χωρίς δυσάρεστη κατάληξη, περιστατικό που συνέβη στο σταντ που είχε ο ΠΗΓΑΣΟΣ στην τελευταία ΔΕΘ. Καθόμασταν δύο άτομα για φύλαξη των μοντέλων και ενημέρωση του κόσμου που ερχόταν και ξαφνικά ένας πιτσιρικάς από μακριά φωνάζοντας "αεροπλανάκια" ορμάει σαν σίφουνας περνάει τα προστατευτικά σχοινάκια που είχαμε, και μάλιστα διπλά, και τον σταματήσαμε την τελευταία στιγμή ενώ ήταν έτοιμος να μπει στο κοκπιτ ενός αεροπλάνου.

Πάντως όσα περισσότερα μέτρα προστασίας μπορούν να παρθούν καλό είναι να παίρνονται.

Καλή επιτυχία στους διοργανωτές της έκθεσης, στους μοντελιστές που θα διαγωνιστούν και σ' αυτούς που μόνο θα την επισπευτούν.
ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΑΖΑΡΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος staticjim

• 3 Birds sitting ......
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: UK , Manchester
  • Sotiropoulos Dimitris
« Απάντηση #199 στις: Οκτωβρίου 02, 2007, 11:59:33 μμ »
Παιδες εγω παλι θα συμφωνισω με τον wildcat .....σιγα μην σταθει εμποδιο ενα κορδονακι στον λυσομανη πιτσιρικα που βλεπει το μοντελακι σαν ξερολουκουμο  :evil:
Θελω να πιστευω οτι οποιος γονιος ερχετε με πιτσιρικια θα του γινετε συσταση να προσεχει τα παιδια.

Και για να αφησουμε τα παιδακια να σας υπενθυμησω μεγαλα παιδακια (βαζω και τον εαυτο μου μεσα σε αυτα) οτι μια ανατριχηλα που ειχα στην περασμενη εκθεση ηταν οταν εβλεπα εμας με τις φωτογραφικες μηχανες ακριβως πανω απο τα μοντελα για την ληψη  ::alarm:: ::alarm:: ::alarm:: ΠΡΟΣΟΧΗ  ::alarm:: ::alarm:: ::alarm:: τις μηχανες ΣΦΗΧΤΑ στα χερια μην φυγει καμια μηχανη γιατι καηκαμε(εμενα μου εχει γλιστρισει 2 φορες κατι φεγγαρια λογω ιδρωτα στα χερια) ειναι κριμα να λεμε για τους πιτσιρικαδες και να τα κανουμε εμεις μανταρα  :mrgreen: :mrgreen:
Αυτα παντος πιστευω οτι ολα θα πανε καλα και οτι θα βλεφαριασουμε με την ψυχη μας  ::icon_thumright::

Tags: