Αποστολέας Θέμα: Berlin-KUBELWAGEN  (Αναγνώστηκε 10395 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χαλκιδα
  • Can't help myself...it's a sickness!!
Berlin-KUBELWAGEN
« στις: Απριλίου 28, 2007, 01:57:41 πμ »
Ειπα μετα απο πολυ καιρο απραξιας(μονο φωτογραφικης,οχι κατασκευαστικης) να αρχισω να σας δειχνω ζγα-ζγα με τι ασχολουμαι κι εγω!
Εχει παρει και φωτια το "στρατιωτικα θεματα" οποτε ειναι και η καλυτερη περιοδος!!
Το επιθυμητο αποτελεσμα ειναι ενα διοραμα στο Βερολινο του '45,με τα Σοβιετικα στρατευματα να εχουν πλεον εγκατασταθει και να ειναι σε εξελιξη η μεταφορα αιχμαλωτων,τραυματιων κλπ.
Το διοραμα (με τα μεχρι στιγμης σχεδια) θα περιεχει ενα JSU-152 με το πληρωμα του,ενα Kubelwagen πλακωμενο απο τα μπαζα ενος γκρεμισμενου κτιριου και Γερμανους τραυματιες να "παρελαυνουν μετα συνοδειας" μπροστα απο το αρμα....
Μου φανηκε προτιμοτερο να χωρισω τα οχηματα σε διαφορετικα τοπικ και σε διαφορετικο την κατασκευη του διοραματος ετσι ωστε να μην δημιουργηθει μπερδεμα...

Οποτε σαν αρχη εχουμε ενα Κουμπελ το οποιο προερχεται απο το στοκ των...ξεβαμμενων :roll: :wink:
Ειναι το παλιο της Ιταλερι με τις βασικες λεπτομερειες και την απλουστατη συρναμολογηση(παιζω και μαθαινω...καμια 30ρια κομματια ολο κι ολο..)
Μετα τον ξεβαμμα ηρθε ο σχεδιασμος και οι μετατροπες/διορθωσεις
-Στα υπαρχοντα καθισματα εμπρος και πισω,χωριστηκε η πλατη,τριφτηκαν και εφτιαξα μια στοιχειωδη βαση μιας και δεν θα φαινονται και πολλα πραγματα
-το εμπρος αριστερο λαστιχο κλαταρε (και ελαφρως το πισω)και η πισω αριστερη αναρτηση "εκατσε"
-Αντιθετα η εμπρος δεξια σηκωθηκε λιγακι.
-ολα τα φτερα εμαθαν τι θα πει κοπιδι και πενσα και το πισω αριστερο τι θα πει και αναπτηρας.. 8)
-Το τσαλακωμα πισω μαζι με τον πισω τροχο θα ειναι σχεδον καλυμμενο με μπαζα.
-Η κατασκευη του σκελετου της οροφης εγινε βαση σχεδιων μεν,στο περιπου δε μιας και θα μπει και η τεντα του απο πανω...(θα μου πεις γιατι εφτιαξες εσωτερικο-πενταλ-χειροφρενα-ντεποζιτο καυσιμων-πατωμα.. :roll:...)
Για τους περιεργους που θα κοιταξουν μεσα! :mrgreen: :mrgreen:
Καποιες λεπτομερειες λειπουν ακομα οπως το decal της πινακιδας πισω για να στραβωσει και η πινακιδα(αλουμινοφυλλο)το τιμονι που θα μπει,αφου το λεπτυνω και βαψω το εσωτερικο,η δεξια πορτα και καποια χερουλια κλπ.

Για τους φιλους που με ρωτουσαν τι θα τα κανω τα παλια κιτ....
Ιδου το κοπιδι ,ιδου και το κουμπελ!! :mrgreen: :mrgreen:

Το παρμπριζ ειναι ετοιμο αλλα δεν φαινονται και πολλα μιας και ειναι μασκαρισμενο οποτε θα το δειτε οταν κολληθει

Συγνωμη για την ποιοτητα των φωτο αλλα κατι εχει παθει ο φωτοκουβας σημερα και τις ανεβαζει κατα 85% :roll: :?: :?:

Ελπιζω να σας αρεσει!!
Σχολια και παρατηρησεις παιδες τωρα που γυριζει,πριν το βαψω! :wink:
Τασος
Υ.Γ.Το'χει τ'ονομα DJ να παιδευομαστε ταυτοχρονα με κουμπελ!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Μακαρι να το πετυχω τοσο καλα οσο το πετυχες εσυ Τασε :wink: ::icon_thumright::
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
Απ: Berlin-KUBELWAGEN
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 28, 2007, 02:17:07 πμ »
Τασουλλλλλλλλλλλλλλ!!!!! I like Τασουλ very ματς!!!!!! Έλα δώσε τώρα να γουστάρουμε ντε!!!!
::sprechende_007::
Υ/Γ: Για να μην πεις ότι δεν στο είπα πρόσεξε λίγο της καταστροφές που έκανες με την πένσα!!! Θα πρότεινα ένα πέρασμα με υγρή κόλα στα σημεία αυτά γιατί δείχνουν σπασμένα και ως γνωστόν η λαμαρινά δεν σπάει απλά λυγίζει, τρυπάει και σκουριάζει!

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 28, 2007, 02:27:23 πμ »
Σωστός :shock:... Αργησες αλλα άξιζε..  ::eusa_clap::

Το πίσω μέρος θα ειναι καλυμμένο με μπαζα αρα δεν θα φαινονται τα σπασίματα..

Εγω δεν εχω παρατήρηση.. Τα περιμένω το βάψιμο καρντια μου! :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #3 στις: Απριλίου 28, 2007, 02:36:58 πμ »
Λες ρε Νικολα? :roll:
Ελεγα επειδη ηταν σχετικα λεπτα τα φτερα του μηπως το εκανα ολο κοψιματα και σκισιματα :roll: :roll:
Με κολλα μηπως βγει πολυ ομαλη η αιχμη του φτερου?
Να δοκιμασω με τριψιματακι πρωτα?Τι λες?

Γκρεγκ,πεσ'το!
Ελα αφου σε βλεπω,κατι θελεις να πεις για το πισω μερος! :mrgreen:
Ασχετα με το οτι θα καλυφθει(περαν του λιωμενου)τι σου χτυπαει ασχημα στα τσακισματα?
Μπορει την επομενη φορα να μην καλυφθει...να ξερω!!
Δεν ειχα ρε @#$@το και μια φωτογραφια να κανω δουλεια οποτε μεσα σ'ενα απογευμα αυτο μου βγηκε! :oops: :oops: :roll:
Γνωστος κι ως...doctor evergreen...Τασος ο "δεν τελειωνω τιποτα"....και λοιπα cosmetic επιθετα..

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #4 στις: Απριλίου 28, 2007, 02:45:19 πμ »
Όχι ρε δεν λέω για τα φτερά.
Στην λυγισμένη πόρτα το είδα το «πρόβλημα» που την έφτασες μέχρι τα όρια της!!! Πως δεν σου έμεινε στο χέρι κακομοίρη μου!!!!!  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Τες παν εγώ λέω για την ρωγμή εκεί να βάλεις λίγη υγρή κόλα τώρα αν το θες έτσι επιτούτου πρέπει να κάνεις και το αντίστοιχο βάψιμο - φθορά στο σημείο! :wink: ::eusa_clap::

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #5 στις: Απριλίου 28, 2007, 02:48:44 πμ »
Οχι ολα καλά, η λαμαρινα και σπαει και τσακίζει αναλογα με το χτυπημα που πάρει.. Ιδίος η λαμαρίνα ποιότητας 1940+..

Οκ,  η μόνη μου παρατήρηση ειναι το φτερό το οποίο το ελιωσες και φαίνεται κάπως αφύσικο... Αν μπορεις τσακισε το στο τριψιμο να φαινεται πιο "κοφτερο"..

Κατα τα αλλα πραγματικά ειναι παρα πολύ καλό.

Προσοχή στο βάψιμο της χτυπημένης περιοχής, αποφάσισε πριν το βαψεις τι ειναι αυτο που το εφερε σε αυτην την κατάσταση, φωτιά?, Οπλο?, κτλ. .. Δες εγχρωμες φωτο απο χτυπημενα Humvee στο Ιρακ να παρεις μια ιδεα πως αλλάζει το χρώμα μετα το impact.

::salut::

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #6 στις: Απριλίου 28, 2007, 02:56:25 πμ »
Α,για την πορτα λες??
Καλα, ξεχνα την πορτα,εκει θα εχει σκασει η κολωνα με το φως που ηταν στο πεζοδρομιο αλλα την πηρανε παραμασχαλα τα μπαζα!
Οντως εφαγε πολυ ζορι!! :mrgreen:
Προτιμησα να ζορισω την πορτα απο το να (ξανα)λυγισω την κολωνα σε αλλο σημειο!! :mrgreen: :mrgreen:

Γκρεγκ,το χτυπημα ειναι καθαρα απο πτωσεις μπαζων.Οποτε σπασμενη μπογια το βλεπω(εκτος απο την νορμαλ παλαιωση που θα ειχε απο πριν).
Οσο για το λιωμενο...θα εχει μπροστα του και πανω του πολυ τουβλο και σανιδες/μαδερια.
Εχεις κανενα λινκ να δω για τα χαμβι που λες?

Thanks παιδες!! :wink:

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #7 στις: Απριλίου 28, 2007, 03:00:59 πμ »
http://www.liveleak.com/browse?q=Humvee

Βασικά εχει απειρο ψωμι το site για πολλά θεματα.. (αν εχεις χρονο πατα sniper στο search να σοκαριστείς λίγο)

Ναι ο μαμακας το ειχες γράψει για το φτερο αλλα τετοια ωρα το μάτι ειναι γκαζόζα και δεν το είδα... :oops:

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #8 στις: Απριλίου 28, 2007, 03:13:48 πμ »
 :shock:
Φυσικά δεν περίμενα τίποτα λιγότερο!
Το σκασμένο λάστιχο πως το έκανες; Αναπτήρας, ζεστό νερο, πως;
Αν και μη αρματάς έχω μία ένσταση. Σε όσες φωτό έχω δει από το Βερολίνο το Μάϊο του 1945 τα πάντα έχουν σημάδια από σφαίρες, ενίοτε δε και πιο χοντρά κουφέτα. Αυτο πως τη γλύτωσε χωρίς μία τρύπα  :?: Τονίζω! Με κάθε επιφύλαξη γιατί δεν έχω ιδέα από οχήματα.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #9 στις: Απριλίου 28, 2007, 03:24:32 πμ »
Το λαστιχο (επειδη φυσικα βιαζομουνα) αρχικα ζεσταθηκε με το τσιγαρο και πιεζοτανε διαδοχικα στο γραφειο...
Αφου ειδα οτι αυτο θα μας παρει πολυ,αναπτηρας και με προσοχη να μην παει η φλογα στην εξωτερικη πλευρα του πελματος!!!!!
Με το που αρχισε να γυαλιζει λιγακι το πλαστικο το πιεσα στο γραφειο αλλα με τροπο ετσι ωστε να κανει μαγουλο απο εξω.(πιεσα δλδ προς τα κατω και πλαγια)Προσεχε!οχι σταθερα σ'ενα σημειο τον αναπτηρα...αρπαει! :mrgreen: :mrgreen:

Αρχικα ελεγα να το κανω νοσοκομα αλλα δεν ξερω ακομα...
Το προβλημα με τις τρυπες ειναι οτι εκει φαινεται το υπερβολικο για την κλιμακα παχος του πλαστικου οποτε.... :?: :?: :?:

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #10 στις: Απριλίου 28, 2007, 03:31:23 πμ »
Το λαστιχο (επειδη φυσικα βιαζομουνα) αρχικα ζεσταθηκε με το τσιγαρο και πιεζοτανε διαδοχικα στο γραφειο...
Αφου ειδα οτι αυτο θα μας παρει πολυ,αναπτηρας και με προσοχη να μην παει η φλογα στην εξωτερικη πλευρα του πελματος!!!!!
Με το που αρχισε να γυαλιζει λιγακι το πλαστικο το πιεσα στο γραφειο αλλα με τροπο ετσι ωστε να κανει μαγουλο απο εξω.(πιεσα δλδ προς τα κατω και πλαγια)Προσεχε!οχι σταθερα σ'ενα σημειο τον αναπτηρα...αρπαει! :mrgreen: :mrgreen:
Μάλιστα. Τόσο απλά. Λέω να μην το δοκιμάσω ποτέ. Πως δεν κάηκες ανθρωπέ μου; Αντε να είναι 3cm διάμετρος η ρόδα, από που την έπιανες;

Αρχικα ελεγα να το κανω νοσοκομα αλλα δεν ξερω ακομα...
Το προβλημα με τις τρυπες ειναι οτι εκει φαινεται το υπερβολικο για την κλιμακα παχος του πλαστικου οποτε.... :?: :?: :?:
Εντάξει, αν ήξερα και τη λύση... Εχεις δίκιο όμως. Η λύση της νοσοκόμας πάντως δικαιολογεί την απουσία βολών στο όχημα.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος philio

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ- ( Πατήσια)
  • ...και τώρα Πεπειρα(γ)μένος
« Απάντηση #11 στις: Απριλίου 28, 2007, 08:20:15 πμ »
Τι θα γίνει ρε παίδες;;;;;
Μόλις λέω, άντε και βελτίωσα τις τεχνικές μου - κάτι έγινε!!!, ...έρχεστε και με ξαναστέλνετε βιαίως πίσω στο παρελθόν μου. :mrgreen:

Βέβαια πολύ καλά κάνετε και κάνεις, ειλικρινά απολαμβάνω να ΧΑΖΕΥΩ, ειδικά όταν περιγράφετε και τους τρόπους και τις τεχνικές. ::icon_thumright::
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ʼψογος.
(λόγο με ξένισαν και εμένα οι χαρακιες στην τσαλακωμένη πόρτα, δηλ. έπεσε πρώτα σ΄ αυτές η ματιά μου, νομίζω να τις απαλύνεις με λίγη κόλα)

Αποσυνδεδεμένος Θανάσης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Μπανανία
« Απάντηση #12 στις: Απριλίου 28, 2007, 09:00:47 πμ »
Ωραια καταστροφη  :lol: Τι χρωματα θα βαλεις στα καθισματα και στη κουκουλα? (αν βαλεις κοουκουλα)
Το μοντελίζειν εστί φιλοσοφείν!

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #13 στις: Απριλίου 29, 2007, 03:03:02 μμ »
Thanks παιδες.
Αρχιζω να συνειδητοποιω οτι χτυπαει σε ολους η πορτα ασχημα οποτε λιγος υγρος στοκος θα χρειαστει!
Philio,ε, καλα ,μην νομιζεις,δεν εκανα και καμια τεχνικη περιεργη...βαρεθηκα να κανω το σωστο και εκανα πειραματα με τον αναπτηρα.. :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Θαναση,δεν ξερω ακομα...
Στις αναπαλαιωσεις χρησιμοποιουν μαυρο δερμα στα καθισματα οποτε κατα πασα πιθανοτητα θα τα κανω το ιδιο.(εχω δει και σε καφε αλλα δεν ξερω αν αυτο σχετιζεται με τα οχηματα της DAK η ηταν επιλογη του εκαστοτε εργοστασιου η ειναι μοντελιστικo artistic licence... :roll:
Οσο για την κουκουλα μαλλον σαν βασικο θα πεσει το buff της Tamiya μιας και το οχημα θα ειναι πολυκαιρισμενο και το βασικο του χρωμα θα ειναι κιτρινο,θα δειξει.... :roll:
ενα μικρο research πιστευω θα σωσει την κατασταση. :wink:

Αποσυνδεδεμένος DJ ANAS

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Nürnberg/FRANKEN/ΣΕΡΡΕΣ
  • Χοντος Αναστασιος
« Απάντηση #14 στις: Μαΐου 01, 2007, 11:50:32 μμ »
Οπα Τασουλι μαματο...ααααααααπιστευτη ιδεα και ...εεε...χωρις λογια.Υπαρχη ομως και το extreeeeemmmm παιδεμα.Πορτες και φτερα απο φυλο αλουμινιου και υστερα τσαλακομα.Εκει να δεις αληθοφανεια και ρεαλησμος μετα το βαψιμο.Οπως ειπαν και οι συναδελφοι μερικες μικρο αλλαγες και ολα θα πανε καλα ::icon_thumright::

Τασος ::salut::
Τασο τα καθισματα ενα LederBraun και εισαι ενταξη.Παντος το βασικο χρωμα τους ηταν ενα σκουρο καφε προς το μαυρο.Αλλα υπαρχουν και με διαφορους πιο ανηχτους τονους.

Αποσυνδεδεμένος reconmarine

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ATHENS
  • SEMPER FIDELIS
« Απάντηση #15 στις: Μαΐου 02, 2007, 09:12:10 μμ »
καλισπερα φιλε μου,
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΤΟ ΤΣΑΛΑΚΩΜΑ ΣΤΟ KUBEL?
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΕΝΑ ΔΙΟΡΑΜΑ Β΄ΠΠ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ  WILLYS ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΟΤΩΜΑ
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΑ,ΚΑΝΤΟ ΜΟΝΟ ΣΟΥ

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #16 στις: Μαΐου 02, 2007, 09:46:06 μμ »
Καλησπερα και καλως ηρθες! :wink:
Το βασικοτερο που χρειαζεσαι ειναι μια φωτογραφια με ενα παρομοιο θεμα...
Στην δικη μου περιπτωση δυστυχως δεν ειχα τιποτα οποτε δουλεψε η λογικη.
Με μια πενσουλα μικρη(μυτοτσιμπιδο),ενα καλο κοπιδι,την καυτρα του τσιγαρου(βασικο στοιχειο για το ελεγχομενο ζεσταμα του πλαστικου :roll:)
και που σε πονει... :mrgreen:
Κοπηκανε κομματια που κατα τα αλλα ηταν ενα κομματι(καπακι αποσκευων),οι αναρτησεις δουλευτηκαν λιγο,αλλα ημουν τυχερος γιατι καταφερα να ξεκολλησω ολο το πισω μερος και να τσαλακωθουν ξεχωριστα!
Το συγκεκριμενο κιτ ητανε και απο τα σκραπ οποτε ηταν οτι επρεπε για πειραμματοζωο..
Καποια στιγμη το λυπηθηκα και σταματησα..

Αν θελεις να κανεις ακομα πιο φυσικο το τσαλακωμα αλλαξε το κομματι που θελεις με αντιγραφο απο φυλλο αλουμινιου.
Αν μεινεις στο πλαστικο,φροντισε να το λεπτυνεις οσο μπορεις για να αποδοσει την κλιμακα σωστα.
Σε γενικες γραμμες αυτα.
Τι ακριβως θελεις να κανεις?

Αποσυνδεδεμένος reconmarine

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: ATHENS
  • SEMPER FIDELIS
« Απάντηση #17 στις: Μαΐου 03, 2007, 08:10:04 πμ »
καλημερα δαιδαλε,δεν απαντησα χθες γιατι επεσα ξερος απο την κουραση.
σκεφτομαι ενα διοραματακι β ππ με ενα αρμα  sherman και το τζιπ.
φαντασου σε ενα δρομο να κανει πορεια το sherman με το πληρωμα του και να προσπερναει
το τζιπ το οποιο η θα την εχει φαει απο ναρκη (οποτε θελει και ενα μικρο κρατηρα στην βαση) η χτυπημα
σαν το kubel.
οπως και εσυ το τζιπακι το εχω απο spare parts.μαλλον εχω δυο ημιδιαλυμενα οποτε ενα λαθος με παιρνει να κανω.
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΑ,ΚΑΝΤΟ ΜΟΝΟ ΣΟΥ

Αποσυνδεδεμένος nino1969

• Τα θέλω ΟΛΑ ... γιατρέ μου ...
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Σώμα ΑΘΗΝΑ - ψυχή & πνεύμα στ'Ανάπλι
  • IPMS 1099 / MC 369
« Απάντηση #18 στις: Μαΐου 03, 2007, 11:17:38 πμ »
Λοιπόν Τάσε έχουμε και λέμε.. (επειδή είχα δώσει ρεπό στον εαυτό μου  :mrgreen: μερικές μέρες, οπότε δεν έχουμε συζητήσει λεπτομερώς τι πρόκειται να κάνεις, και έχω χάσει επεισόδια, κάνω κάποια σχόλια με κίνδυνο είτε να βγω άκαιρος και να τα έχεις φτιάξει ή να προτρέχω  ::glossa::)

Πολύ ωραία τα ξεφούσκωτα λάστιχα, επίσης το "κάτσιμο" της ανάρτησης και γενικά η όλη ταλαιπωρία του οχήματος.
Μ'αρέσει πολύ το πλαίσιο της τέντας, οπότε γνώμη μου μην τη φτιάξεις ολόκληρη και το κρύψεις, αλλά κάνε τη κουρελιασμένη, για να φαίνεται σε κάποια σημεία ο σκελετός.
Τώρα για τα σημεία που θα καλυφθούν με μπάζα μην ασχολείσαι (και χάνεις χρόνο) απλά όπου υπάρχουν ρωγμές στο πλαστικό και δεν θα είναι θαμμένες ρίχτου υγρή κόλλα ή υγρό στόκο.
Στο εμπρός φτερό στη μεριά του συνοδηγού πολύ ωραία νότα το φανάρι που κρέμεται, απλώς μια παρατηρησούλα που έχω είναι στην γωνία μπροστά που φαίνεται κομμάτι της λαμαρίνας κομμένο, τρίψτο εσωτερικά ή "δωστου" με τον ταχυτροχό για να λεπτύνει και να μην φαίνεται τόσο χοντρό.

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #19 στις: Μαΐου 09, 2007, 12:35:21 πμ »
Νικο εχεις δικιο.
Δεν το ειχα δει καθολου και μ'αρεσει που ελεγα 2 ποστ πιο πριν στον reconmarine να προσεχει το παχος του πλαστικου!! :shock: :lol:  :lol: :lol:
Α,μην το ξεχασω...στοκαρα και τις ρωγμες :wink:
Για την συνεχεια ενα μικρο update...
Αρχικα περαστηκε ενα primer(hycote),υστερα ενα χερακι panzer grey(vallejo)και μασκαριαστηκε με Maskol.
Στη συνεχεια το βασικο χρωμα desert yellow-XF-59(tamiya)
Βγαζοντας το maskol εμαφανιστηκαν αρκετες ατελειες αλλα εχει δουλεια ακομα οποτε δεν αγχωνομαι...
Βαφτηκε τυπικα το εσωτερικο με σμαλτα χωρις πολλα-πολλα,κολληθηκε το παρπριζ,η πορτα του συνοδηγου και το τιμονι και μασκαρα με ταινια tamiya το κατω μερος απο τις πορτες και το καπακι της μηχανης.
Εγινε ενα drybrush με panzer grey στο κατω μερος τους(δεν φαινεται καλα σ'αυτες τις φωτο οποτε με την επομενη φουρνια)
και τελος ενα φιλτρο με raw umber(λαδια W&N).
Oi τροχοι εχουν μεινει σε αρχικο σταδιο γιατι απο καπου πρεπει και να το κραταω :roll: :mrgreen:
Οποτε σειρα εχει ενα wash, ενα drybrush/highlight,η ρεζερβα και.... η τεντα.... :roll:
Εκει να δεις γλεντια..
Στο τελος θα γινουν οι τροχοι ταυτοχρονα με το σκονισμα και παπαλα :wink:

Ακουω γνωμες παιδια :wink:
Ναι,ξερω...την επομενη φορα πιο φωτινες φωτο... :oops:

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #20 στις: Μαΐου 09, 2007, 12:44:01 πμ »
Πάρα - πολύ - καλό.
Τάσο θα βάλεις τέντα???
Το ρωτάω γιατί η τσακισμένη σιδηροκατασκευή (πρώην σκελετός κουκούλας) είναι όλα τα λεφτά έτσι όπως είναι. ʼντε το πολύ να βάλεις κάνα κουρέλι να κρέμεται!
 ::eusa_clap:: ::eusa_clap:: ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος dedalos

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #21 στις: Μαΐου 09, 2007, 12:46:15 πμ »
Θενκς βερι μουτς Νικολα :mrgreen:!!
Μαλλον κατι σε πολλα κουρελια θα ειναι γιατι θα εχει και πολυ τουβλο μεσα! :wink:

Αποσυνδεδεμένος Mastoras

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Tomania
  • "Beauty, is in the eye of the beholder"
« Απάντηση #22 στις: Μαΐου 09, 2007, 12:52:33 πμ »
Πάρα πολύ όμορφη δουλειά Τάσο!!!! ::eusa_clap::

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #23 στις: Μαΐου 09, 2007, 01:34:51 πμ »
Γιατρέ στις καταστροφές είσαι άρχοντας...

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #24 στις: Μαΐου 09, 2007, 01:47:19 πμ »
AMAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Πως και δεν το είδα αυτό????
Ταλεντάρα μου εσύ!!!
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Tags: