Χαιρετω την ελληνικη μοντελιστικη κοινοτητα.Μετα απο δεκα(!) χρονια μοντελιστικης αδρανειας επιστρεφω στο πολυαγαπημενο μας χομπυ.Η αληθεια ειναι οτι δεκα χρονια τωρα δεν εβγαλα απο το μυαλο μου ουτε στιγμη τον μοντελισμο και τωρα να μαι παλι στις επαλξεις

.Μπορω να πω οτι αυτο το φορουμ ειναι μια απο τις αιτιες που ξαναρχισα το χομπυ και για αυτο θα ηθελα να ευχαριστησω τους συντελεστες.Ειμαι απο την Δραμα αλλα τα πρωτα βηματα στον μοντελισμο τα εκανα σαν φοιτητης στην Θεσ/νικη και στο μαγαζι του αειμνηστου και καλου φιλου Τζικου(για οσους γνωριζουν) ο οποιος μου εμαθε τα πρωτα μυστικα.Ειμαι κυριως φιγουρας αλλα μου αρεσουν και τα γερμανικα αρματα Β'ΠΠ στην 1/35.(τωρα βλεπω εχει και 1/48!!ιεροσυλια

).Ηδη το εργαστηριο εχει ξαναστηθει εν μεσω ξεραμενων χρωματων και σκουριασμενων εργαλειων αλλα εμπλουτιζεται με νεα οπλα

.Καθοτι η μοντελιστικες μου ικανοτητες χρειαζονται φρεσκαρισμα ειπα να ξεκινησω με αρματα και αρχισα να φτιαχνω ενα Παντσερ 38τ με φοβερη λεπτομερεια και λεπτα πλαστικα απο την Τρισταρ.Πολλα αλλαξαν στην ποιοτητα των κιτ απο τοτε που σταματησα.Ναστε καλα και ευχαριστω για την φιλοξενια.Ελπιζω να τα λεμε συχνα απο αυτο το φορουμ
Φιλικα
Δημητρης