::arrowred::Καταρχήν εκφραζω αυτο που λαμβάνω και δε συνηθίζω να κοροιδευω. Δουλευεις στην 24, που τουλάχιστον εγω μονο αυτή δουλευω. Επέτρεψε μου, να έχω μια συνεπιπεδη άποψη, γιατί τα γνωρίζω όλα τα κιτ, ακόμα και εκείνα που αναμένονται και έχω δει pro-production φωτο. Θες να ρίξω link από όλα τα 24ρια Dora, που έχουν δουλευτεί και να κρίνουν όλοι όσοι σε παρακολουθούν????
Φίλε Αλέξη ΟΚ !!!! Πάσο !!! (πάντως πάλι με έφτιαξες !!!

) Σε ευχαριστώ πολύ και εσένα και όλους τους άλλους φίλους ....
Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω δει άλλες 24αρες Ντόρες οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω .. Για μένα ο μόνος που έχει δει την Ντόρα είναι η γυναίκα μου για την οποία είναι "ΟΚ" και κανένα "έμπειρο" μάτι, μέχρι που την φόρτωσα εδώ !!!! Οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν έχω συνηθίσει να ακούω καλά λόγια από ανθρώπους που ξέρουν και αυτό μου φαίνεται λίγο πρωτόγνωρο.... Μου αρέσει πολύ όμως !!!!
ʼλλωστε όλοι μας χρειαζόμαστε μια καλή κουβέντα για την συνέχεια ....
Το κιτ έχει λάθη και το χειρότερο λίγα κομματια και πολλές ελλείψεις για την τιμή του. Δυσκολα θα το πιάσει κανείς, για να το κάνει Dora, και όχι φόλα!
Γενικά το κιτ εγώ το βρίσκω πολύ καλό με πολύ μεγάλο ατού την πολύ καλή χαραγμένη γράμμωση, η οποία βοηθά πολύ στην τεχνιτή παλάιωση. Η εφαρμογή του είναι πολύ καλή και τα πράγματα δυσκολεύουν μόνο αν κάποιος θελήσει να ανοίξει θυρίδες ..
Για να είμαι και πάλι όμως ειλικρινής είναι το πρώτο μου 24αρι χωρίς να έχω δει άλλα και έχοντας συνηθίσει κυρίως σε 72άρια, η λεπτομέρειά του μου φάνηκε εκπληκτική !!!
Όπως γράφεις όμως, εσύ είσαι full 1/24 οπότε σαφώς και έχεις καλύτερη κρίση για το κιτ και ιδίως για την σχέση τιμή - απόδοση !!!
Και πάλι ευχαριστώ, χαιρετίσματα στην ωραία Μυτιλίνη (έχω έρθει .. Μόλυβος κλπ ) και ... επανέρχομαι