Σύνολο ψηφοφόρων: 72
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οχι ρε π@#$η μου....... τοσο χαλια ειναι δηλαδη????
μην στεναχωριεσε δεν ειναι τοσο πολυ εκτος κλιμακας.συνεχισε την καλη δουλεια.παντος χαρας την υπομονη σου.15 χρονια ε δηλαδη αν δεν ειχες τοσο διαστημα τι αλλο θα εκανες?αψογο μπραβο συνεχεισε.στην μπριζα με βαλες φιλαρακι.
Και η ράχη πολύ σπέσιαλ,,,!!!
Παράθεση από: GEO-CHALLENGE στις Ιουλίου 02, 2007, 08:23:43 πμμην στεναχωριεσε δεν ειναι τοσο πολυ εκτος κλιμακας.συνεχισε την καλη δουλεια.παντος χαρας την υπομονη σου.15 χρονια ε δηλαδη αν δεν ειχες τοσο διαστημα τι αλλο θα εκανες?αψογο μπραβο συνεχεισε.στην μπριζα με βαλες φιλαρακι.σε ευχαριστω φιλε μου, αλλα σκεφτομαι να το αλλαξω. περιμενω τα παιδια να μου πουν αμα μπορουν τι να διορθωσω
Μην ξεχνάς οι πολλες φορές οι φώτο δεν αποδίδουν την πραγματικότητα.... Και εγώ αυτής της γνώμης είμαι.. Αστο όπως είναι... Πλάκα μας κάνεις που θέλεις να το φτιάξεις?? Τι να φτιάξεις δηλαδή?Μπράβο για την δουλειά που έχεις ρίξει μεχρι τώρα, θα είναι ΣΟΥΠΕΡ οταν τελειώσει
Περικλή δεν έχω κάποιο καλό reference, αλλά αυτό που ήθελα να τονίσω είναι, ότι ενώ σου παίρνει κάποιες ώρες για να το φτιάξεις, βιάζεσαι και δεν έχεις κολλήσει σωστά τα δύο κουτάκια στο όριο των πάνελ. Ίσως λίγο περισσότερο dryfitting να διορθώσει αυτό το πρόβλημα...