Σύνολο ψηφοφόρων: 72
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπραβο Παντελη πολυ ομορφη δουλεια!!!!! ετσι με πορωνετε και σταματησα τις φιγουρες για να φτιαξω αεροπλανο!!!!!
Παράθεση από: Περικλής στις Απριλίου 17, 2007, 02:28:46 μμΜπραβο Παντελη πολυ ομορφη δουλεια!!!!! ετσι με πορωνετε και σταματησα τις φιγουρες για να φτιαξω αεροπλανο!!!!! Ελπίζω να μην έφταιξα εγω λόγω F-84G
Περικλή βλέπω τον Verlinden και τους άλλους βελτιωτάδες στον δρόμο να ζητιανεύουν....
Περικλή θα το κάνεις πινελάτο; Υ.Γ: Έχω σταματήσει να λέω μπράβο γιατί τα αντίστοιχα πλήκτρα του υπολογιστή χάλασαν από τόσες φορές που στο είπα!!! Οπότε θα βάλω smileys
Αερογράφο αερογράφο αερογράφο! θα πάρεις για να ασταρώνεις και τις φιγούρες...
Περικλή δεν χορταίνω να βλέπω τις ζώνες στα καθίσματα... Μου έχεις ανάψει φωτιές να πιάσω το MB του (48αριού) F1 μου...!
Περικλή μας έχεις στείλει αδιάβαστους με αυτά που έχεις κάνει μέχρι τώρα.Μπαίνεις και εσύ στη black list παρέα με τον Γιάννη Δόξα και τον Τσώνο.Οτι και να πώ είναι λίγο για το αριστούργημα που έχεις παρουσιάσει ως τώρα.Αναμένουμε να μας δώσεις το τελειωτικό χτύπημα με το πέρας της αριστουργηματικής σου κατασκευής και να το θαυμάσουμε όλοι μας τελειωμένο.Καλή συνέχεια.