PanPan θα το κανω SRA τοτε. Υπαρχουν αρκετες διαφορες αναμεσα στα μπλε και hill?
Κοίτα ανάλογα το μπλε Phantom που θα διάλεγες να φτιάξεις θα υπήρχαν κάποιες διαφορές. Θα μπορούσε το αεροσκάφος να έχει σύστημα Δίας και/ή κάμερα TISEO στην πτέρυγα. Επίσης στην καλύπτρα του δεύτερου χειριστή υπάρχουν δύο καθρέπτες πίσω θέας ενώ στα SRA μόνο ένας, τοποθετημένος κεντρικά. Τα SRA δεν έχουν σύστημα Δίας και όταν παραλήφθηκαν έφεραν σχετικά λίγα προειδοποιητικά. (Κάτι το οποίο θα σε γλυτώσει από τα περίπου 500 προειδοποιητικά που φοράνε τα phantom!!!) Επίσης είχαν μία extra λευκή κεραία στην ράχη τους, λίγο πιο μπροστά από το κάθετο σταθερό. Ας ανεβάσει όμως κάποιος μία φωτό για να δει το παιδί τις διαφορές γιατί εγώ δεν έχω scanner. Τέλος μερικά από τα SRA είχαν αντέννα RWR στο άνω άκρο του κάθετου σταθερού. Μπορώ να σου προτείνω συγκεκριμένα s/n όπου ξέρω ακριβώς τις διάφορες λεπτομέρειες για αυτά.... Καλή συνέχεια!!!
Αν βρεις και τις χαλκομανίες της Icarus για τα Phantomia θα είσαι καλυμμένος αφού περιγράφουν τις λεπτομέρειες των αεροσκαφών προς κατασκευή....