Σύνολο ψηφοφόρων: 72
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε ευχαριστω Λαμπρο για τα καλα σου λογια και εσενα!!!!!! Δεν τιμωρω απλα θελω να ξαναπροσπαθησω να μοντελαρω αεροπλανα!!!!!!!
Παράθεση από: Περικλής στις Μαΐου 16, 2007, 01:18:20 πμΣε ευχαριστω Λαμπρο για τα καλα σου λογια και εσενα!!!!!! Δεν τιμωρω απλα θελω να ξαναπροσπαθησω να μοντελαρω αεροπλανα!!!!!!!...κάτι τέτοιες στιγμές είναι που αλλάζει πλήρως το νόημα της φράσης-κλισέ: "...δεν πειράζει, η προσπάθεια μετράει!"Περικλή.....λαμβάνοντας υπόψη και τους περιορισμούς που έχεις αναφέρει ότι αντιμετωπίζεις...ζωγραφίζεις και δεν είναι και φιγούρα!
Ταλενταρα στο σκρατς
Παιδιά αρχίζουμε να βρίσκουμε το σωστό δρόμο νομίζω.... (Προς Δαφνί εννοώ)Περικλή ΚΑΤΑΠΛΙΚΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ δεν έχω λόγια....! Ανυπομονώ να το δω τελειωμένο. Για να μην ανατρέχω από την αρχή του topic δεν ξέρω αν το έχεις αναφέρει θα είναι AUP ή SRA?
Μάλιστα... Αφού καταλάβαμε ότι ο Μέγας Τσώνος μπήκε στο φόρουμ ως "Γιάννης Δόξας" τώρα το άλλαξε και μπήκε στο φόρουμ ως ... "Περικλής Σαλεσιώτης"!!!Τέλεια!!!
Περικλή παρακολουθώ από κοντά τις προόδους στην κατασκευή και έχω ενθουσιαστεί! Μπράβο! Εξαιρετική δουλειά! Είναι από τις καλύτερες βελτιώσεις που έχω δει! Ένα πέρασμα με Alcland και θα ζωντανέψει
Τα AUP είναι τα αναβαθμισμένα phantom των πρώτων ελληνικών παραγγελιών. Αυτά έχουν αρκετές διαφορές με τα υπόλοιπα. Τα SRA είναι πρώην αμερικάνικα που παραλήφθηκαν το 1991(?) και αποσύρθηκαν το Δεκέμβριο του 2005. Τα AUP φοράνε ghost παραλλαγή και έχουν το σύστημα Δίας ενώ τα SRA μπορείς να τα βάψεις είτε hill gray είτε ghost. Φυσικά μπορείς να διαλέξεις να φτιάξεις ένα από τα παλιότερα phantom πριν την αναβάθμιση τους και να το κάνεις με παραλλαγή Aegean Blue.
Με φιγουρες ειπαμε ασχολεισαι??????????κι εγω με το πλεξιμοΓιωργος