Σύνολο ψηφοφόρων: 72
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπράβο πατρίδα, προχώρα!!!
Εξαιρετικά τα βελτιωτικά σου! Έχεις αποφασίσει πως θα βαφεί, σε ποια μοίρα και τα λοιπά;
Με δυο τρεις παρεμβάσεις με φύλο πλαστικού αλλάζει η όψη του cokpit και γίνεται πολύ πιο όμορφο και πιο ρεαλιστικό. Μπράβο πολύ καλή η αρχή. Καλή συνέχεια.
Παράθεση από: Geo505Marines Bn στις Απριλίου 17, 2007, 06:17:19 μμπολυ καλη δουλεια μεχρι τωρα δε φαινεται καν να εχεις δεκαπεντε χρονια να ασχοληθεις με αεροπλανατα "σπιτικα" βελτιωτικα δειχνουν μια χαραμια μικρη ενσταση μονο(αμελητεα) στο πλατος των ζωνων προσδεσης.ΓιωργοςΓιωργο σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Οσο για τισ ζωνες οπως λεει και το τραγουδι Τωραειναι αργα........ Φοβαμαι να τις βγαλω γιατι θα θελει τριψιμο και ξανα τριψιμο..... Πειραζει???
πολυ καλη δουλεια μεχρι τωρα δε φαινεται καν να εχεις δεκαπεντε χρονια να ασχοληθεις με αεροπλανατα "σπιτικα" βελτιωτικα δειχνουν μια χαραμια μικρη ενσταση μονο(αμελητεα) στο πλατος των ζωνων προσδεσης.Γιωργος
Μηπωσ μπορει καποιος να μου πει που βρισκεται η θυριδα της φιαλης οξυγωνου και η θυριδα ξια την παροχη επιγειας παραοχης ρευματος. Εχω φωτο τους αλλα δεν μπορω να τις εντοπισω στο αεροπλανο!!!!
Σε Humbrol το Inerior green ειναι το 155 αν θυμάμαι καλά, και υπάρχει και από Gunze και ΜodelMaster...
Παράθεση από: Περικλής στις Απριλίου 18, 2007, 08:37:34 πμΜηπωσ μπορει καποιος να μου πει που βρισκεται η θυριδα της φιαλης οξυγωνου και η θυριδα ξια την παροχη επιγειας παραοχης ρευματος. Εχω φωτο τους αλλα δεν μπορω να τις εντοπισω στο αεροπλανο!!!!Τραβα μια φωτο των κομματιων του μοντελου για τις κατω επιφανειες, οπως εβγαλες τα κομματια της ατρακτου, και θα σου δειξω.
Θα σου δώσω λινκ από rapidshare!75mb!