Σύνολο ψηφοφόρων: 72
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
η δευτερη απορια μου ειναι τι χρωμα βαφονται οι ζαντες των τροχων του κυριως συστηματος προσγειωσης. Λευκες η αλουμινιο?Του ριναιου ασπρες ετσι?Τελος τα σκελη εχουν στενσιλ????σας ευχαριστω!!!!
Φοβερο Περικλη,τι να πω εχω μεινει αφωνος Του χρονου πρεπει να το κατεβασεις οπωσδηποτε στην ipms Αγγλιας
έτσι Περικλή σιγά-σιγά τις φώτο........
Υπομονή και προσοχή με το βάψιμο Περικλή... Να κατέβει σε καμία IPMS Αγγλίας, να ψάχνονται οι ʼγγλοι...
Ρε Περικλή?Δεν παρατάς λεω εγω τις φιγουρες, να αρχισεις την οργάνωση μοίρας Αεροπλανά??? Καθαροαιμος έγινες σε κατηγορία High Class... +++Ηρθες. Εκανες ενα touch n go και θα ξαναγυρίσεις στο πεζικό????Κριμα να χάσουμε τετοιον Ιπτάμενο!!!!!
Αργα και σταθερά μας "έβγαλες" τα ματιά Για τελείωνε συντομα
Μπράβο Περικλή!!!Τρομερό!!!Παράθεση από: Περικλής στις Οκτωβρίου 01, 2007, 03:16:31 μμη δευτερη απορια μου ειναι τι χρωμα βαφονται οι ζαντες των τροχων του κυριως συστηματος προσγειωσης. Λευκες η αλουμινιο?Του ριναιου ασπρες ετσι?Τελος τα σκελη εχουν στενσιλ????σας ευχαριστω!!!!Ο ριναίος φαίνεται ότι είναι αλουμίνιο,ενώ οι κυρίως λευκό αλλά με τρελλή μαυρίλα που στο τέλος μάλλον μαύρες δείχνουν!
Οι ζάντες στο ριναίο είναι είτε άσπρες είτε αλουμίνιο....Διαλέγεις και παίρνεις Στα κύρια σκέλη η μέσα πλευρά είναι καφεμαύρη και η έξω σε κάτι τέτοιο φέρνει....