Σύνολο ψηφοφόρων: 72
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
"Περι"¨μας εστειλες παλι βραδιατικα!!!!Μπραβο ρε!!!Χαρμα ειναι!!!
Έχει να πέσει πολύ "βυζοτράβηγμα"...
Έλεος Λυπήσου μας και εσύ και οι υπόλοιποι αεροπλανάδες που έχετε πάρει φόρα.....
Περικλή είναι φανταστικό! Μπράβο σου ρε φίλε!Θα γίνει κουκλί!
Περικλη οτι και να πω θα ειναι λιγο... Βαψε το το ευλογημενο να βρουμε και εμεις το φως μας...
Που 'ναι η μπάλα...!
PERIKLES,PERIKLES.........du machst uns noch richtig fertig hier....ASTREIN JUNGE Lucas
Καταπληκτικό Περικλή!!!!! Έλα να προχωράμε και στα βαψίματα!!!
ΠΕΡΙΚΛΗ...ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΩ ΨΗΛΑΑΑΑ !!!
.....για αλλη μια φορα...no comment.....
Περικλή θέλω να σου πω κάτι...τις φωτογραφίες σου τις πέρασα στον υπολογιστή μου για να τις εκτυπώσω και να τις έχω μπροστά μου όταν ξεκινήσω. Έχω την άδειά σου γι'αυτο ?Ερώτηση...βάφεις κατευθείαν πάνω στο πλαστικό και στα μέταλα ? η' τα βερνικώνεις πρώτα ? Το βερνίκι το περνάς μήπως στο τέλος ?Όλα τα εξαρτήματα θέλουν βάψιμο και βερνίκωμα μετά ?Αυτά!
Περικλή μου τελειώσανε τα κομπλιμέντα στα ελληνικά και από εδώ και πέρα θα σου τα γράφω στα γερμανικά...μην φοβάσαι μονο καλά λόγια λέω Lucas
Ω Ρ Α Ι Ο Τ Α Τ Ο ! ! !Και το βάψιμο στα μέσα μέρη είναι άψογο.
Επιτέλους ρε σεις, σταμάτησε να ανοίγει πάνελ και να βάζει σωληνάκια! Περικλή με το χρωματάκι που έχεις ρίξει δείχνει τι να αναμένουμε στο τέλος. Δεν βιάζομαι, πάρε το χρόνο σου (τέϊκ γιορ τάϊμ) και προ παντώς καλή επιτυχία στο βάψιμο (αν και δεν αμφιβάλλω).Υ.Γ. Ειδικά η φωλιά του ριναίου με έστειλε, πολύ καλή!
δεν εχω λογια για την μεχρι τωρα δουλεια
Mπραβο Περικλη,εισαι πραγματικη εμπνευση...
Φίλε Περικλή .............. (τα συνηθισμένα) Καλά βαψίματα
Φιλε Περικλη