Σύνολο ψηφοφόρων: 72
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αυτάάάάάάάάά.............
Το ραντάρ είναι καταπληκτικό!!!! Ανυπομονώ να δω τι άλλο θα κάνεις να μας μαγέψεις!!!!!!!!!!!!!!
Are περικλή μεγάλε που μας δείχνεις πως παίζεις με τα κουβαδάκια σου .....ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΌ Lucas
Περικλή όσο πάει το Phantόμι γίνεται όλο και πιο λεπτομερέστερο! Τι άλλο θα ανοίξεις?? Είμαι πάρα πολύ περίεργος και ανυπόμονος να το δω τελειωμένο!!!!
Προσκυνώ την Χάρη σου
προς της βιομηχανίες βελτιωτικών μοντελισμού....... είσαι αρχηγός
Καλά θα μας τρελάνεις μου φένεται...φοβερό...!!!
Αφού το κατέχεις ρε Περικλή το άθλημα του scratchbuilding δεν φτιάχνεις και ένα Phantomάκι από το 0 μόνο με φύλλο και μήκη πλαστικού??? Έχεις χορτάσει συγχαρητήρια...? Στο βαφείο πότε πάει??
Μπράβο Περικλή, και το ραντάρ βγήκε πολύ ωραίο Καλή συνέχεια
Καλα ε!Ενταξει...δεν εχω αλλα να πω...τα ξοδεψα ολα... Ενα απλο "Καλη συνεχεια" πιστευω πως ειναι αρκετο για σενα "Περι"!!!! Μπραβο ρε...βαλε μας τα γυαλια!
Α ρε Περικλή πρωί-πρωί μας τρελαίνεις.Αντε καλή εβδομάδα και καλή συνέχεια στο κουκλί που φτιάχνεις.
Εσύ κάνεις στεγνές δοκιμές αλλά εμάς μας τρέχουν τα σάλια
Με έχεις κάνει να θέλω να φτιάξω αεροπλάνο με αυτά τα "μαγικά" που κάνεις..... Μην μασάς με εφαρμογές και τέτοια.. Εχεις φτάσει πολύ μακριά για να σε ζορίσουν τέτοια πράγματα.. Απάνω τους!!!!
...ελα μωρε μια απλα μετρια κατασκευη ειναι..(σαν την αλλη,το διοραμα του nino1969)...... ............Περικλη αμα δεν δω το ρανταρ εν λειτουργια δεν λεει...... .....υγ.......... ...για αλλη μια φορα...............
Kαλα όλα χρυσα και αγια αλλα αν δεν δεις τα βελτιωτικα επανω στο αεροπλανο δεν μπορεις να καταλαβεις την ομορφια τους!Με αριστα το 10 "Περι" παιρνεις δικαιως 20!!!!!Το ονομα μου ειναι Πανος... :-)Με ανεφερες σαν Γιαννη πριν....χεχε)ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!
Ετσι όπως το πάς Περικλή θα το βγάλεις καλύτερο και πιό αληθοφανές και από το πραγματικό.Καλή μέρα να έχεις.Δημήτρης
(Image removed from quote.)μια και δεν εκλεισες ατρακτο .....σφαχτω το ρημαδι
Επειδη εισαι ΑΠΑΙΚΤΟΣ κατι θα βρω...stay tuned
Σε πια σχολή πηγατε να πάω και γω;;;;;
Συγνώμη ρε φιλαράκια, αυτο που βλέπω εδω και 45 σελίδες ειναι μοντέλο;;;;;Τι φτιάχνετε ρε παιδιά;;;Πως τα κάνετε έτσι τα αντικείμενα;;;; Με μικροσκόπιο;;;;Τι χέρι έχεις ρε Πέρι;;;;Τι να πω!!!! Εχω μεινει καγγελο! Σε πια σχολή πηγατε να πάω και γω;;;;;
Πέρι 6.000.000 θυρίδες του έχεις ανοίξει, σταμάτα ντε!!!